Kadının fendi erkeği yenecek mi :)

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar nişanlım çok inatçı biri tartişma sırasında ben haklıyken bile üste çıkmayı başarıyor. Bana zaman ayırmıyo çoğu zaman. Bunu dile getirdiğimde bi sürü şey öne sürerek haklı oluyo birden. İstediğim tek şey arkadaşlarına ayırdığı zamanı biraz banada ayırsın. Bugün konuşcam onunla ama bi yolunu bulup yine haklı çıkcaktır. Haklı çıkmak için ne yapmalıyım. Trip demeyin lütfen ben yapım gereği trip atamıyorum. Yardımcı olabilcek misiniz

ilgi istiyorsan: ilgisiz ol.net çözüm.
arkadaşlarından ve işlerinden ona zaman ayıramayacak kadar dolu görün.
bi de hakkaten şimdiden hayatının merkezine de koyma onu.kendin için yani.
k.çı kalkar.benden söylemesi.

Bunu söylemekten nefret ediyorum ama ben gerçekten saf biriyim. Etrafımdaki herkese fazlasıyla değer verir iyi niyetle yaklaşırım. Nişanlım bu yönüne aşık oldum diyo hep. Bende saflığımı kullanıyosn dedim günlerce bunun tartışmasını yaptık. Ama Değişen bişey yok.

saflığınla benim sana verdiğim taktiğin bağlantısını anlamadım canım.
yani ilginle boğma çocuğu, yada çok ilgi bekleme, kaçırırsın.

Nikah tarihi aldınız mı? Bence siz nişan sürecini uzatın..
Sizi etkilemek istemem ama üzülmenizi de istemem.
Hyr almadık daha. Aslında şöyle bir durum var bazen beni şaşırtacak derecede ilgili oluyo bazende böyle hödük oluyo. Tabi daha çok hödük oluyo. Offf seviyorum da bu hödüğü ama haksız duruma düşmekten de çok yoruldum.

Za
saflığınla benim sana verdiğim taktiğin bağlantısını anlamadım canım.
yani ilginle boğma çocuğu, yada çok ilgi bekleme, kaçırırsın.
Sık boğaz eden biri değilimki.hem çalışıyorum hem yüksek lisans yapıyorum hem ingilizce öğrenmeye çalışıyorum bi yandan da kpss ye tekrar hazırlanıyorum. Yani istesemde sık boğaz etcek zamanım yok. İstediğim şey hafta içi ikiöizde bu kadar yoğunuz madem bsri haftasonu arkadaşlarına zaman ayırmak yerine bana ayırsın.

Bence devamlı boyle olmak sonunda hakli da çıksanız bir sure sonra insanı çok yorar
Bunalırsınız benden söylemesi

Duzgunce anlat. Eger hala kendisini hakli gostermeye calisiyorsa ver yolu.
Nisanliyken boyleyse evlenince dusunmek istemiyorum..
Yaa bi ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı. Çözüm yolları aranmamalı. Onca yaşanmışlık var sonucta

Yaa demeyin öyle. Durum çok mu kötü ya
Simdi gencsin, toysun. Bi evlen uzerine sorumluluk yikilsin, ustune de esinin inadi baskisi bi girsin alirsin solugu bakirkoy de. Abartmiyoruz cnm ama erkek milletini de iyi biliyoruz. Kocalarindan dertli bayanlari oku. Daha neler goreceksin.

hafta içi görüşmediği halde hafta sonu da mı ilgilenmiyo..
tuhaf geldi bana..
o arayana kadar arama.
bakalım napcak.
ben evli olduğum halde eşim aramazsa aramam onu.
şımarıyo yoksa.

Hmmm valla benim eşimde öyleydi.nişanlıyken gündüz evde yatar akşam 1-2 saat goruşur sonra gece 1 e kadar arkadaşlarıyla okeye giderdi.hep tartışırdık.evlendik ben hep onun eğlence şeyler yaptım plastation bile öğrendim maç bilmezdim maç yorumu yapmaya başladım vs. Derken eşim evi dışarıdan daha çok sever oldu. Tabi sevcek hava bedava su bedava birde üstüne masaj hizmeti... Hatta oyle bi duruma geldiki şiddetli tartışmamız olur ben kapıyı çeker giderim o gene gitmez. Şu gün oldu daha annesi gile yatıya 1-2 defa gitti oda bn evde değildim 10 gün sonra tekrar evde kalmış.çünkü evi öğrettim ona arkadaşlarını bitim kadar istemem ama 2 haftada bir görüşürüz beğenmediğim huylarını söylerim ama arklara kabalık yapmam.yanlız bir arkadaşından vazgeçiremedim onuda inş dualar ile.biraz onun ilgi alanına gir aynı oynu oynayın aynı konular hakkında konuşun hatta ben bir iki defa arklarıyla buluştuğunda arkalarından gittim arkadaşları ile muhabbete girdim ama benim bilgim arkadaşlarına tur attı seviyem aşağısında kaldı artık bi iş tapıca zaman bana söyler erkeklik gereği fikir istemez ama

Evet haklısınız çok bunaldım. Bazen bitir diyorum ama olmuyo yapamıyorum sevgi aşk alışkanlıklar vazgeçemiyorum. İlk aşkım ilk sevgilim herleyimle ilkim oldu hep haa deyince kestirip atamıyorum

Yaa bi ilişkiyi bitirmek bu kadar kolay mı. Çözüm yolları aranmamalı. Onca yaşanmışlık var sonucta
Nisanlin icin kolaymis bak adam hep kendini hakli gosteriyormus. Cozum yolu ara evet bence o cozum yolunu bulmadan yok evlenince duzelir yok cocuk olunca duzelir deyip sakiiin evlenmeyin. Uzulen siz olursunuz...

Nisanlin icin kolaymis bak adam hep kendini hakli gosteriyormus. Cozum yolu ara evet bence o cozum yolunu bulmadan yok evlenince duzelir yok cocuk olunca duzelir deyip sakiiin evlenmeyin. Uzulen siz olursunuz...
Kesinlikle haklısınız öyle bi düşüncem yok zaten. Şöyle bir durumda var tsrtışmalarda haklı çıjatıyo kendini ama bi kaç günde çok ilgili oluyo sonra yine bozuyo hödük hödük dediğim için ayıplamayın lütfen çok kızgınm ona söylemeden duramıyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…