• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinin biriyle kavgaya tutustum

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kizlar ben nettim ya
Bisey ettim ama
Simdi yaklasik yarim saat evvel cocugumu uyutuyodum disardanda bi cocuk aglamasi neyse oglan uyuyunca balkona ciktim ne oluyo diye bakmaya ,

Arka bahcede karsi apartmanin bahcesinde 2 cocuk cok kucukler biri ayakta yeni duruyo Allaha emanet digeri daha buyukce agliyolar kapiyi salliyolar once seslendim ne oldunu anlamadim sonra bahce kapisi acildi cop atti bahceye tekrar kapadi kapi hem demiri,var hem pimapeni
Bana bi geldiler kadina seslenmeye basladim kadin sadece pimapem kapiyi acip laf dalasina basladik ben al cocuklarini iceri ne aglatiyosun diyorum o bana sana ne zilli ! Benim cocuklar sana ne oluyo diyo ben terbiyesiz al o cocuklari icrri derken ben alevlendim kadini tehdit ede ede kavgaya tutustuk bana senin gelirsem oraya .... Yirtarim dedi bende ona seni parcalarim sikayet edicem seni polise Allah sana evlat vermis sen kapilara atiyosun diye bagirdim hadi ara polisi diyo sonunda cama kapiya insanlar cikti zangir zangir titredim hayatimda ilk defa birine bu kadar sinirlemdim ve bu kadar tityerek bisey yasadim sonra cocuklari aldi iceri
O cocuklarin agladigini bi duyayim polisi cagircam dedim
Simdi turkiyede boyle bisey varmi yurt disinda hep duyuyoruz filan kadin istedigimi yaparim diyo polisi aramak istiyorum bi yandan acaba oluyorum ote yandan bu aksak esim yok aldikmi basa belayi diyorum
Bir daha olursa polisi arayabilirmiyim basiniza boyle bisey geldimi ?

Gecen gun haberlerde duydum. Cocuk annem beni dovdu diye polisi aramis ve anneyi gozaltina almislar. Sikayetleri degerlendiriyorlar sanirim. Ha bundan bisey cikar mi cikmaz muhtemelen ama o kadin da o kadar rahat davranamaz bir daha

Bence çok iyi etmişsiniz ya ikidir denk geliyorum küçücük kucağındaki bebekleri dövüyorlar kadınlar
Hey Allahım madem döveceksin doğurmasana, içim acıyor :50:

Ay kizlar bana dediki senin seyini yirtarim hic boyle bi sozu kimsedende duymadim bi kac ay evvel bi adamada tepki gostermistim uzerime yurumustu bu sefer esim evdeydi bisey demedi naptin cinnetin geldi herhalde polisi filan arama dedi ama aradim
Keske munakasaya girmeden bizi arasaydiniz gelirdik dedi normal karsilaniyormu bu durum diye sordum bide bagli oldugumuz karakol numarasini verdi arayio daha once hakkinda boyle bisey varmi ogrenin dediler ama aramadim karakolu

Kimisi evladım olsa varı yoğu döker evlat hasretinden.
Kimisinin de evladı olur böyle kıymetini bilmez.
Ne nankör,şükürsüz insanlar var böyle Ya Rabbim.
Allah hidayet eylesin böyle insanlara.
İnsan o çocukların gözünden akan bir göz yaşına kıyamaz yazık günah ya.
Sizi de duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim çok iyi yapmışsınız

evet arayabilirsiniz tabi polis gelir şikayet olduğu için de kamu davası açılır hakkında.

Dedim dogurduysan bakcaksin sana ne be zilli sen kendine bak git isine diyip durdu bana

Turkiyedeyim istanbulda kadina diyorum sahip cik Allahin vrrdigine sukret bana sana ne zilli sanane be diyip duruyodu
Polisin ne dedigini aktardim kizlar

çocuklar dışarda ağlarken o kadın içerde ne yapıyomuş acaba?! çocukların halini düşündükçe parçalayasım geldi kadını ya!

bakalım polis ne yapacak,iyi bi gözdağı verseler keşke.

Bir üçüncü ihtimal gözümün önüne geldi ne yazık ki şimdi size sinirlenmiştir tutmuş daha bir hırpalamıştır çocuklarını :(
Anladığım kadarıyla sizde duyarlısınız benim gibi..
ben artık tepki gösteremiyorum :(
bir gün dayak yiycem o olacak

Ya yaramazlik ettiler yada bilmiyorum cocuklar bhcedeyken kapiyi filan kapamis degil ayaklari yalinayak kapiyi tutuyolardi salliyor boyle demir parmakli kapiyi
Polis bir daha olursa direk bizi arayin dediler bidr karakoldan ogrenin belki baskalarida mudahale etmislerdir daha onceden olduysa dedi

Nio bense vukatliyiim bu ilk degil yani
Aklima geldi valla ama duymadim seslerini ben ikinci kattayim onlar bahce kati duyamazdim da zaten duysaydim herhalde bi da yirtardim ortaligi
Sonrada oturdum agladim balkonda hala kendime gelemedim kizlar dizlerim bosaldi

Birde bana ben anneyim diyo iyi dedim bende anneyim benimki icerde uyuyo sen bahceye kapamisin
Hizimi,alamadim kadindan ya coxuklarda duydu anladilarmi bilmiyorum kucuklerdi

İyi etmişsiniz. Yırtık biri anca böyle susturulur :1:

Telefondan yaziyorum diyemi acaba
Ya da bu benim tarzimmi bilmiyorum ki :o

Helal olsun diyorum size :) Tek söyleyebileceğim budur.

Back
X