Kadını boğmak istiyorum..

YAP-MA-YIN. Yemek, servis, yatak yapmayın. YAP-MA-YIN. Hepsini eşiniz yapsın. Temizlik dahil. Bakın ondan sonra bir daha gelin diyor mu.

Her fırsatta eşinden yardım iste ona yaptır çok yoruluyorum hizmet etmekten de eşini bezdir işten tek yolu bu kadına mesafeli davran ben bıktım burdan o kadından Allah yardımcın olsun

Kayınpederinizin yeni eşi kaç yaşında da hamile olabiliyor ben ona takıldım

ben olsam kadını dırekt ararım esımle knusmussunuz ama ben musayıt degılım gelmeeyın derdım bu kelımeyı kullanırdım ya kuserse kussun daha ıyı hıc gelmezler

. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. r

Misafir istememekte haklısınız hele emrivaki konusunda daha da haklısınız

Kayınpederde madem para varmış dışarı gidelim yemek yiyelim eve sipariş verelim vs deyin hatta işte Nur'da şu yemeği güzel yaparlar deyip anlatın sonra da ay X canını mı çektirdim hamile hamile hadi baba gidelim vs deyin

Tüm bunlardan bağımsız ben bu yukarıdaki kısıma takıldım bir hafta eşinizle rahat rahat sarmaş dolaş olmasanız ne olur ki

Aynen bende o söze takildim bir hafta esinizle rahat rahat uzanip sarmas dolas olmasaniz ne olcak?

Çıkın gidin evden annenize ya da bir tatile falan ne bileyim. Eşiniz kendi başına ağırlasın, müstehaktır. Madem kendi kendine kabul ediyor kendi kendine de ağırlayabilir.

Gelme diyemiyor.. Gerçekten çok sinirim bozuk ya

sen de, zaten yatılı misafir evin hanımından icazet almalı erkeğinden değil, yani üvey kaynana çok ilginç gerçekten tek başına insan niye gelir kalır, onlar antalya da siz nerdesiniz özel değilse, ne bileyim çok gezilcek tozulcak bi yer mi, kaplıca mı var nedir, antalyadan daha çok gezilcek yeri olan şehir neresiymiş merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…