Kizlar ben nettim ya
Bisey ettim ama
Simdi yaklasik yarim saat evvel cocugumu uyutuyodum disardanda bi cocuk aglamasi neyse oglan uyuyunca balkona ciktim ne oluyo diye bakmaya ,
Arka bahcede karsi apartmanin bahcesinde 2 cocuk cok kucukler biri ayakta yeni duruyo Allaha emanet digeri daha buyukce agliyolar kapiyi salliyolar once seslendim ne oldunu anlamadim sonra bahce kapisi acildi cop atti bahceye tekrar kapadi kapi hem demiri,var hem pimapeni
Bana bi geldiler kadina seslenmeye basladim kadin sadece pimapem kapiyi acip laf dalasina basladik ben al cocuklarini iceri ne aglatiyosun diyorum o bana sana ne zilli ! Benim cocuklar sana ne oluyo diyo ben terbiyesiz al o cocuklari icrri derken ben alevlendim kadini tehdit ede ede kavgaya tutustuk bana senin gelirsem oraya .... Yirtarim dedi bende ona seni parcalarim sikayet edicem seni polise Allah sana evlat vermis sen kapilara atiyosun diye bagirdim hadi ara polisi diyo sonunda cama kapiya insanlar cikti zangir zangir titredim hayatimda ilk defa birine bu kadar sinirlemdim ve bu kadar tityerek bisey yasadim sonra cocuklari aldi iceri
O cocuklarin agladigini bi duyayim polisi cagircam dedim
Simdi turkiyede boyle bisey varmi yurt disinda hep duyuyoruz filan kadin istedigimi yaparim diyo polisi aramak istiyorum bi yandan acaba oluyorum ote yandan bu aksak esim yok aldikmi basa belayi diyorum
Bir daha olursa polisi arayabilirmiyim basiniza boyle bisey geldimi ?