Kadının açılması

sınıf arkadasınızmıs zaten aynı ortamdasınız konusun fazladan cıkolata alın yanından gecerken verıp bır ders konusu sorun telefonunu alın muhabbet kurun once...

oyle bırden bıre pat dıye bak ben sana acılıcam demeyın :D belkı sevmedıgınız bır huyu var once bır tanısın anlasın sonra olacaksa kendılıgınden olur

Ben lisede baya özgüvensizdim ona rağmen arkadaşıma söyletmiştim gerçi ismimi söyleme ağzını ara dedim ama o söylemişti çocuk da kabul etmedi kısa bir süre üzüldüm sonra geçti ben bile atlattim yani bunu :D Önce biraz daha emin ol ben emin olmadan hareket etmiştim cevabimi da aldim iyi ki de öyle olmuş sevdiğimi üniversitede buldum :)

Arkadaşlar sınıfta bi çocuktan hoşlanıyorum
Onun ilgisinden emin değilim
Açılsam ne olur?
Dersin bitmesine 1 hafta kaldı zaten.

biri beni tutsun :KK43:
Açılıp olumlu yanıt alan oldu mu
Ayni sinifta olmasaydi acil dicektim de.. ayni sinifta olunca ve sonu kötü bitince cok kötü oluyo.. sürekli ayni ortamda ve görmek zorundasin... risk alma ondan bekle. Hos bana kalsa o acilsa bile iliskiye baslamayin dicem kacinci siniftasin?
Havadan konuşmuyorum tecrübe konusuyo dikkate al üzülürsün 🤦🏼‍♀️

Bence önce muhabbet kurmaya çalış pat diye açılma. Hem tanıdıkça belki hoşlanmadığın bir şey farkedeceksin. Risk alma derim

Hayatında başkasının olmadığından eminseniz ve hayır cevabı alırsanız çok üzülmeyecekseniz açılın.

Back
X