kadinda topuklu ayakkabi seksi gorunmenin bir parcasimi sizce

Evet.. Ama yürümesini bilene..
Gördüğüm çoğu kişi topukluyla yürümeyi bilmiyor.
Komik görüntüler çıkıyor ortaya ! :)

ay demeyin öyle yaa :)
bende bilmiyordum yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum ve biliyorum ki komik görünüyorum :)
ama ne yapalım canım yollar düzgün değil ki kaldırımda yürüycem diye canım çıkıyor

Topuklu ayakkabıyla yürümesini biliyorsan seksi görünürsün elbette
ama kimi bayanda o kadar komik duruyorki. . Yüremesini bilmiyorsa giymesin kmse

topuklu ayakkabı gibisi var mı ya aklinialirimsmile
süper seksi durduğu yetmiyormuş gibi birde ayrı bir hava katıyor size

ama özel günler haricinde pek tercih etmiyorum ben, rahat ve spor olmak daha iyi sanki...
biraz rahatıma düşkünüm bayanssulusmile

kesinlikle ve kesinlikle öle canım çok seksi ve şık oluyor insan ama be boyumdan dolayı giymiom giyemiom boyum 165.....

kızlar sizce stiletto ayakkabılar giymenin bir boy sınırı var mıdır? :uhm:

kızlar sizce stiletto ayakkabılar giymenin bir boy sınırı var mıdır? :uhm:

Boy sınırı olur mu hiç ? Mankenleri görmüyor musunuz,topukluyu çıkarmıyorlar ayaklarından,çok da yakışıyor.bayanssulusmile

Topuklu hiç giyemiyorum hiç.Topuklu giyen bayanların daha çekici olduğuna inanıyorum ama maalesef ben onlardan değilim :)

Eski zamanlarda kadınlar topuklu ayakkabıyı erkeklerle eşit olmak savaşcıl özelliği vurgulamak için giyinilirmiş. Erkeklerle aynı boyda olunması gibi. Ama malesef şimdiki kadınların çoğu seksi görünmek için bunları yapabiliyor. Erkekler böyle algılıyor. Bilmiyorum ama günümüzde tamamen seksilik objesi. Sevimsiz birşey.

kesinlikle katılıyorum çok çok yakışıyor yaaaaaa ama ben topuklu giyince kendimi çok huzursuz hissediyorum herkez bana bakıo falan sanıyorum oyüzden giymiyorum iri görünmek hiç hoşuma gitmiyor

Bana da topuklu ayakkabı gibiymek çok çekici geliyor ama eşim nefret ediyor.Hiç çekici bulmadığını kokoş işi olduğunu söylüyor.Çok yüksek topuklu giymiyorum onun yanında oyüzden

topuklu ayakkabılarım benim olmazsa olmazımdır... özgüvenimi pekiştiriyor.. daha kadınsı daha her şeyi yapabilir hissediyorum kendimi...

topuklu ayakkabıları çok seviyorum ama giyemiyorum(( gördümmü alıyorum dayanamıyrm ama genelde arabayla bi yere gidiceksem yani fazla ayakta kalmıcaksam giyiyorum nedir topuklu ayakkabıyla rahat etmenin sırrı çok özenyrm topukluyla rahat eden insanlara nasıl yapıyosunuz kızlar(((

Minik06,Topukluyla rahat etmenin sırrı aslında ayakkabının kalitesi

Çünkü ayağına tam oturan bir ayakkabı yani parmakları büzmeyen bir ayakkabıda topuğu hissetmezsin

Diğer cevabıma gelince topuklu ayakkabı ve elbise kadını kadın yapan şey ya

Ama bu çalışma şartları bunlardan uzak tutuyor çoğumuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…