İnsanı rezil edende vezir edende yine kendisidir bence.
Sonuçta benim eşim rezil olunacak bir duruma sokuyorsa beni bu demektir ki iki kişilik bir hayatı benimsememiştir atacağı her adımın veya yapacağı her hareketin ikimizi temsil ettiğini idrak edememiştir.
Sonuç itibari ile ben karşımdaki insanı seçerek yanlış bir karar vermişimdir kendi verdiğim kararların faturasını ödüyorumdur. Tabi bu bana göre.
Genelleme yapamayız elbette,ama bana göre
erkek ya da kadın rezil de eder,vezir de...
ben kendi kendimi vezir ederim demekle olmuyor arkadaşlar...
eğer evliyseniz eşinizle bir bütünsünüz demektir...
eşinizin hatası sizi etkilemez mi sizce..??
sevgiler...
Bazı durumlar vardırki kadın eşinden rezil olur vezirde.
Konuşaması,hareketleri,tavırları,harcamaları,ailene karşı durumu ne bileyim daha bir çok örnek eve tutarsızca harcamalarıylada icra getirmesi cabası ne kadar ben buna izin vermem desende engel olamasın evlenirken kimsenin huyunu iyice bilemessin insan zaman geliyor kardeşini tanıyamıyor kadının elinde olmayan şeylerde oluyor ne karekterin uyuyor nede huyun ama evlenmişsin çekiyorsun bunun örnekleri çok oluyor
Eşine söylenmiş laf size söylenmiş olur evlilik bir bütünlükdür ona gelen her güzel sözde gururlanır kötü eleştiridede üzülürsün
Bazı evli arkadaşlarımız ben zaten o insanla evlenmem demiş ne mutlu onalaraki kusursuz bir eşe düşmüşler allah mutluluklarınıda daim etder inşallah.
Ama şu varki insanı erkek vaya kadın vezirde eder rezilde bu her iki taraf içinde gecerlidir.
Agzina diline yüregine saglik arkadasim....buyrunnnnnnnnn
Sunun kocasida ne kadar adi bir adam kumar oynuyor, ickicinin teki vs. vs. denildigi vakit....aman banane bana demediki kocama dedi diyen kac kisi var acaba??
Mutlaka icten ice üzülür insan...nasilki helal olsun filancanin kocasina ne büyük bir is basardi denildiginde sevindigi gibi...a.s
Songülcügmünde dedigi gibi evlilik bir bütündür...benim yaptigim hatalarin bedelini esim ödedigi gibi bende onun yaptigi hatalarin bedelini öderim...
Toplum beni Gülsüm olarak bilmiyor cünkü...Gülsüm ve esi olarak biliyor..
tüm yorumları tek tek okudum hadii göreyim sizi kocalarınızın heryere borcu olsun örnek veriyorum icra kapınıza dayasın tüm borcu eşiniz yapsın,komşular akrabanız aayyy birsürü boçları varmış bunlar birtürlü birşey olamadı desinler,akrabalarınız suratınıza bakmasın.o zaman anlarsınız eş rezilmi eder isterse vezir mi eder sengözlerimebaksanab
bunun örnekleri çokta...
sizde katılıyormusunuz buna?
tüm yorumları tek tek okudum hadii göreyim sizi kocalarınızın heryere borcu olsun örnek veriyorum icra kapınıza dayasın tüm borcu eşiniz yapsın,komşular akrabanız aayyy birsürü boçları varmış bunlar birtürlü birşey olamadı desinler,akrabalarınız suratınıza bakmasın.o zaman anlarsınız eş rezilmi eder isterse vezir mi eder sengözlerimebaksanab
bunun örnekleri çokta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?