merhaba hanımlar, yıllar önce biriyle tanıştım ve benden dört buçuk yaş küçüktü, onun benden yaşça küçük olması nedeniyle bazı sorunları bahane edip yolları ayırdım. Aradan 3 sene geçti ve bir şekilde yine karşıma çıktı. bu 3 sene içerisinde kendi yaşıtım bir erkek yüzünden çok ciddi acılar çektim, tam dibe vurduğum sırada bu tekrar karşıma çıktı, şimdi ara ara görüşüyoruz ve benimle evlenmek istiyor, ne yapsam bilemedim, sırf yaşıtım yaklaştığım insanın bana yaşattıklarını düşününce Allah bana ceza mı verdi diye düşünüyorum..acaba bu benim için bir şans daha mı hiç bilmiyorum.ama bir yandan da benden yaşça küçük olmasını hala sorun ediyorum, başkaları dalga geçer, kınarlar diye kafamı sürekli meşgul ediyor, çok karışığım, siz olsanız ne yapardınız? :18::18:
Ekreğin kadından küçük olması en fazla 4 yaş olabilir bana göre diğerleri gerçekten pek hoş durmuyo 4 yaştan fazla olsaydı bende size bence görüşmeyin derdim ama deneyebilirsiniz bunda :))
merhaba hanımlar, yıllar önce biriyle tanıştım ve benden dört buçuk yaş küçüktü, onun benden yaşça küçük olması nedeniyle bazı sorunları bahane edip yolları ayırdım. Aradan 3 sene geçti ve bir şekilde yine karşıma çıktı. bu 3 sene içerisinde kendi yaşıtım bir erkek yüzünden çok ciddi acılar çektim, tam dibe vurduğum sırada bu tekrar karşıma çıktı, şimdi ara ara görüşüyoruz ve benimle evlenmek istiyor, ne yapsam bilemedim, sırf yaşıtım yaklaştığım insanın bana yaşattıklarını düşününce Allah bana ceza mı verdi diye düşünüyorum..acaba bu benim için bir şans daha mı hiç bilmiyorum.ama bir yandan da benden yaşça küçük olmasını hala sorun ediyorum, başkaları dalga geçer, kınarlar diye kafamı sürekli meşgul ediyor, çok karışığım, siz olsanız ne yapardınız? :18::18:
buçuğu da var ama :) :) :)
çünkü hayatım boyunca asla dediğim birşeydi, anladımki asla asla demeyecekmişsin, şimdi hep diken üstündeyim, o ailem sorun çıkartmıyacak diyor, ama ben sorun çıkartırlar beni istemezler diye çok korkuyorum, sonra benim çevrem de var tabi, gözlerini belerte belerte sorular soracaklar bana, bu süreci nasıl atlatırım, üstesinden gelirmiyim bilemiyorum, ama bu sefer daha önceki gibi kestirip atmıyacağım, çünkü seviyorum da keratayıayrı olduğumuz süre içerisinde de hep aklımın bir köşesindeydi, beğeniyorum da, ama o tabuları nasıl yıkacağım ahh ah :) dört buçuk yaş çok da değil aslında değil mi
benim nişanlım da benden 1 yaş küçük :) ama ancak bu kadar olgun olunabılırdı .. allahım bozmasın yanı. yasın ne onemı var . sevıyo ve evlenmek ıstıyorsa, mutlu olucaksanız bence cook da guzel bısey :) yadırgayanlar olucaktır ama senın mutlulugun onemlı. kabul edersen eşi sen olucaksın baskası degıl ! acı cekmıssın ve karsına tekrar cıkmıs .. ben bı dusun derım. yaş farkını bır kere sorun edıp ılıskı bıtırmıssın bence tekrar aynı hatayı yapma :) mutluluklar !
inşallah canım ama 1 yaş olsa hayatta sıkıntı etmezdim :) yine sorun etmemek için çaba göstericem :) :) :) size de mutluluklar, Allah tamamını erdirsin inşallah
cok tesekkurler :) ınsallah..
ya ben kendımı ornek verdım bakma bana :) bellı kı adam sılmemıs senı , mutlu da edecekse 4 degıl 10 yas olsun nolucakkı.. dusunme bunu da , mutluluguna bak seenn..
görüntü olarak kesinlikle yok :) ufak tefek bişeyim zaten, yaşımı duyan şaşırıyor, hatta ondan da küçük duruyorum görüntü olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?