- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.244
- 448
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ağlıyorum.. Ya eşim de demiş baba hiç param yok ona göre demiş. Bnde var demiş. Ya kadın daha geçen geldi. Bu kadar da olmaz ya.. Yatılı misafir işkence ya otel gibi. Hergün sabah öğle akşam yemeği servisi yatağı Vs. İşkence gibi. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. Bi de sevmediğim insanlar geliyor. Bu kadar olmaz ya bu kadının derdi ne anlamıyorum. 6 aylık hamile yollara düşüyor
Her fırsatta eşinden yardım iste ona yaptır çok yoruluyorum hizmet etmekten de eşini bezdir işten tek yolu bu kadına mesafeli davran ben bıktım burdan o kadından Allah yardımcın olsunDaha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
Arayıp özlemimize dayanamadın heralde demek istiyorumGeldiklerinde ters davranin , soguk davranin belki anlar istenmedigini.
Kayınpederime söylerse çok kötü olabilir ama eşimle kavga sebebi yani..sen ara kadını eşim kabul etmiş ancak müsait değiliz şu işimiz var unutmuş de
Niye arayıp müsait olmadığınızı soylemiyorsunuz?Arayıp özlemimize dayanamadın heralde demek istiyorum
Eşinle bu konu hakkında şimdi konuşmazsan ilerde o "cici anne" gelip sizin evde doğururKayınpederime söylerse çok kötü olabilir ama eşimle kavga sebebi yani..
Eşinle bu konu hakkında şimdi konuşmazsan ilerde o "cici anne" gelip sizin evde doğururKayınpederime söylerse çok kötü olabilir ama eşimle kavga sebebi yani..
Mesaj tekrarıKayınpederime söylerse çok kötü olabilir ama eşimle kavga sebebi yani..
Kayınpederinizin yeni eşi kaç yaşında da hamile olabiliyor ben ona takıldımDaha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. r
Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
Misafir istememekte haklısınız hele emrivaki konusunda daha da haklısınız
Kayınpederde madem para varmış dışarı gidelim yemek yiyelim eve sipariş verelim vs deyin hatta işte Nur'da şu yemeği güzel yaparlar deyip anlatın sonra da ay X canını mı çektirdim hamile hamile hadi baba gidelim vs deyin
Tüm bunlardan bağımsız ben bu yukarıdaki kısıma takıldım bir hafta eşinizle rahat rahat sarmaş dolaş olmasanız ne olur ki
bende saskınlıkla hamile kadın kaç yasında merak ediyorumKayınpederinizin yeni eşi kaç yaşında da hamile olabiliyor ben ona takıldım
sen ara kadını eşim kabul etmiş ancak müsait değiliz şu işimiz var unutmuş de
bende saskınlıkla hamile kadın kaç yasında merak ediyorum
Gelme diyemiyor.. Gerçekten çok sinirim bozuk ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?