burda okuduğum konular özellikle dün okuduğumuz meşhur konu bana gösterdi ki bazı kadınlar hakediyo, zemin hazırlıyo, karşı çıkmıyo kaderine razı oluyo, bu durumda ne yapabiliriz ki, kadının başına gelmeyen kalmıyo yinede kocam kocam, gık diyen feminist oluyo hatta utanmasalar dinsiz dicekler, bizim dinimiz böyle ben inançlıyım bu imtihan, dayağını ye lafını işit otur o zaman, bi erkeğe zayıf ya da güçlü olduğunun sinyalini kadın verir, güç derken illaki çalışan kadın olmayı vs kastetmiyorum, ben bu kadına bi fiske vurursam başıma şu şu gelebilir diyebilmeli bi erkek, kocamdır döverde severde diyen biçok kadın var, beni çok seviyo kıskanıyo o yüzden baskılıyo diye psikolojik şiddete boyun eğenler var, şurdaki konulara bi bakın, konu ne olursa olsun ya kv suçlu, ya elti, ya görümce ya kendi annesi, asla koca suçlu olmuyo, erkek olsanız ne hissedersiniz bu manzara karşısında, ben olsam kendimi paşa gibi hissederim dünyanın kralı benim moduna girerim yalan yok, hayatımı kadın çöplüğü yaparım aslada tek eşli olmam, niye olayım ki