kadının düşmanı yine kadın..

Haklı olduğunuz açılar olsa da... Şu kadının düşmanı kadındır lafından nefffret ediyorum! Burada erkekler var ve onlar destek olucu yorumlar mı yaptı? İnsanlar özellikle internet ortamında birbirlerine karşı oldukça kırıcılar lakin bunun cinsiyetle bir ilgisi yok. O bahsettiğiniz namus bekçileri de erkek egemen dünyada yaşayan bastırılmış kadıncağızlar. Yani düşmanınız kadın değil, kadını sindirmeye çalışan sistemdir.

Atlatmanıza sevindim @bestlove .. Okb maalesef hiç olmadık konularda insanı yakalayıp böyle kaygılara sürüklüyor. İnsanların eleştirmesine takılmayın lütfen siz rahatsızlığınızdan dolayı sürekli sorma ihtiyacı duymuşsunuz fakat burda herkes psikolog değil. Bu durum onlara saçma ve anlamsız gelebiliyor. O yüzden bu konularda burda fikir almanız sizi daha da kötü yapabilir. Herkesin empati kurması ve sabırlı davranması olanaksız biliyorsunuz. Sizin özellikle hamilelik riski konusunda sıkıntınız oluyor sanırım. Bu konu üzerine özellikle eğilin, sanırım ilaç kullanıyorsunuz eğer almıyorsanız terapi almak da okb hastaları için çok iyi sonuçlar veriyor.

Bundan 1 ay kadar önce sanırım burada hamile miyim diye konular açmıştım. Sevgilimle bir şeyler yaşamıştım ve derdimi kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmıştım. Yaptıklarım birilerine göre yanlış belki. Ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ve pişman da değilim.. her neyse okb hastasıyım ben. Bilenler bilir ara ara çok tetikler bu hastalık. Tam o ara takmıştım hamileliğe. Kaç kere idrar testi mi yapmadım, kan testi mi yapmadım neler neler. 3 kan testi yaptım üçünün de yanlış olduğuna inandırıyordum kendimi. Okb böyle bir şey. Beni tek rahatlatan derdimi paylaşmaktı. Ama çoğu üyeden gelen yorum gerçekten beni daha da kötü yaptı. Yok iğrençsin, midemi bulandırdın, her haltı yapmasını biliyosun da bunu mu bilmiyosun vs vs. O zaman bunun üstğnde durmadım çünkü kendi derdimle meşguldum. Geceleri uyuyamıyor her gün ağlıyordum. Neyse ki atlattım o günleri geçti kriz. Az önce benim konuma benzeyen bir konuya denk geldim yine saldırmış kk kadınları. İnanın hepsi namus bekçisi. Kızın ne ahlaksızlığı ne namusu kalmış. Sonra bir de eklemişler allahım sen benim evlatlarımı koru diye. 20 yorum varsa 19u iğrenç espri ve aşağılamalarla dolu. Karşısındakini ezerek kendinin ne kadar namuslu olduklarını yarıştırmışlar. Kimsenin istediği karşısındakini eleştirip yol göstermek değil yani amaç ego tatmin etmek. Ve ben bu tarz insanlardan gerçekten sıkıldım. Kadınları aşağılayan, namusu bacak arasında arayanların başında yine kadınlarımız geliyor malesef. Bu konu kapanabilir belki ya da ceza alırım ama bundan sonra tek istediğim bu ülkede birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyen, sevişmeyi kadına ceza olarak algılayan, evlenmeden sevişen kadın her şeyi hak ediyordır kafasıyla yaşayan insanlar olmasın. İyi günler dilerim..
Musadenle bu konu karsisinda saygiyla egiliyorum. Ne yazik ki burasi o kadar bagnaz kafali kadinlarla dolmus ki anlatamam. Konu acmaya gorsun biri. Ailesine yapamadığını kocisine Kv'sine (ne sacma bi kisaltmadir Tanrım) yapamadiklarini burada bastirmaya calisir. Yav sizene , kisinin kendi hayati kendi kararı.

Bundan 1 ay kadar önce sanırım burada hamile miyim diye konular açmıştım. Sevgilimle bir şeyler yaşamıştım ve derdimi kimseye anlatamadığım için sizlere anlatmıştım. Yaptıklarım birilerine göre yanlış belki. Ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum ve pişman da değilim.. her neyse okb hastasıyım ben. Bilenler bilir ara ara çok tetikler bu hastalık. Tam o ara takmıştım hamileliğe. Kaç kere idrar testi mi yapmadım, kan testi mi yapmadım neler neler. 3 kan testi yaptım üçünün de yanlış olduğuna inandırıyordum kendimi. Okb böyle bir şey. Beni tek rahatlatan derdimi paylaşmaktı. Ama çoğu üyeden gelen yorum gerçekten beni daha da kötü yaptı. Yok iğrençsin, midemi bulandırdın, her haltı yapmasını biliyosun da bunu mu bilmiyosun vs vs. O zaman bunun üstğnde durmadım çünkü kendi derdimle meşguldum. Geceleri uyuyamıyor her gün ağlıyordum. Neyse ki atlattım o günleri geçti kriz. Az önce benim konuma benzeyen bir konuya denk geldim yine saldırmış kk kadınları. İnanın hepsi namus bekçisi. Kızın ne ahlaksızlığı ne namusu kalmış. Sonra bir de eklemişler allahım sen benim evlatlarımı koru diye. 20 yorum varsa 19u iğrenç espri ve aşağılamalarla dolu. Karşısındakini ezerek kendinin ne kadar namuslu olduklarını yarıştırmışlar. Kimsenin istediği karşısındakini eleştirip yol göstermek değil yani amaç ego tatmin etmek. Ve ben bu tarz insanlardan gerçekten sıkıldım. Kadınları aşağılayan, namusu bacak arasında arayanların başında yine kadınlarımız geliyor malesef. Bu konu kapanabilir belki ya da ceza alırım ama bundan sonra tek istediğim bu ülkede birbirlerinin düşüncelerine saygı göstermeyen, sevişmeyi kadına ceza olarak algılayan, evlenmeden sevişen kadın her şeyi hak ediyordır kafasıyla yaşayan insanlar olmasın. İyi günler dilerim..
hatirliyorum konularini kk ta girdigimize bin pisman ediyordun ben sunu anlamiyorum olay bitince okb oluyorsunda olayin basinda neden okb olmuyorsun zevk o kadar mi gozunu karartiyor mesela adami prezervativesiz yaklastirmamak bana gore daha iyi bir okb dir

Korunmayı beceremeyip burada dert yananlara empati ile yaklaşılmaması bence gayet normal. Sonrasında konunun bebek aldırma kürtaj ailem çocuğu istemiyorlar duysalar keserler tarzı muhabbetlere de kimsenin tahammülü yok normal bence.
Toplumda zaten empati kuran yok ki kkya gelince size empati kurulsun istiyorsunuz kendi annenizden gelmeyen merhamet buradan mı gelecek

sen konuyu bence istediğin gibi anlamışsın.

sonuçta reşit insanlar canı isterse çıplak da sevişir, 40 kat giysiyle de.

sorun şu: hesabını veremeyeceksen, her gün ağlayacaksan, sevişmeyeceksin.

hadi seviştin, diyelim. başkasıyla tanışınca bakire olduğun yalanını söylemeyeceksin, evlenirken kızlık zarı diktirmek için dr aramayacaksın.

buradan da anlaşıldığı gibi, kadının asıl düşmanı kendisi.

akıllı olun, altından kalkamayacağınız şeylerin altına girmeyin.

evlilik öncesi cinsellikle hiçbir sorunum yok,
ama burda başı girdi, boynuma boşaldı, ucunu sürttü vs vs kahve ağzıyla yazılan tüm hamile miyim konularından bıktık, cidden kendi adıma artık bekaret takıntılı ergenlerin acayip sevişme yöntemlerini okumaktan fenalık geldi....
1. soru sorarken o kadar detaya girmenize gerek yok,
2. bu tarz soruların muhatabı 6 yıl tıp eğitimi üzerine 5 yıl uzmanlık eğitimi almış kadın doğum uzmanlarıdır.
bana sorup ne cevap almayı bekliyorsunuz ki? belki zır cahilim göbek deliğinden hamile kalınır sanıyorum,belki torllüyorum sizi, hayır kalman imkansız diyorum, aslında kalabileceğini düşünüyorum vs vs yani kan testine güvenmeyip burda bizim vereceğimiz cevaplara mı güveneceksiniz?
yoksa tek istediğiniz boynunuza boşalma fantazisini milyonlarla paylaşmak mı?

valla canım kım neyden cok bahsedıyorsa onun en eksık yanı odur.. Insan yeter ki bılınclı olsun hayat görüşü kendısını ılgılendırır..

Insanlara yanlis geliyorsa olumsuz birsey demeleri cok normal. Neden bana yanlis gelen birseye cok iyi yapmissin diyeyim ki? Eminim sen de olumsuz elestiriler yapmissndir. Burasi her yoruma acik bir platform. Senin belki simdi pisman olmadigin sey yarin obur gun pismanlik yaratacak. Insanlar bunu dile getirmeye calisiyor.

Sadece cinsel iliskiye giren bir kiza yuklenilmiyor burada. Aklina gelecek her konudan birileri birilerine yukleniyor. Bu size ozel degil.

Insanlar sizin hastaliginizi nereden bilsin. Kotulesmek istemiyorsaniz buraya konu acmazsiniz (kotu yorumlara dayanamadiginiz icin soyluyorum.)

Kendinizi rahatlatmak istiyorsaniz psikologa gidersiniz buraya degil.

Kaldi ki yorumlardan etkilendiginiz halde yine konu acmissiniz. Belli ki sagliginizi pek dusunmuyorsunuz. Insanlar neden dusunsun? Ne diyecekler aman cok iyi konu acmissinz ne pis insanlarmisiz biz demelerini mi bekliyorsunuz? Elestiru kaldiramiyorsaniz elestiriye acik bir platforma yazmayin. Basit ve akillica bir cozum.

Kimsenin evlilik öncesi ilişki yaşaması beni ilgilendirmez, herkes istediği hayatı yaşamalı bence.

Tam birleşme yapmıyoruz, boynuma gobegime işte ne bilim suratıma boşalıyor da siliyorum da iyi silemediysem hamile kalır mıyım diyen bir insan tiksinirim senin konuna yazmamistim sanırım ama birisi midemi bulandiriyorsun gibi bir şey yazmıştı tam duygularima tercümandi.

hep söylüyorum o tipler kendi içinde sorunlu.kötü geçmişleri olmuş belki mutsuzlar.onu yansıttıkları çok belli oluyor.böyle saldırganca en acıtan lafı bulup marifetmiş gibi sıralıyorlar.

bakarsın derler boşarım hemen,kv kimmiş ağzının payını ver,ben olsam valla şunu yaparım,niye evlndin,niye seviştin,niye hamile kaldın v.s v.s......böyle diyenler aslında hiç o dediklerini yapamayanlardır.

laf ebesi çok haklısın.mahalle zekasıyla biraz da okumuş döktürüyorlar.

herkesin kızı var.yoksa yeğeni var.kimse Allahla sözleşme imzalamadı..

Malesef öyle olmadı. İlk konumdan itibaren saldırmaya başladılar. Dediğiniz gibi olsa burda bu konuyu açmam. Haklı olurlar çünkü. Okb olduğumu belirtince de ona da laf attılar. Ki sadece bana değil genel konulara karşı tavır bu.
Synen öyle ben de konu açtım mevzu bebeğimle başıma bisey gelirse naaparim tarzinda biseydi ve yerden yere vuruldum ustelik cocugu olmayan ön yargili insanlar yapti bunu. Canlari sagolsun yasamayan bilemiyor cokta şaapmamak lazim

Normalde gereksiz yere dalga gecenlere kızarım ama senin konuların da bi tuhaf yani. Altında eşofman var, olan göbeğine oluyor be peceteyle silmedim, duş alırken göbeğimden akarak suyla beraber içeri girmiş midir diyorsun yani bu mantık dışı. Hadi 1 konu açtın sonrasında 10 tane acarsan dalga geçilmesine sasmaman lazım. Ne istersen onu yap tabi kimseyi bağlamaz ama madem bu kadar mantık dışı bir konuya günlerce kafanı takacak raddeye gelip on tane konu aciyorsan hiç o işlere girismemen daha mantıklı değil mi? Bunun dışında başlık cok doğru

Sadece bu konu değil ki bişey soruyosun, e bende sen gibiyken şöyle yaptım ben asla yapmam, ben senin yerindr olsam asla yapmazdım. Yok aen gibi bi tanıdığım var asla yapmaz vs vs hep bu tarz şeyler görüyosun.

Ama hep derim bambaşka kişiliklere sahibiz hiç birimiz bir değiliz. Sen boşver gitsin.

nolur konum taşınmasın. Biz sevgilimle yüzeysel şeyler yaşıyoruz. İç çamaşırlarımla bile kalmadım hep altımda tayt eşofman vb olur. Geçen güm sevgilim göbeğimin biraz üstüne boşaldı. Genelde de öyle oluyor. Ben peçeteyle siliyorum sabunla yıkıyorum duşa öyle giriyorum. Geçen gün peçeteyle sildim ama sabunla yıkamadan duşa girdim. Şimdi de acaba silemediğim kalmışsa suyla akıp içeri girmişse hamile kalmış mıyım diye korkuyorum? Tam da ovulasyon zamanındı sanırım çünkü o gün ıslaklık hissediyordum ve beyaz akıntı geliyordu. Şimdi midem bulanıyor aşırı korkuyorum hamileyim diye. Adet olsam bile tam ikna olmicam çünkü üstüne görme diyr bir olay var. Nolur bana yardım edin ağlamaktan helak oldum kimseye de anlatamıyorum..
Siz böyle onlarca mesaj atmışsınız insanlarla dalga gecen sizsiniz. Psikolojik rahatsızlığınız tedavi ile düzelebilir. Ama mantığı olan bir insan şu mesajı okurken güler. Burası sanal bir ortam binlerce düşünce var herkesten tek tip yorum beklemeyin. Üyelerle ilgili konu açıp cık cık yapacağınıza kendi mesajlarınıza konularınıza bir bakın lütfen

Konularınızı bilmiyorum. Şunu söyleyeyim. Eskiden namus bekçisi yorumlar daha çoktu. Şimdilerde medeni insanlar çoğaldı forumda. O yüzden 20 yorumdan 19u namus yorumu filan olamaz, inanmadım. Ha dalga geçilmiştir, ona inanırım.

Okuduğuma göre aynı konuyu çok kez açmışsınız. Bakın, yıl olmuş 2017, bilgiye ulaşmak çok kolay ve bedava. Bu devirde buralarda defalarca hamile miyim diye konu açan insanlara tahammül kalmadı artık. Biz müneccim miyiz? Korunmayı bilin artık, bebek nasıl olur bilin. Biraz bilinçlenin madem cinsellik yaşayacaksınız. Öte yandan bilmemkaç kere kan ve idrar testi yapıp, negatife rağmen konu açmaya devam ediyorsunuz. Burası kimsenin OKB krizini aşması için uygun bir yer değil. Bir kere ciddiye alınırsınız, 2 kere alınırsınız, sonra gülerler artık size. Gayet normal. Kimse hastayla hasta olmak istemez burada yani. Kriz geldiyse doktorunuza gidin, buraya değil.
Velhasılı, namus meselesinde haklı olabilirsiniz ama konularınızın geyiğe dönmesi sizin suçunuz. Zira açılan konu ne kadar saçmaysa yorumlar da o kadar saçma oluyor.

Back
X