• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadına şiddet !

Bence sizin psikolojik destek almanız gerekiyor.

Bi kerelik bile olsa bu yaptığınız hiç sağlıklı bir davranış değil. :(

Zaten mesele benim surat asmamdan çıkmıştı: Umrumda değil falan gibi davranmıştı. O olaydan sonra düzeldi. Hiç sorun yaşamadık. Ben surat yapmıyorum. Aramızda o günden beri kişisel hiç bir sorun çıkmadı çok şükür. Eşim bu konularda özen gösteriyor. Öncesinde hiç tınlamıyordu ama. Konuşmuyordu falan. Ben diş gösterince aklı başına geldi çok şükür. Bakıyorum ben alttan alınca tepeme çıkacak gibi oluyor beni tınlamıyor. Ben de böyle yaptım. Hak etti
hmm, bir surat asmadan fazlası var arka planda o zaman. Aman öyle tv, dolap parçalatıcak durum olmasın bir daha inşallah.

Ay okurken morelim bozuldu. Ben o kv yerinde olsam 1 tokat ogluma ben atardim. Uff cok uzuldum.

Bazen kadınlarada şaşırıyorum çünkü yıllarca dayak yiyip kocayı boşuyorlar ama çocuk için tekrar barışıyorlar var öyle bir vaka annemin mahallesinde
Böyle kocaya koca denir mi ?
Ayy aksam benı sınır ettı cocugu cekıp sünduruyo dıye karısına tokat attı , tamam cocuk oyle cekıstırılmez ama tokatta atılmaz mılletın ıcınde , bunları kaynım karısına yapıyor !!

Eltım hıc bı ıs yapmadıgı ıcın kv cok kızıyo sureklı soylenıyor kaynımda etkılenıyor bence gosterıs yapıor , cunku gecekonduya kvlere geldıklerınde el ele gelmeler gulusmeler kol kola gırmeler ..

hııı aslında gazı veren onlar yani bu durum öyle pekte tepki göstermemeleri normal çünkü amaçları bu zaten.

Bence ilk sorunda böyle davranmalı. Yoksa ezilmenin önüne geçemezsiniz. Erkekler hep böyle, en ufak şeyde üste çıkıp kadını ezmek için fırsat kolluyorlar. Bi de benim annem çok şiddet gördüğü için en ufak bir durumda sinir krizi geçiriyorum. O yüzden benim bazı şeylere sessiz kalmayacağımı görmesi, anlaması gerekiyordu diye düşündüm. Bi anlık sinirle yaptım öyle bişey işte
Bence bu ezilmenin önüne geçmenin yolu değil öfke kontrolünü kaybetmek. Surat yapmanın karşılığı bu olmamalıydı ama bir anlık sinirle yazmışsınız bir şey diyemedim.
Yani ilk günler benim eşim surat yaptım diye ortalığı böyle dağıtsaydı mesela, kendini kapının önünde bulurdu, şimdiden ve en ufak bir sorunda böyle yapan ileride beni de döver diye düşünürdüm :)

7 yili askin dayat yedim dizelir bi umut dedim nafile ceketimi alip ciktim

Benim Görümce de yatak odasında dayağını bi güzel yer sonra misafirlerin yanına gidip sohbet edermiş. Bide bunu gülerek anlatır.
Bikere hic unutmam ben daha kucuk cocugum misafirlikteyiz dayimlarda icerside kalabalik dayim kola sisesini kafaya dikmisti yengemde sisenin arkasina vurdu dayimda salona cikarip dovmustu sesleri geliyodu herkes soktu ama kimse tepki bile vermemisti yengemde dayaktan sonra bise olmamis gibi iceri gelip muhabet etti

Allah yaşatmasın ne kötü şey. Dayak yemek ayrı kötü aile nin gözü önünde yemek ayrı kötü. Allahım sen gösterme Yarabbi.

Bence bu ezilmenin önüne geçmenin yolu değil öfke kontrolünü kaybetmek. Surat yapmanın karşılığı bu olmamalıydı ama bir anlık sinirle yazmışsınız bir şey diyemedim.
Yani ilk günler benim eşim surat yaptım diye ortalığı böyle dağıtsaydı mesela, kendini kapının önünde bulurdu, şimdiden ve en ufak bir sorunda böyle yapan ileride beni de döver diye düşünürdüm :)
Ahahaha :) O kadar da değil canım. Erkekle kadının gücü bir olur mu? Eşim sessizdir ama uysal koyun da değildir yani. Hem kapının önüne koyacaksa neden evlensin? Huyumu çok iyi biliyor. İlkokuldan beri arkadaşız.

herkesin içinde tokat atmamalıymış. bak ona karşıyım işte :KK70:
kadın çocugunu çekiştirmişse demek ki çocuk şımarıklık yapıp zıvanadan çıkmış olabilir. tokatlık bi mesele de yok aslında.

Maalesef biraz hikayelerin etkisinde kaldım sanırım :) Ama iyi de oldu. Hem o bir kere işe yarar. İkincide değil. Hep öyle yapacak halim yok herhalde. Bir kere olur böyle şeyler. En başta yapılacak şeyler bunlar. Bir de benim öfke kontrolüyle ilgili sıkıntılarım var. Babamın evinde de böyleydim zaten. Hatta daha beterdim. Ders çalışmadıkları için erkek kardeşlerimin bilgisayarlarını tencereyle parçalamıştım

Hiç normal şeyler değil bunlar, öfke kontrolü için destek almalısınız.

Maalesef biraz hikayelerin etkisinde kaldım sanırım :) Ama iyi de oldu. Hem o bir kere işe yarar. İkincide değil. Hep öyle yapacak halim yok herhalde. Bir kere olur böyle şeyler. En başta yapılacak şeyler bunlar. Bir de benim öfke kontrolüyle ilgili sıkıntılarım var. Babamın evinde de böyleydim zaten. Hatta daha beterdim. Ders çalışmadıkları için erkek kardeşlerimin bilgisayarlarını tencereyle parçalamıştım

Anormal davranislar..
Etrafinizdaki insanlara acidim.

Anormal davranislar..
Etrafinizdaki insanlara acidim.
Valla bana göre hiç anormal değil canım. Çünkü çevremdekiler anormal. Karısını durmadan döven bir baba, aylak aylak gezen, okuldan kaçan ve bilgisayarın başından kalkmayan iki erkek kardeş, o bilgisayar yüzünden 5 tane zayıf getiren, kurtarma sınavından kalan ve halen kitap yüzü açmayan, tekrar o sınavlara çalışmayıp geçemeyen, babana söyleyeceğim diyen annesine el kaldırmaya çalışan büyük erkek kardeş. Sen olsan bilgisayarı parçalamaz mıydın? Hatta kafasında şarjlı süpürgeyi bile kırdım. Az bile yaptım bence.

Back
X