• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadını boğmak istiyorum..

Valla nasıl bi karakteri kültürü varsa artık,çekeceğin var konu sahibi.Ben bile gıcık oldum.Allah sana bir çare versin.Tam boğmalık kadın.Açıkça söyleyemiyorsun ama imaları da umursamıyor belli.

Valla nasıl bi karakteri kültürü varsa artık,çekeceğin var konu sahibi.Ben bile gıcık oldum.Allah sana bir çare versin.Tam boğmalık kadın.Açıkça söyleyemiyorsun ama imaları da umursamıyor belli.

Ağladım demin başım çatlıyor sinirden sabah 6 da B.k var burda of ya eşim resmen gelmeyin demiş

Eşim paramız yok sizi ağırlayacak bşka zmn gelin demiş adam yine de geliyor
Eşinin paramız yok demesiyle babası gelmekten vazgeçmez ki,erzak alır, dışarıdan yemek söyler v s. başka şekilde ifade edecekti.bugun ertelerseniz yarın mutlaka gelir,istemediğiniz belli ettiğiniz halde ya anlamıyor ya da işine gelmiyor kadının çünkü.böyle insanlara imalı konuşmalar ve hareketler işe yaramaz.direk söyleyeceksiniz.senede bir kalmaya gelin ama her ay ben sizi kabul edemem .kusura bakmayın diyeceksiniz.

Daha bi iki ay önce kauınpederimin yeni eşi hayatında bizi iki gün gördüğü halde bi hafta bizde kaldı tek başına gelip.. Şimdi de kayınpeder ile kalmaya geliyorlarmış taa Antalya dan.. İkisini de hiç sevmiyorum ve eşim de istemiyor babası işe hiç anlaşamıyor.. Kadın bize taktı kafayı. Daha geçen hamile hamile geldi yine geliyor. Adama kalsa gelmezdi kadın adamı ikna etti çünkü sürekli ikna edeceğim sürekli gelecez diyip durdu.. Evi de taşırız belki dedi. Taa Antalya dan hamile hamile iki ayda iki kez bize geliyor kadın çıldırmak üzereyim.. Hiç istemiyorum daha geçen geldi ya.. Ne yapacağım bu kadınla ben... Cinnet geçirmek üzereyim.. Bi hafta kalırlar. Bu kadından bıktım ya.. Kendi evimde rahat edemeyeceğim onlar yüzünden.
Eşim babasına sizi ağırlayacak durumum yok sonra gel dediği halde adam geliyor
Ne var ki bunda kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.
Belki kadinin cani sıkılıyordur yabanci bir ulkede. Sizlere ihtiyaci vardir belki. E siz de aile oldugunuza gore sicak iliskiler gelistirmek istemeleri normal ve olmasi gereken.
Kadinin bi yanlişini mi gordunuz neden taktiniz boyle?
Ilk defa evinize gelen birine neden kötū ve umursamaz davrandiniz?
Belki seveceksiniz neden boyle önyargilisiniz ki ?

Evi temizlemem lazım daha demin öğrendim yarın geleceklerini hayır kadına iyi de davranmadım geldi tek başına karı kocanın yanında bi hafta kaldı yerlerde yuvarlandı.. Rahat gevşek hareketler.. Daha geçen buradaydı anlamıyorum B.k mu var yine geliyor gerçekten çıldırmamak elde değil. Bu arada durumumuz da kötü 5 tl lik alışverişi bile kredi kartından yapıyorum para yok
Evi temizleme bir şey alma paramız yok diyip kp den para isteyin. Bir daha gelmezler

Ne var ki bunda kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz.
Belki kadinin cani sıkılıyordur yabanci bir ulkede. Sizlere ihtiyaci vardir belki. E siz de aile oldugunuza gore sicak iliskiler gelistirmek istemeleri normal ve olmasi gereken.
Kadinin bi yanlişini mi gordunuz neden taktiniz boyle?
Ilk defa evinize gelen birine neden kötū ve umursamaz davrandiniz?
Belki seveceksiniz neden boyle önyargilisiniz ki ?

Kadın çok rahat hareketleri hiç hoşuma gitmiyor. Yere yatıp masadan bişeyler alıp yiyor yerde yatarak. Eşim evdeyken kıçını eşime doğru dönüp yerde yuvarlanıyor ciddi anlamda yerde yuvarlandı

Tamam da kayınpederimiz demiyor mu daha yeni gittin hamile halinle ne işin var diye bana enteresan geldi sürekli gelmesi ayrıca eşiniz neden müdahale etmiyor. Kadını sevmiyorsunuz birçok konunuz da var ama abartı geldi bana yani. Eşiniz desi bizimde bir düzenimiz var daha yeni geldi diye.

Sabah kahvaltıda peynir zeytin ekmek,akşam yemeğinde de makarna yap sadece.Durumumuz yok paramız yok şimdi misafir ağırlayamıyoruz dedik yine geldiniz de.Eğer tavır almazsan daha çoook gelir bu yüzsüz kadın.Eşine de söyle kartlarım dolu param yok harcayamıyorum desin eve çöp almasın kayınpederin görsün gününü.

Allah yardimcin olsun 30 yasinda bir kv. Cok tehlikeli cunku hareketler onu gosteriyo bnce yuz goz olacak seviyeye gelin iste o zamaj gelmezler ancak yoksa bu kadin tepenize cikicak allah yrdmcn olsnturkuaz

Ben olsam evde yemek bile pişirmem.Eşine de de bu kadın böyle yapmaya devam ederse yuvamız yıkılacak de.Kafayı size takmıs kadın deli mi ne.

Sabah peynir al dedim ne alıncak diye aramış eşim. Babası alma bn alırım demiş ama almadı onun yüzünden kahvaltı da peynir bile yoktu.. Evde hiçbişey yok cidden ama kredi kartının dolmadığını biliyor eşim. Stresten uyuyamadım gece.
Eşim sbh kalkmazsın rahatsız derim dedi ama mecbur kaldırdı oturmuşlar kahvaltı bekliyorlar sabah 7 50 de.
Babasıyla eşim dükkana gitti kadın Da kocaman göbeğini açmış göğsüne kadar yatıyor o kdr rahat ki sinir oluyorum gerçekten

Şuanburda sabah geldi göbeğini açmış yatıyor içerde
Ya kültür farklılığından mı bu rahatlık yoksa kadın mı geniş çözemedim elin evinde göbeği açıp yatmak nedir arkadaş ya kimse yokken laf sok kaşla göz arasında öyle yatma ayıp karşılanır burada tabi sen bilmezsin bizim adetleri de her hareketine laf çarp tabi bilmediğin için de ama

Benim yerimde olsanız malarsınız allah kimseyi benim gibi yapmasın kaynanam 5 yıldır bizimle kalıyor ve herşeyine karışıyor eşimde hep anneden yana aynı evin ici ne demek başka çocukları da var ama hep benim yanım da evde huzur yok hep susuyorum yat kalk allaha dua et beterin beteri var yüz verme derim tepene cikiyorlar

Ya kültür farklılığından mı bu rahatlık yoksa kadın mı geniş çözemedim elin evinde göbeği açıp yatmak nedir arkadaş ya kimse yokken laf sok kaşla göz arasında öyle yatma ayıp karşılanır burada tabi sen bilmezsin bizim adetleri de her hareketine laf çarp tabi bilmediğin için de ama

Foto çektim görsen şok olursun zaten..
Off insanın yüzüne laf sokmak da hiç benlik değil yapamıyorum ama yapmam lazım artık sabrım taşıyor

Benim yerimde olsanız malarsınız allah kimseyi benim gibi yapmasın kaynanam 5 yıldır bizimle kalıyor ve herşeyine karışıyor eşimde hep anneden yana aynı evin ici ne demek başka çocukları da var ama hep benim yanım da evde huzur yok hep susuyorum yat kalk allaha dua et beterin beteri var yüz verme derim tepene cikiyorlar

Allah yardım etsin cidden zor

Back
X