kadının düşmanı yine kadın..

yanlis gelen uygunsuz gelen cumleler bile varsa boyle yazmasan daha iyi olurdu gibi seyler de yazabilir ama bazilari reel hayatlarinda da boyle haldur huldur daliyomu her konuya bilemedim yada reelde yapamadiklarini burda yapiyorlar..ortada dogru olmayan bir durum varsa kisiye gore insani daha iyi yonlendirip dogru yolu gosterin madem ama isin kolayi yargilamak empati diye birsey bilmiyor boyle insanlar

o tarz tepkilere pek de şaşırmamak lazım çünkü gelişmemiş ülke vatandaşlarının büyük çoğunluğu kendileri gibi düşünmeyenlerin tercihlerine saygı duymayı beceremeyecek kadar aciz ve zavallı oluyor. özgür bir kadınsınız, ne istiyorsanız onu yapın, istediğinizle sevişin, isterseniz evlenmeden çocuk doğurun, tercih sizin, gereksiz insanlara kulak asmaya gerek yok

Benim konularımda da beni yerin dibine sokan bir sürü insan oldu. "Oh olsun sana" tavrında çok insan var. Tabi ki güzel kalplileri tenzih ediyorum, bu site de iyi insanlar da var çok şükür. Konu açtığıma beni de bazıları bin pişman ettiler. Artık as-la.. Bir insanın derdi var iken daha da üstüne gidip dert ekliyorlar. Oysa ki yüzümüze söyleyecek cesarete bile sahip olamazlardı tanışıyor olsaydık.. Sende takılma lütfen.. Cins insan dolu. Vicdanın rahatsa hiçbir problem yok demektir.
+1

Bundan 1 ay kadar önce sanırım burada hamile miyim diye konular açmıştım. Sevgilimle bir şeyler yaşamıştım ve derdimi kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmıştım. Yaptıklarım birilerine göre yanlış belki. Ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ve pişman da değilim.. her neyse okb hastasıyım ben. Bilenler bilir ara ara çok tetikler bu hastalık. Tam o ara takmıştım hamileliğe. Kaç kere idrar testi mi yapmadım, kan testi mi yapmadım neler neler. 3 kan testi yaptım üçünün de yanlış olduğuna inandırıyordum kendimi. Okb böyle bir şey. Beni tek rahatlatan derdimi paylaşmaktı. Ama çoğu üyeden gelen yorum gerçekten beni daha da kötü yaptı. Yok iğrençsin, midemi bulandırdın, her haltı yapmasını biliyosun da bunu mu bilmiyosun vs vs. O zaman bunun üstğnde durmadım çünkü kendi derdimle meşguldum. Geceleri uyuyamıyor her gün ağlıyordum. Neyse ki atlattım o günleri geçti kriz. Az önce benim konuma benzeyen bir konuya denk geldim yine saldırmış kk kadınları. İnanın hepsi namus bekçisi. Kızın ne ahlaksızlığı ne namusu kalmış. Sonra bir de eklemişler allahım sen benim evlatlarımı koru diye. 20 yorum varsa 19u iğrenç espri ve aşağılamalarla dolu. Karşısındakini ezerek kendinin ne kadar namuslu olduklarını yarıştırmışlar. Kimsenin istediği karşısındakini eleştirip yol göstermek değil yani amaç ego tatmin etmek. Ve ben bu tarz insanlardan gerçekten sıkıldım. Kadınları aşağılayan, namusu bacak arasında arayanların başında yine kadınlarımız geliyor malesef. Bu konu kapanabilir belki ya da ceza alırım ama bundan sonra tek istediğim bu ülkede birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyen, sevişmeyi kadına ceza olarak algılayan, evlenmeden sevişen kadın her şeyi hak ediyordır kafasıyla yaşayan insanlar olmasın. İyi günler dilerim..

Sitemlerinizde çok haklısınız.Eleştirip yol göstermekle aşağılayıp ezmek sadece tavır farkı.. Ama lütfen düşünceye saygı isterken bunu herkes için isteyelim..Yanlış da olsa hakarete vardırmadıkça namusu bacak arasında aramak da bir seçimdir ona da he diyip geçebilirsiniz..
Benim için de bekaret önemlidir..Ama yaşayanı asla kınamam.Bilinçsizce yaşayanı eleştiririm istenmeyen gebelikler vs herkesi üzüyor.Sevişme raddesine gelen birinin de nasıl gebe kalındığını bilmesi gerekir bu yüzyılda ..
Ama bekareti önemsediğim için de geri kafalı , ahlak bekçisi , ya da bilmem ne gibi hissettirilmek istemem..Siz belki bunları kastetmediniz üzerinize alınmayın söyleme gereği duydum sadece...Çünkü kimilerinin de evlilik öncesi cinsellikten kaçınanları tiye alma eğiliminde olduklarını görüyorum bu tür konularda..

Konu sahibesi ben evlilik disi cinselllige karsi degilim, kendim yasadim da.

Ama sana gelince 548585875475475 kez konu actin. Belli ki hamilelik isine kafa takmissin, kendine cok eziyet ettin. Sen iyice tedavi olmadan cinsellik yasama , ciddiyim kendini yiyip bitiriyorsun. Insanlar da ilk konuna guzelce cevap verdiler, ayni konuyu 2-3 kez daha acinca artik kafa buldular. Insanlar ilk konuna hamile degilsin diye 438437847 kez yazdi, sen israrala tekrar konu actin. Insanlar da degilsin dedik ya seklinde cevap verdiler, ne yapsinlar?
Rakamlara istemsiz güldüm..Alemsiniz..:KK48::KK70:

Ah anlamaz mıyım hiç, bende o kadar takıntılı bir insanım ki ilaç tedavisi gördüm bu yüzden iyileştim diyip tedaviyi yarı da bıraktım ama başa döndüm. Şimdi tekrar destek almak da istemiyorum ilaçlardan tiksindim :kusmuk: İlk buraya üye olduğumda açtığım konulara gelen yorumlar yüzünden üyeliğimi sildirmiştim :KK70: Sonra tekrar üye oldum konu açacağım zaman iki, üç, beş kere falan düşünüyorum. Gerçekten bazı insanlar çok düşüncesiz. Durumunuzu da anlayabiliyorum ben en ufak bir şeyi haftalarca takıp kafayı yeme noktasına falan geliyorum zor ama takmamaya, unutmaya çalışın başka çare Yok malesef

Çok haklısınız. Akıl vermek icin ya da sizi uyandirmak icin bazen sert yorumlar yapilabiliyor ama iyi niyet sınırını geçip sayfalarla alay etmek hakaret etmek konuyu aileye namusa getirmek sacma. Evliliği içinde tecavüze uğrayıp farkında bile olmayan, hayatında kocişleri tarafindan bir kez bile tatmin edilmemiş cok kadın var bu sitede. Yorumlarindan tanidiginiz, az cok guvenebildiginiz üyeleri dikkate alsaniz daha iyi olur.

Üfff her b.kun adını da ahlak bekçiliği koydular.
Fenalık geldi ezberci tiplerden.
İki tamlama öğrenenin diline yapışıyor.
Olur olmaz yere yapıştırıyor lafı.
Cehalet çok kötü şey valla.

Ben şahsen bu tarz konulara sadece korunmayı bilmeyen sevişmesin yazarım.

Nımıs iki bıcık ırısında diil. Ihlık bıkçılığı yıpmıyın bla bla bla. ( Beceremedim de tövbe bismillah :D)

He canım hee!!
Hep öyle cahil kalın, herkes ahlak bekçisi siz mikemmelsiniz.

Bu konuyu kapatalım mı?
Gerekçe ortada aslında, üyeler hakkında konu açınca ister istemez herkes birşey söylüyor ve polemik çıkıyor, şahsi fikrimse evet bazen insanların psikolojisi düşünülmeyip çok üstüne gidiliyor, sonuç ya küsüp konu açmak istemiyor veya az evvel bir üyemizin talep ettiği gibi üyelik iptali isteniyor.

İstedikleri biraz anlayış.

Back
X