kadının amacı ne ?

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
iyi geceler başıma gelen olayı anlatıp fikir almak istedim çünkü çok üzüldüm ,dert ettim abartıyo muyum yoksa haklı mıyım ve ne şekilde davranmalıyım ...
2005 yılında teyzem vefat etti ben 14 yaşındayım o zaman aileden yakın ve kendimi bilerek yaşadığım ilk kayıptı çok üzüldük ani bi ölümdü bide yani hastaklık fAlan değil neyse konuma döneyim annemlerin köydeki evinde yan komşuları var bu kadınla daha önce çok büyük bi kavga edildi kadın dedem annennem herkese saydı sövdü teyzem ölünce işte barışıldı ..
kardeşim sınava girdi bu yıl geçen hafta köye gidince annemle konuştular işte sonuç bekliyoruz falan dedi annem ayak üstü neyse sonuç açıklandı kuzenim kadına işte kuzenim şurayı kazandı demiş kadında o büyük olan mıydı küçük olan mı demiş (kadın biliyo bu gereksiz soru ne alakaysa ) küçük olan diyince hı iyi ben zaten o büyüğü hiç sevmiyorum o teyzesinin cenazesinde babasına morukları niye arabamıza alıyosun diye kavga etti bende indim arabadan demiş!
birincisi ben böyle bişe hatırlamıyorum ve moruk kullandığım bi kelime değildir ,ikincisi aradan geçmiş sekiz yıl ne alaka şimdi ,üçüncüsü bu kadın o dönem bizle küstü eve bile gelmedi sadece cenazeye arabaya hangi ara bindi ?,
bunlardan ziyade teyzemin kızı bunu duydu ve ben çok macup oldum sanki cenezede üzlmemiş araba derdine düşmüşüm gibi bi durum oldu ağladım baya ( nasıl üzüldüğü mü ALLAH biliyo)
babamlarda abartma herşeyi herkesin dediğine takılırsan ömür geçmez diyo ama sindiremiyorum kadınla konuşmuşluğum bile yok çok zoruma gitti sizcede abartmış mıyım ?
cvplarınız için teşekkür ederim..

birsürü kişi okumuş ama yorum yapan olmamış:(

kadın kafayı yemiş işte teyzenin kızına da aynen durumu anlat

başka yorum yapcak olan yada fikir vercek yok mu

O kadinin sorunlari var gibime geldi. Bosver bence takilma hic. Niye kendini uzdun ki bu kadar sen demedim diyorsun vicdanin rahatsa hic dusunme bile.

Bırak ne derse desin.Demedim dersin kuzenine olur biter.Kendi yapmadığın birşeyin mahcubiyetini niye yaşıyorsun.

Hayatta sadece değer verdiğin insanların fikirleri ve yorumları senin için önemli olmalı.
Bir çok insan sırf konuşmak için konuşuyor, "ağızları torba değil ki düzesin" der bir atasözümüz.
Sanırım seni teyzenin kızının anlatılan bu olaya inanmış olma olasılığı üzmüş. Yapabileceğin pek bir şey yok, ya senin samimiyetine güvenmesini ve anlatılan hikayeyi ciddiye almamasını beklersin, ya da ilk fırsatta o kadınla yüzleşmeyi ve sekiz yıl önceki hadisede eksik ve yanlış parçaları gün yüzüne çıkartmayı beklersin.
Ama dediğim gibi hayatında bir çok insanla karşılaşacaksın, bazıları kıskançlıktan, bazıları çekememekten, bazıları komplekslerinden ve bazıları " öylesine" öyle çok dediğini duyacaksın ki.... Sadece önemsediğin insanlar için dök gözyaşlarını...

aradan geçmiş 8 sene, herkes, herşeyi söyler takma kafana ... atıyordur, unutmuştur, karıştırmıştır.. kuzeninin orada cevabını verip, sana söylememesi gerekirdi bence.. çok önemli birşey değil.. :34:

imtihan dünyası güzelim. arada böyle psikopatlar çıkıyo afallıyosun normal. takma kafana gül geç.

seninkinin ayninda bizde var kizlarimla konusuyoruzda care bulsak basimizdakine buluruz diyorlar
sanada bizede kolay gelsinnn

öncelikle hepinize teşekkür ederim yorumlar aşağı yukarı aynı evet ben böyle bi olay hatırlamıyorum ki söylediği yer ne yeri ne zamanıydı en çokta bunu taktım sanırım ...
sizler haklısınız insan hayatta değer verdiği kişilerin sözlerine aldırmalı önem vermeli ama ben niyeyse böyle yapamıyorum acaba kişilğim mi zayıf yada başka problemlerim mi var?
hak etmediğimi düşündüğüm yada yalan söylendiğini farkettiğimde ,haksızlığa uğradığımda ve kendimi ifadede yetersiz kaldığımda hemen ağlamaya başlıyorum hemen derken abartmıyorum daha cümle yarı olmadan yaşlar geliyo çokça kez mücadele ettim özgüvenide normal bi insanım ama bu problemi atlatamadım karşımdakine aciz duruma ve ezik duruma düşüyorum ama engellemek ne mümkün...:(
kendimi bu memlekete ait hissetmiyorum bana göre insanlar birbirine sadece haddi kadar konuşabilmeli selam verdiğin kişi aaa çok kilo almışsın vb bişey diyince diyorum ne yani siz gibi insanlarla selamlaşmamak mı lazım ?! acaba kompleksli miyim insanların bunları demesi normal de bende mi acayiplik var :(

Back
X