Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ama yine de Müslüman memleketlerden dış memlekette yaşamak isteyenler varsa, herzaman icin Avrupai, kanada, Amerika vs, yani Müslüman olmayan memleketleri tercih ediyorlar. Savaştan kaçanlar olsun, maddi durumdan kaçanlar olsun, Müslüman memleketleri tercih etmiyorlar. Şimdi Yunanistan'a çadırlarda veya Bosnien de 100 binlerce insan, Müslüman insanlar, sinir açılsın da, Avrupaya geçelim diye bekliyorlar. Bunlar niye ozaman Arabistan'a, Oman, katar, Kuveyt, ve daha çok Müslüman memleketlere kaçmiyorlar? Hem kendilerini kötü hissediyorlar, ama ille yine orasını istiyorlar. Anlamıyorum ben bunu. Eger Avrupa bu insanlara kötü davranıyorsa, sınırlar açık, ve hic kimse silah gücüyle burada tutulmuyor. Herkes özgür, Müslüman memleketlere gidebilir.Kuzey Avrupa farklıdır. Orta Avrupa farklı.
Bir kere oralarda Türk Osmanlı eserleri vardır.
(*Budapeşte Macaristan)
Bize aşinadır. Butik Kuzey Avrupa ülkeleri ( Norveç, Isveç, Finlandiya) öyle değil.
Norveçte bir Çocuk lisede zamanında katliam yaptı.
92 göçmen asıllı kişiyi öldürdü. Aldiği ceza sadece 21 yıl. Evet sadece 21 yıl..
Evet çok gelişmiş ülkeler. Bende orada doğmak isterdim. Bir tercih verilse asla Turkiyeyi istemezdim. Asla..
Orası süperdir ama oranın vatandaşı olursan.
Türksen bir de üstüne Muslumansan ciddi ayrımcılığa uğrarsın.
Link de bu..
Dünya böyle katliam görmedi
Katliami çok ISIS daha hala yapıyor. Maalesef bu türlü katliamlar, din yüzünden olsun, ırk yüzünden olsun var.
Geçenlerde metroyu beklerken, bir Türk adamı bana dedi, türkiyede otobüs durakları bile kaloriferli, böyle yağmurlu günlerde ve kışın, sıcacık bekleniyormus, tamam güzel, ozaman buyurun, hergün Lufthansa 3 defa uçuş yapar, THY da 3 defa, buyurun gidin. Benim yaşamım bana belli bir yerde hoşuma gitmiyorsa, bavullarımi toplarım giderim, bana daha kaliteli yaşam veren memlekete ve bütün gün hayal kurmam, turkiyede olsaydım, daha bir güzel yaşamımım olurdu diye. Bukadar.