bak arkadaşım
7 sülalesine sayma seviyesine düşmüşüm ya sence bundan hiç mi hiç gocunmam evvela bunu bil:icecream:
zira kişiliğim değil ama dilim bukalemunvari bir yapiya sahip
kim neyi hakediyosa o şekilde karşılıgını alır benden sengözlerimebaksanab
iğneyi kendine çuvaldızı başkalarına batırma felsefenden bi kurtul evvelaKötü Kazen
35 yaşındasın pardon ama chatte işin ne???
"sana ne, hayat benim hayatım dilediğimi yaparım!" diyeceksin biliyorum
ha o zaman ben de sana derim ki;
istediğini söyleyen istemediğini duyar yerimseniben
sana bi kardeş tavsiyesi
o değerli vaktini chat yapmak gibi boş işlerle harcama
ne senin huzurun bozulsun ne de başkalarını huzurlarından et!
ben burda 4 aydır tanıdıgım arkadaşlarıma telefon numaramı verme konusunda cimri davranıyo iken senin henüz taniştigin birine bu denli cömert olmana;
ŞAŞIRDIM:1closedeyes: (şahika ses tonuyla efenimşakkıdı)
geceleri arama telefona karım çıkabilü gülsemmm :asigim:
OLSUN GURBİŞŞ BEN KARINLA KONUŞACAĞIM :1rolleyes: KADIN KADININ DÜŞMANI OLMASIN VERSİN SENİ TELE
ya kuzu bi de şöyle düşün
kadın elbette "kaşınmışsın kaşımış" lafını pişkinlik babında söylememiştir
yani buna ihtimal dahi veremiyorum
zira o sinirle o psikolojiyle bunu söylemiştir
telefonda bu hanımla konusurken bi yandan eşine bağirip çağirip karşı tarafın eline koz vermez ki normal bi kadın
hani bazen cocuklarınız sevmediğiniz bir komşunuzun cocugunu döver
yüzde yüz haksız oldugunu bilirsiniz oglunuzun ama yine de savunursunuz münakaşa sırasında
fakat eve gelince haşlarsınız ya
bu da öyle bişiy bence
kadın kocasına "helal olsun aferim" dememiştir bundan eminim
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :1closedeyes:hala şaşurmaktayimmmmmmmmmmm...
Tamam ama güzelim ben eşime hesap sormadan o kadınla konuşmaya tenezzül etmem.
Emin olki maalesef butip kadınlar var. Eve taşımasında dışarda ne yaparsa yapsın mantığına sahip birçok kadın tanıdım. Ve inan hayretler içinde anlattıklarını dinledim.
1. evli olduğundan emin değildim ... evet olayı zorladım doğruyu ortay açıkarmak için
2. ben o adamla ilişki kurmak istesem neden olayın üstüne gideyim arkadaşlar?
3.ben zamanımı chatte erkek avında harcamıyorum ... inanaın o kada rboş biri değilim
4.benim numaramı vermem vermemem doğru mu yanlış mı ayrı bir konu ... ama
ben bekarım karşı taraf asıl suçlu!o kadın benle adam gibi konuşsaydı ben ona
kocasının nerde kiminle konuştuğunu söylerdim ... o isteseydi birlikte kocasını güzelcene köşeye sıkıştırırdık ... ama dinlemesinin bilseydi!5.ben evli bir erkeği seçebilseydim ... 6 ay canım kadar sevdiğim erkekten vazgeçemezdim ( o bu olayla alakalı değil)
6.ama ben hep bunu savundum: evli bir erkekle çıkan kadın evet suçlu, ama o sonuçta el! kadının kocası vermiş bir yemin, onun vicdanı sızlaması gerekir ...
1. evli olduğundan emin değildim ... evet olayı zorladım doğruyu ortay açıkarmak için
2. ben o adamla ilişki kurmak istesem neden olayın üstüne gideyim arkadaşlar?
3.ben zamanımı chatte erkek avında harcamıyorum ... inanaın o kada rboş biri değilim
4.benim numaramı vermem vermemem doğru mu yanlış mı ayrı bir konu ... ama
ben bekarım karşı taraf asıl suçlu!o kadın benle adam gibi konuşsaydı ben ona
kocasının nerde kiminle konuştuğunu söylerdim ... o isteseydi birlikte kocasını güzelcene köşeye sıkıştırırdık ... ama dinlemesinin bilseydi!
5.ben evli bir erkeği seçebilseydim ... 6 ay canım kadar sevdiğim erkekten vazgeçemezdim ( o bu olayla alakalı değil)
6.ama ben hep bunu savundum: evli bir erkekle çıkan kadın evet suçlu, ama o sonuçta el! kadının kocası vermiş bir yemin, onun vicdanı sızlaması gerekir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?