• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadinda topuklu ayakkabi seksi gorunmenin bir parcasimi sizce

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
39
İstanbul
kizlar bu ara topuklulara merak saldim kapaliyim boyumda 1.72 bu zamana kadar hep spor takildim ama gecen gun ilk topuklu terligimi aldim ve arkadasim beni cok seksi gosterdini soyledi aklimdada bu soru gelisti dogruluk payi var gibime geldi sizcefisfisfis

bence kesinlikle doğru... ben de arada giyiyiorum ve yürüyüşüm değişiyo... kibar kibar kıvırta kıvırta yürüyo insan bayanssulusmile

bence öylee....kadını sexi gösterir bana göre topuklular
kendini rahat ve özel hissetiysen al giy bence...
arada sırada yeniliklere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum

Bacakların şeklini ortaya çıkarır.Boyu uzattığı ,bacakları daha ince ve kibar gösterdiği için de seksilik kattığı doğrudur.Bir de topukluyla güzel yürürseniz daha seksi olursunuz.sempatiksalakcinni

topuklu terlik değil ama topuklu bi rugan ayakkabıyla yürüyen bi kadından daha sexi bişi düşünemiorumyerimseniben

bende arkadaşlara katılıyorum topuklu ayakabı kadını kadın yapanlardan ben düz ayakkabı giyemeyenlerdenim

bencede bı bayanı en sık zarıf kıbar ve seksı gosteren ayakkabının süet sade topuklu bı ayakkabı oldugunu dusunuyorum...

topuklu ayakkabının cinsine göre değişir bence. espadril tarzı bir ayakkabı seksi durmaz, ama şık bir stiletto süper seksi olur aklinialirimsmile

topuklu ayakkabı sexi gösterir bir bayanı bu doğrudur ama bence yürüyüşde çok önemli
topuklu ayakkabı ile yürüyemedikleir halde neden ısrarla giyerler anlmaıorum

topuklu ayakkabı sexi gösterir bir bayanı bu doğrudur ama bence yürüyüşde çok önemli
topuklu ayakkabı ile yürüyemedikleir halde neden ısrarla giyerler anlmaıorum

delikafaduldenaynen bende anlamam nie giyemedikleri halde giyerler mesela aşk-ı memnuda bihter giymemeli aynı ilk yürümeyi öğrenen insanlar gibi yürüo paytak paytakkafamçokkarıştı

topuklu ayakkabi
yada süet bacagi saran dar kesimli ince çivi topuk çizme
giydigimizde nasil oluruz sizce :)))

topuklu ayakkabı herzaman şıktır dar paça pantolonla yada diz üstü etekle çok daha hoş durur. ince topuklu ayakkabılar tercihimdir bayanssulusmile

evet erkeklerin gözünde öyle..
hatta bir ara duymuştum, topuklunun sesi bile erkekleri tahrik edici bir etkiye sahipmiş..
ben dolgu topuklu giydigim icin nadiren ve de pantol altında kullandıgımdan seksi durmuyordur belkim:D

Evet.. Ama yürümesini bilene..
Gördüğüm çoğu kişi topukluyla yürümeyi bilmiyor.
Komik görüntüler çıkıyor ortaya ! :)

Back
X