Hayatınızda ikinci bi kişiye tüm haklarınızı vermediğiniz sürece kimsenin kimseyi rezil edebileceğini düşünmüyorum :1closedeyes:
Ben katılmıyorum.
Bence insanı rezil eden de kendisidir.
Vezir eden de kendisidir.
ben katılmıyorum bu söze,herkez kendinden sorumludur,yanlışa düşersen rezil olursun,hata yapmamaya özen gösterirsen vezir...
bu hem kadın,hem erkek için geçerlidir
hayır katılmıyorum
beni bi erkek vezir de edemez rezil de edemez
ben kendimi bu konumlara sokarim
kendi aklimla haraket etmesini biliyorsam, yanlisi dogruyu ayirabiliyorsam baska birinin hayatimi mahvetmesine goz yummam
vezir etme olayina gelince de sahsen kendi degerimi bildigim icin, kimsenin beni yukseltmesine gerek yok, hayatimda bi erkek olmasa da zaten kendimi yukseltirim
kisaca kisisel olarak degerimi baskasi degil ben belirlerim!
Asla...
Rezil de olacaksamm vezir de olacaksam ben olurum... Eşim asla benim üzerimde etki sahibi olamaz, olmaz da zaten...
Her birey kendi değerini kendisi belirler....
yok bende katılmıyorum malesef..
ben istersem vezir,istersem rezil olurum..
kocamın bunda ne gibi bir katkısı olabilirki..
hiç kimse beni hiç bişey yapamazz..
tüm yorumları tek tek okudum hadii göreyim sizi kocalarınızın heryere borcu olsun örnek veriyorum icra kapınıza dayasın tüm borcu eşiniz yapsın,komşular akrabanız aayyy birsürü boçları varmış bunlar birtürlü birşey olamadı desinler,akrabalarınız suratınıza bakmasın.o zaman anlarsınız eş rezilmi eder isterse vezir mi eder sengözlerimebaksanab
bunun örnekleri çokta...
tüm yorumları tek tek okudum hadii göreyim sizi kocalarınızın heryere borcu olsun örnek veriyorum icra kapınıza dayasın tüm borcu eşiniz yapsın,komşular akrabanız aayyy birsürü boçları varmış bunlar birtürlü birşey olamadı desinler,akrabalarınız suratınıza bakmasın.o zaman anlarsınız eş rezilmi eder isterse vezir mi eder sengözlerimebaksanab
bunun örnekleri çokta...
bunun örnekleri çokta...
Genelleme yapamayız elbette,ama bana göre
erkek ya da kadın rezil de eder,vezir de...
ben kendi kendimi vezir ederim demekle olmuyor arkadaşlar...
eğer evliyseniz eşinizle bir bütünsünüz demektir...
eşinizin hatası sizi etkilemez mi sizce..??
sevgiler...
Genelleme yapamayız elbette,ama bana göre
erkek ya da kadın rezil de eder,vezir de...
ben kendi kendimi vezir ederim demekle olmuyor arkadaşlar...
eğer evliyseniz eşinizle bir bütünsünüz demektir...
eşinizin hatası sizi etkilemez mi sizce..??
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?