Kadına Taciz!!

Aaaaaaaaaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
71
36
3
23
Arkadaşlar fake olayı kapandığına göre bu konuyu açmak istiyorum. Kadınlar kulubünde de gördüm kendilerinin taciz olaylarını anlatanları.. Gerçekten üzüldüm bende başıma gelen bi olayı anlatacağım...

Her zaman ki gibi okuldan geldim. Üstümü değiştiriyordum. Bi baktım bi Ada'm bana bakıyor. Dayanamadım el hareketi çektim ve perdeyi kapadım. Şimdi o pislik herifle her sokakta karşılaştığımız da arkasını dönüyor kaçıyor... Komşu dediğimiz bile pislik çıktı. Onun yerine ben utandım hiç kimseye anlatamadım. Şuan ilk defa burada paylaşıyorum. Ama tacize uğrayan kadınların utanması gerekmiyor aslında.. Hatta konuşalım paylaşalım o pisliklerin cezasını çekmesini sağlayalım. Benim başıma gelen gene küçük bir şey bence Bi insan beni ellemedi En azından Lütfen başınıza böyle bi olay geldiyse burada paylaşın. Eğer başınıza böyle bir olay gelmediyse (ki inşallah başınıza gelmez) kendinizi koruyun. Diyelim ki başınıza böyle bir olay geldi (Allah korusun) herkese anlatın çekinmeyin. Benim bu olay başıma 6.Sınıf'ta geldi Şimdi Lise 1'e geçeceğim o herifle hayla burun burunayız....

Neden arka arkaya konu aciyosun acabasi sadece konuda takip edebilirsinn ayak kremi rabet bulmadi sanirim. Ve kelimenin dogrusu hala olcak hayla degil lutfen dikkat lutfeeen :bicak:

Back
X