kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tek anlamadigim ve yalnisim varsa düzeltin: Daha yeni evlat kaybetmis sayilirsiniz. basiniz sagolsun Allah mekanini cennet eylesin size de sabir versin insallah. Adam hala kadin kiz sohbeti derdinde ve siz yinede hamile kalmaya calisiyorsunuz. Hic mi soguma gelmiyor böyle bir adamdan. Yani yasadiklarinizdan hic mi ders almiyor acaba
Ne diyosun? Burda milletin dediği şeylerden daha fazla kafaya takmadı kocasının ettiklerini.

Kurallarını birbirinizi küçük düşürün diyor mu bence demiyordur ağzınıza geleni söyleyin hiç demiyordur bence neyse postundan çıkar mısınız rahatsız olursanız yazmazsınız bu kadar net
Agziniza her geleni siz sayiyosunuz. Anneannem olsaydi terbiyeden tezikmiş derdi.

Konu içeriği sanki bir önceki konuyu daha anlaşılır şekilde anlatmaya yönelik ama başlık diğer konuya yazanlara sitem gibi🙄

Topik birbirine girmiş o yüzden konuyu kapatıyorum lakin konu direkt diğer konuya daha bir açıklık getirmek için açıldıysa tamam ama eğer üyelerin yorumlarını eleştirmek için açıldıysa diye yazıyorum zira ikilemde kaldım.

Konu içerikleri, yorumlar ve üyeler hakkında konu açmak yasaktır kuralımızı yazayım, ki maksat yorumlara sitemse bunun yasak olduğu bilinsin 😌

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X