Evet anlamadı malesefAğzına sağlık ama cahillik diz boyu olunca eminim Bi b.k anlamamıstır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet anlamadı malesefAğzına sağlık ama cahillik diz boyu olunca eminim Bi b.k anlamamıstır
Allahim hayalimdeki aile maşallah ailenize benim de bir kizim bir oğlum var ikisinede tabaklarini mutfağa koymalarini söylüyorum oyuncaklar birlikte toplanicak deyip.toplatiyorum inşallah oğlumda ilerde güzel yemek yapar evi temizler çok aminBenim annem ev hanımıdır ama bizim camları babam siler abimler çok beceriklidir sanki kız ben değilim onlar o kadar güzel yemekler yaparlar ki yani herkes bir işin ucundan tutar ki sen bir de çalışan kadınsın çalışma hakkının olduğu gibi çalışmama hakkına da sahipsin ama bu birbirinize yardımcı olmayacağınız anlamına gelmez bir evin içinde yaşıyorsunuz o sana yardım eder sen ona çabucak hallolsun işler gelemiyorum böyle insanlara
Mrb arkadaşlar akşam esimle birlikte kuzenime oturmaya gittim konu döndü dolaştı evliliklere aile içi ilişkilere falan girdi ben eşimle şehir değişikliği yaptım ve tasinmadan önce calisiyordum yeni ilde 3 ay calismadim ve kafayi yedim mevzu sadece para degil calismak benim kafami rahatlatiyor sosyallik cevre bunlar benim için önemli taşındığımız yerde 3 ay sonra bir iş teklifi aldım çalışmaya başladım 3 yıllık evliyim bu arada daha önce eşimle çok sıkıntılarım oldu hala da zaman zaman olur kimsenin hayatı gül bahçesi değil ben dedim ki eşimle aynı saatte işten geliyorum yemek yapmaya temizlik yapmaya yardım etmek zorunda dedim öyle deyince vay efendim sen nasıl ailede yetiştiğini unutuyosun erkek mutfağa girmez bu işler senin görevin yapmak zorundasin bunları yapmak sana zor geliyorsa işi bırak evinle kocanla ilgilen çocuk yapın bilmem ne ki çocuk istiyoruz Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum sen çalıştığin için evliliğinde sorunlar oluyor yeterince birbirinize vakit ayiramiyosunuz falan dedi öyle deyince o kadar sinirlendim ki ne demek kadının görevi hayat müşterek ben aynı saatte işten gelicem eşim kanepeye kıcıni devirip yatacak ben eşek gibi yemektir bulaşiktir uğraşacağım eşim hic bir isin ucundan tutmayacak oylemi dedim ışte sen sosyetik olmaya çalışıyorsun bilmem ne salak saçma konuşup canımı sıktı en son dedim senin gibi düşününen cahiller yüzünden adamlar bu şekilde lütfen oğlunu bu zihniyette yetistirme karısına yazık olur dedim ve evden ayrıldım o kadar canım sıkıldı ki anlatamam
Iyi yapmissin valla helal olsunMrb arkadaşlar akşam esimle birlikte kuzenime oturmaya gittim konu döndü dolaştı evliliklere aile içi ilişkilere falan girdi ben eşimle şehir değişikliği yaptım ve tasinmadan önce calisiyordum yeni ilde 3 ay calismadim ve kafayi yedim mevzu sadece para degil calismak benim kafami rahatlatiyor sosyallik cevre bunlar benim için önemli taşındığımız yerde 3 ay sonra bir iş teklifi aldım çalışmaya başladım 3 yıllık evliyim bu arada daha önce eşimle çok sıkıntılarım oldu hala da zaman zaman olur kimsenin hayatı gül bahçesi değil ben dedim ki eşimle aynı saatte işten geliyorum yemek yapmaya temizlik yapmaya yardım etmek zorunda dedim öyle deyince vay efendim sen nasıl ailede yetiştiğini unutuyosun erkek mutfağa girmez bu işler senin görevin yapmak zorundasin bunları yapmak sana zor geliyorsa işi bırak evinle kocanla ilgilen çocuk yapın bilmem ne ki çocuk istiyoruz Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum sen çalıştığin için evliliğinde sorunlar oluyor yeterince birbirinize vakit ayiramiyosunuz falan dedi öyle deyince o kadar sinirlendim ki ne demek kadının görevi hayat müşterek ben aynı saatte işten gelicem eşim kanepeye kıcıni devirip yatacak ben eşek gibi yemektir bulaşiktir uğraşacağım eşim hic bir isin ucundan tutmayacak oylemi dedim ışte sen sosyetik olmaya çalışıyorsun bilmem ne salak saçma konuşup canımı sıktı en son dedim senin gibi düşününen cahiller yüzünden adamlar bu şekilde lütfen oğlunu bu zihniyette yetistirme karısına yazık olur dedim ve evden ayrıldım o kadar canım sıkıldı ki anlatamam
böyle salak zihniyette olan insanlarla görüşmeyin. muhtemelen kültürel anlamda da seviye yerlerdedir bunlarda. bakiş açilari sıgdır, hemcinslerini anlayamayan ve anlamamakta ısrar eden kezbanimsi kadinlardir bunlar. bunlarin yetistirdigi erkek cocuklari da ilerde eslerini ezerler malesef. boşverin. gercekten gorusmeyin ne gerek var ki muhabbetinizin tutmadigi insanlarla gorusmeye? az olsun, öz olsun kaliteli dostlar olsun anlayisindayim her zaman kuzen de olsa..Mrb arkadaşlar akşam esimle birlikte kuzenime oturmaya gittim konu döndü dolaştı evliliklere aile içi ilişkilere falan girdi ben eşimle şehir değişikliği yaptım ve tasinmadan önce calisiyordum yeni ilde 3 ay calismadim ve kafayi yedim mevzu sadece para degil calismak benim kafami rahatlatiyor sosyallik cevre bunlar benim için önemli taşındığımız yerde 3 ay sonra bir iş teklifi aldım çalışmaya başladım 3 yıllık evliyim bu arada daha önce eşimle çok sıkıntılarım oldu hala da zaman zaman olur kimsenin hayatı gül bahçesi değil ben dedim ki eşimle aynı saatte işten geliyorum yemek yapmaya temizlik yapmaya yardım etmek zorunda dedim öyle deyince vay efendim sen nasıl ailede yetiştiğini unutuyosun erkek mutfağa girmez bu işler senin görevin yapmak zorundasin bunları yapmak sana zor geliyorsa işi bırak evinle kocanla ilgilen çocuk yapın bilmem ne ki çocuk istiyoruz Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum sen çalıştığin için evliliğinde sorunlar oluyor yeterince birbirinize vakit ayiramiyosunuz falan dedi öyle deyince o kadar sinirlendim ki ne demek kadının görevi hayat müşterek ben aynı saatte işten gelicem eşim kanepeye kıcıni devirip yatacak ben eşek gibi yemektir bulaşiktir uğraşacağım eşim hic bir isin ucundan tutmayacak oylemi dedim ışte sen sosyetik olmaya çalışıyorsun bilmem ne salak saçma konuşup canımı sıktı en son dedim senin gibi düşününen cahiller yüzünden adamlar bu şekilde lütfen oğlunu bu zihniyette yetistirme karısına yazık olur dedim ve evden ayrıldım o kadar canım sıkıldı ki anlatamam
Valla ben 8 yillik kariyerimi bırakmak zorunda kaldım 5yil evde oturdum tüp bebek tedavisi gördüm oğlum oldu 2 yasinda hamdolsun.kuzeninizin bahsettiği mutluluktan hiç haberim olmadiO kadar hiddetlendiki birde görseniz ben zulmediyorum kocama sanki senin gorevin diyor başka bişey demiyor ben evin hizmetçisi değilim dedim ben 3 ögün yemek yapsam temizlik ütü falan bende olsa çalışmasam daha mutlu olurmuşum evliliğimde herşey mükemmel olurmuş
Kendi kocası yapmadığı için sizi kıskanıyor mu acaba? Kendine kadının ev işi yapmasının normal olduğunu inandırmış olabilir mi? Kendine inandırdığı fikre ters bir düşünce ya da aile hayatı görünce düşünmek istemediği, kabullenemediği şey karşısına gelince agresif davranmış gibi geldi bana.O kadar hiddetlendiki birde görseniz ben zulmediyorum kocama sanki senin gorevin diyor başka bişey demiyor ben evin hizmetçisi değilim dedim ben 3 ögün yemek yapsam temizlik ütü falan bende olsa çalışmasam daha mutlu olurmuşum evliliğimde herşey mükemmel olurmuş