Kadını boğmak istiyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden.
Eşim babasına sizi ağırlayacak durumum yok sonra gel dediği halde adam geliyor

Son düzenleme:
ya bu kadın banada enteresan gelmeye başladı.
önceleri size kızıyordum hap kadar eve cümbür cemaat gittiniz diye ama, ben olsam tek gelip sizde kalmazdım..

Evi temizlemem lazım daha demin öğrendim yarın geleceklerini hayır kadına iyi de davranmadım geldi tek başına karı kocanın yanında bi hafta kaldı yerlerde yuvarlandı.. Rahat gevşek hareketler.. Daha geçen buradaydı anlamıyorum B.k mu var yine geliyor gerçekten çıldırmamak elde değil. Bu arada durumumuz da kötü 5 tl lik alışverişi bile kredi kartından yapıyorum para yok

Sizde sanarım maaile onlara gitmiştiniz. Eşin istememene rağmen götürmüştü. Şimdi birşey söylemeye hakkı yok.

İsteyerek gitmedim bn adam kendi çağırdı ayrıca onun üstüne kadın bize gelip bi hafta kaldı zaten üstüne yine geliyor daha Temmuz da geldi kaldı bi hafta..

Eşinle bu konuda anlaş bikere. Sana sormadan eve misafir kabul etmesi çok yanlış. Her anlamda müsait olmayabilirsin. Yatılı misafirden nefret ederim. Sinir bozucu.

Kadin kpinizin sevgilisiydi yanilmiyorsam. İmam nikahli sevgilisi. Gercekten evinizde ne isleri var? Arayip soyleyin bence kpinizi. Esiniz soylemiyorsa siz soyleyin,eve kabul edemeyeceginizi.

Ben hak verdim sana geçende öyleydi şimdide ayıp daha bir kere gören insan geldi yerlerde yuvarlandı yattı kalkmadı iyi davranma ve açıkça bize gelecek.beni arasın önce bu evin hanımı benim sormuyorsunuz gelirken musaitmisiniz diye de

Seni hatirladim çok stres yapiyorsun,madem bu kadar istemiyorsunuz mazeret bulun gelmesinler.Her seferinde bunca strese girmeye deger mi?Acaba yüzlerine gülüyormusunuz?Sizden yüz bulupta geliyor olabilirler,lütfen içinizden geldiği gibi davranin onlar için kendinizi heba edip durmayiinn

Ağlıyorum.. Ya eşim de demiş baba hiç param yok ona göre demiş. Bnde var demiş. Ya kadın daha geçen geldi. Bu kadar da olmaz ya.. Yatılı misafir işkence ya otel gibi. Hergün sabah öğle akşam yemeği servisi yatağı Vs. İşkence gibi. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. Bi de sevmediğim insanlar geliyor. Bu kadar olmaz ya bu kadının derdi ne anlamıyorum. 6 aylık hamile yollara düşüyor

Senin sınavın da bu kadınmış demek ki. Herkesin bir derdi var, durur içerisinde....

Allah allah, kadın yalnızlık mı çekiyor, insana mı hasret? Ne kadar garip!

Geldiklerinde ters davranin , soguk davranin belki anlar istenmedigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…