- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Biz evlendigimizde kayinvalidemgille birlikte oturuyorduk esimle kayinpederim birlikte calisiyorlardi her gun kavga gurultu esime ayri eve cikalim dedigimde ben elektirik parasini nasil ödeyecegim her ay derdi..Düsünebiliyormusunuz elektirik parasini ödeyememekten korkuyordu okadar cesaretsiz ben oderim soz dedim kavgalar artti ben bosanma derecesine geldim bir anda evden ciktik isyerinde yine kavga gurultu adamlar bana hakaret etmeye basladi ben yine bosaniyoruz dayanamiyorum dedim cunku kayinpederim bana kufrediyor esim oturmus yanimda cocuk gibi agliyor.. Isyerinden de ayrildik arabamizi aldik evimizi aldik isyerimizi aldik elektirik faturasindan korkan adam suan kac cesit borc ödüyor. Tatile gidelim derdim korkardi bir gece supriz yaptim bu tatil parasi buda gitmek istedigim yer ben gidiyorum geliyormusun dedim tamam dedi simdi esimi evde tutamiyorum tatile nereye gitcez diye.. Yani zamanla sizden guc aldikca esinizde cesaretlenir benim esimde hep mutsuz hep sıkıntılı gucsuz bir insan her olayda cabuk yikilir ben amannn yalan dunya gel bir cay icelim derim düzelir..Kadin olarak evet yorucu ama ben sukrediyorum etrafimdaki erkekleri gördukce biz 8 yilda anca bu duruma gelebildik...
Nomu, bu yaşam enerjisiyle alakalı aynı zamanda galiba. Senin enerjin yüksek olduğu için eşin düşük modda yaşayıp gidiyor(yaşamıyor,yaşayıp gidiyor:/
Bizde de durum aynı. 3 ü geçmemiştir eşimin elinden tutup, “yaaaa bunda ne var ki,hallederiz” dediği. Tamam biz güçlüyüz,herşeyle başa çıkabiliriz ama bari bizi aşağıya çekmeseler uyuşuk,mız mız halleriyle. Bişey yapmak istesen,hep hevesin tıkanır kalır. Sen canla başla bi işe girişirken adamın yandan yandan ölü bit gibi bişeyler gevelemesi bütün şevkini öldürüp,seni alaşağı eder. Bu da onun gırtlağına çökme isteği uyandırır sende
Çok iyi anlıyorum seni
Evvet,hayatımda bişey değiştiremiyorum(kocam dahilAynen öyle al benden de o kadar.
Bari sussa bana biraksa her şeyi valla bu kadar dert etmiycem.
Bu arada nick değişikliği mi söz konusu acaba? :)
Aslinda degismiyorlar sadece ya siz alistiginiz icin farkli yöntemler buluyorsunuz yada birsekilde olup gidiyor bzizim durumlar cok farkli ilerledi esim sadece beni dinleyerek degil mecbur kaldigi icin yapti cogu seyi..Vay be bana umut oldunuz valla.
Nerden nereye :)
2 yılım daha kalmış demek bekleriz napalım. . 6 yıl bitmiş 2 yıl nedir..
Evvet,hayatımda bişey değiştiremiyorum(kocam dahilnick değiştiriyim dedim ben de
Mesajlarımız var,ordan bakarsın
O anki uyuşuk tepkilerini zihninde flulaştır,bişey yap nomu. Walla çekilir şey değil,sen bu kadar gayretliyken yanı başında hem bişey yapmayıp hem de mıy mıy mıy eden biriama idare etcen,napcan
Yaaa bu konuda Arap arkadaşlarım süperdi var ya..kocalarıyla ilgili böylesi konularda,anlatıp,dert yanıp “o da öyle” diyip,geçiyorlardı. Bildiğin geçiyorlardı,biz fazla önemsiyoruz gerçekten yaaa:/
***ayy kocam dahil derken,kocamın böylesi huyları demek istedim.Allah korusun öteki türlüsünden..
Bakmadan hissetmistim zaten Nomu deyisinin sıcaklığından çakıyorum :)
Ben nick bile degisemiyorum yaa çok sadık bir insanım
Evet haklısın belki biz abartiyoruz..
Peki bu pısırıkla bir ömür geçer mi. Zamanla yanınızda tam bir erkek olduğunu hayal etmez misinizEvlenmeden evvel böyle bir duruş sergilemiyordu. Fikirleri dağları delerimden halliceydi çünkü.
Farketsem sorun ederdim yüksek ihtimal.
Peki bu pısırıkla bir ömür geçer mi. Zamanla yanınızda tam bir erkek olduğunu hayal etmez misiniz
imkanınız el veriyorsa araba alın yahu gezme tozma işini nasıl yapıyorsunuz gece bir yere gitmez misiniz sosyal hayatınız arabasız nasıl işliyor nomucum? sen direk kendine al bir araba . Eşin hayatını değiştirmek istemeyen üşengeç bireylerden sırf tembellikten hepsi, pısırıklıktan değil
Yetiştiriliş kaynaklı olabilir ama eşiniz erkek ve bahsettiğim eril enerjiyi bütün hücrelerinde taşıyor. Hayatı boyunca ne annesi elini üstünden çekmiştir ne de babası erkek olmayı sağlıklı açıdan öğretmiştir. Mecburen ilişkide çıkıyor bu tarz şeyler. Aynısı sizin için de geçerli. Bence evlilik veya uzun süreli ilişkilerin esprisi burada, birbirimiz sayesinde erkek ve kadın olmayı öğreniyoruz. Eşiniz başlamayacak çünkü şu an rahat olan o. Asla güçlü ve pratik olmayı bırakın demiyorum ama biraz daha dişi enerjinizi kucaklarsanız %100 garanti istediğiniz tarzda bir ilişki yaşarsınız.
İlişkide kadınlar kadın gibi erkekler erkek gibi hissetmek ister. Siz sadece kadın gibi hissetmeye odaklanın. Bu da sizin DNA nızda olan şey.
direkt cevap vereyim evin erkeği de kadını da benim öyle bit hayatım var yani ,ve evet çok sıkıcıAranızda böyle hissedenler var mı?
Ben pek çok konuda kendimi eşimden daha cesur, daha atılgan, daha sorunlara karşı dik duran olarak görüyorum.
Ama açıkçası bundan bazen rahatsız oluyorum.
Isterdim ki o beni yüreklendirsin.
Yapabiliriz, kolay o iş , takma kafana yaparsın sen desin.
Ama bugün öyle deyip 10 gün sonra bir yerde tersini söylemesin.
Bunu söylerken içten olsun..
Az önce tam da bundan ötürü tartıştım onunla. Millet keyfine ev taşıyor. Adama temizliğin, işin cogunu ben yaptığım halde taşınmak zor geliyor.
Bir kaç gün önce tamam halletcem ben o işi merak etme diyordu. Bugün 1 sene daha sıksan dişini cok zor taşinmak diyor mesela.
Ehliyetlerimiz var ama arabamız hiç olmadı kendisi hevessiz ve artık eminim ki korkuyor. Benim de endişelerim var ama artık bunun ciddi bir eksik olduğunu düşündüğüm için kafaya koydum araba alip ögrencem bir şekilde.
Bir kaç gün evvel korkunç bir kazada is arkadaşının eşi öldü. 28 yaşında iş makinesinin altına girdi yeni hamileymiş falan
Benden çok etkilendi inanabiliyor musunuz?
Az evvel kaza yapip ölürsek sebebi sensin dedi ya!
Abi ölüm vaktin geldiyse bir sebeple gideceksin diyorum. Bakış acisi neden böyle bu adamın?
Sen kullan ben kullanmam o zaman dedi sonra bir sinir geldi içime anlatamam.
Gerçekten çok yoruldum.
Sen bizi her konuda dibe çekiyorsun biraz cesur ol yeter artık dedim bozuldu.
Bilmiyorum böyle olsun istemezdim gerçekten. Keşke o benden güçlü, gözüpek olsaydı her konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?