• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadını boğmak istiyorum..

Ağlıyorum.. Ya eşim de demiş baba hiç param yok ona göre demiş. Bnde var demiş. Ya kadın daha geçen geldi. Bu kadar da olmaz ya.. Yatılı misafir işkence ya otel gibi. Hergün sabah öğle akşam yemeği servisi yatağı Vs. İşkence gibi. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. Bi de sevmediğim insanlar geliyor. Bu kadar olmaz ya bu kadının derdi ne anlamıyorum. 6 aylık hamile yollara düşüyor

YAP-MA-YIN. Yemek, servis, yatak yapmayın. YAP-MA-YIN. Hepsini eşiniz yapsın. Temizlik dahil. Bakın ondan sonra bir daha gelin diyor mu.

Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
Her fırsatta eşinden yardım iste ona yaptır çok yoruluyorum hizmet etmekten de eşini bezdir işten tek yolu bu kadına mesafeli davran ben bıktım burdan o kadından Allah yardımcın olsun

Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden
Kayınpederinizin yeni eşi kaç yaşında da hamile olabiliyor ben ona takıldım

ben olsam kadını dırekt ararım esımle knusmussunuz ama ben musayıt degılım gelmeeyın derdım bu kelımeyı kullanırdım ya kuserse kussun daha ıyı hıc gelmezler :D

. Bi de evimde uzamamıycam kocamla rahat rahat oturamıycm.. r

Misafir istememekte haklısınız hele emrivaki konusunda daha da haklısınız

Kayınpederde madem para varmış dışarı gidelim yemek yiyelim eve sipariş verelim vs deyin hatta işte Nur'da şu yemeği güzel yaparlar deyip anlatın sonra da ay X canını mı çektirdim hamile hamile hadi baba gidelim vs deyin

Tüm bunlardan bağımsız ben bu yukarıdaki kısıma takıldım bir hafta eşinizle rahat rahat sarmaş dolaş olmasanız ne olur ki

Misafir istememekte haklısınız hele emrivaki konusunda daha da haklısınız

Kayınpederde madem para varmış dışarı gidelim yemek yiyelim eve sipariş verelim vs deyin hatta işte Nur'da şu yemeği güzel yaparlar deyip anlatın sonra da ay X canını mı çektirdim hamile hamile hadi baba gidelim vs deyin

Tüm bunlardan bağımsız ben bu yukarıdaki kısıma takıldım bir hafta eşinizle rahat rahat sarmaş dolaş olmasanız ne olur ki

Aynen bende o söze takildim bir hafta esinizle rahat rahat uzanip sarmas dolas olmasaniz ne olcak?

Çıkın gidin evden annenize ya da bir tatile falan ne bileyim. Eşiniz kendi başına ağırlasın, müstehaktır. Madem kendi kendine kabul ediyor kendi kendine de ağırlayabilir.

Gelme diyemiyor.. Gerçekten çok sinirim bozuk ya

sen de, zaten yatılı misafir evin hanımından icazet almalı erkeğinden değil, yani üvey kaynana çok ilginç gerçekten tek başına insan niye gelir kalır, onlar antalya da siz nerdesiniz özel değilse, ne bileyim çok gezilcek tozulcak bi yer mi, kaplıca mı var nedir, antalyadan daha çok gezilcek yeri olan şehir neresiymiş merak ettim

Back
X