Bundan 1 ay kadar önce sanırım burada hamile miyim diye konular açmıştım. Sevgilimle bir şeyler yaşamıştım ve derdimi kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmıştım. Yaptıklarım birilerine göre yanlış belki. Ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ve pişman da değilim.. her neyse okb hastasıyım ben. Bilenler bilir ara ara çok tetikler bu hastalık. Tam o ara takmıştım hamileliğe. Kaç kere idrar testi mi yapmadım, kan testi mi yapmadım neler neler. 3 kan testi yaptım üçünün de yanlış olduğuna inandırıyordum kendimi. Okb böyle bir şey. Beni tek rahatlatan derdimi paylaşmaktı. Ama çoğu üyeden gelen yorum gerçekten beni daha da kötü yaptı. Yok iğrençsin, midemi bulandırdın, her haltı yapmasını biliyosun da bunu mu bilmiyosun vs vs. O zaman bunun üstğnde durmadım çünkü kendi derdimle meşguldum. Geceleri uyuyamıyor her gün ağlıyordum. Neyse ki atlattım o günleri geçti kriz. Az önce benim konuma benzeyen bir konuya denk geldim yine saldırmış kk kadınları. İnanın hepsi namus bekçisi. Kızın ne ahlaksızlığı ne namusu kalmış. Sonra bir de eklemişler allahım sen benim evlatlarımı koru diye. 20 yorum varsa 19u iğrenç espri ve aşağılamalarla dolu. Karşısındakini ezerek kendinin ne kadar namuslu olduklarını yarıştırmışlar. Kimsenin istediği karşısındakini eleştirip yol göstermek değil yani amaç ego tatmin etmek. Ve ben bu tarz insanlardan gerçekten sıkıldım. Kadınları aşağılayan, namusu bacak arasında arayanların başında yine kadınlarımız geliyor malesef. Bu konu kapanabilir belki ya da ceza alırım ama bundan sonra tek istediğim bu ülkede birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyen, sevişmeyi kadına ceza olarak algılayan, evlenmeden sevişen kadın her şeyi hak ediyordır kafasıyla yaşayan insanlar olmasın. İyi günler dilerim..