Kadının Fendi...

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
Evet, yaşadıklarımdan sonra bu hikayeyi önce sakin sakin yazıp,sonra buraya taşıdım..

Anlatıp rahatlamak istiyorum..

Bir arkadaşlık sitesinden tanıştım onunla,37 yaşında aklı başında, işi olan eli yüzü düzgün efendi biri gibi tanıdım ilk başlarda… her gün konuşurduk, farklı şehirlerdeydik.. msn üzerinden o sohbetler hiç bitmesin derdim ama maalesef biterdi.. gece 3-4 lere kadar konuşurduk..görüşmek istiyorduk ama birbirimizin şehrinde kalma şansımız yoktu o Konya’da ben başka bir yerde... ve ben tatile çıktım.. Yanımda pc de var ve yine görüşmeye devam ediyoruz. Tatil yaptığımı duyunca kaldığım otele geldi.. yaşantım boyunca olmayacak 5 gün geçirdik birlikte.. 7 yıldızlı bir otelde bir el yağda bir el balda 4 günlük bir tatil ve 1 gece de onun şehrinde kaldık..

Bu tatil sırasında yaşantısını tam olarak öğrendim.. Meram ve Selçuklu ilçelerinde hatırı sayılan,tanınan biri.. nüfuzlu bi adam yani.. hani elini attığı her işi olduran cinsten.. biliyorum bana fazlaydı ama gönlümü kaptırmıştım bile.. ki sanırım o da öyleydi önceleri sakın beni mesajsız bırakma dediği için ayda belirli bir miktar karşılığı 3000 mesaj hakkı kazanılan tarifeye geçtim ve bütün mesaj hakkımı kullandım.. hepsini tek tek yazdım.. mesaj günlüğü gibi..

Tatil dönüşü msn ve telefon görüşmelerimiz devam etti.. sürekli mesaj atardık birbirimize.. ama sonradan bu sıklık sekteye uğradı önce.. yoğun çalıştığını bildiğim için sorun olmamıştı çünkü msn de akşamları konuşmaya devam ediyorduk.. sonra araya ramazan girdi.. her gün bir yere iftar daveti vardı onlara gidiyordu.. sonra arkadaşları da vardı tabi ki.. ve gece yarısı çok geç eve gelip sahurunu yapıp öyle yatıyordu.. bende bekliyordum gelecekte yüzünü göreceğim diye.. bazen gelirdi bazen de mesaj atardı “çok yorgunum uyuyacağım bu gecelik affet” diye.. Peki derdim hep, sorun yok yazardım… ama içten içe sinir olurdum..

Gelelim benim bunları yazmama sebep olan olayların başlangıcına.. tatil dönüşü kapattığım profilimi bir gün (şeytan bu ya dürttü) açtım ve ne göreyim daha 3 saat önce girmiş.. Olsun varsın dedim tekrar kapattım. önce, sorun yoktu çünkü telefonla sürekli konuşuyorduk.. mesajlarıma karşılık mutlaka geliyordu çünkü.. sonra artık mesajlarıma da cevaplar seyrek olarak gelmeye başladı ama beni özlediğini söylüyordu hep.. hatta ona tuttuğu takımın atkı ve hırkasını da örmüşüm ve vermek için bekliyor,gün sayıyordum.. (hala bekliyorum)

Ramazan da bitti.. sözde bayram tatilini beraber geçirecektik ama bazı sebeplerden dolayı bu da ertelendi.. bunda da sorun yoktu çünkü ben de gidebilecek durumda değildim.. tatilimizi ertelemeye karar verdik.. karar verdiğimiz gün akşam msn de onu görmek istediğimi yazdım.. geldi.. malesefki msn in yeni sürümünde olan arızadan dolayı göremedim.. başka zaman olsa bekleyen, sabırla ve inatla o kamerayı açmak için uğraşan adam o gece iki denemeden sonra mesaj attı bana “namaz kılacağım” diye.. yine peki dedim.. ama yine içten içe sinir oluyorum.. Neden diyorum o zaman bu kadar merak eden adam şimdi böyle davranmaya başladı? Bu sorunun cevabını ertesi gün buldum.. Google amcayı açtım ve arama kısmına arkadaşlık sitesindeki nickini yazdım.. karşıma bir iki motor la ilgili adresten sonra ev arkadaşı aranan bir adreste Hotmail adresiyle birlikte çıktı.. tıkladım siteyi açtım..
2009-09-14
bayan ev arkadaşı arıyorum(Konya)
diye
Bir ilan..
hani derler ya başımdan aşağı kaynar sular döküldü diye, aynen öyle ve içimde bişeyler koptu o an.. üstelik ilanın tarihi 14 eylül.. benim onu merak ettiğim iyi mi değil mi diye meraklandığım ama doğru dürüst cevap bile alamadığım zaman dilimi. Hemen kendimi toparlayıp burada okuduğum birkaç konudan yola çıkarak yeni bir msn adresi edindim.. adresini ekledim ve beklemeye başladım..

Son düzenleme:
Beklenen gün geldi.. nihayet msn de karşımdaydı ama bir sorun vardı.. Çoklu oturum açma özelliğinde ben asıl adresimde onu görüyorken birden kayboldu ama diğer adreste çevrimiçi duruyordu ve bu hiç iyi bir sinyal değildi… anlatmaya başladım adresini nereden aldığımı falan.. tesadüf eseri!!! evinin karşısındaki okulda okuduğumu yurtta kaldığımı, eve çıkmak istediğimi ama henüz yeni olduğum kimseye güvenemediğimi söyledim.. memleketimde bir sevgilim olduğundan bahsettim.. ilanda kira istemediğini yazıyor ya, sordum neden kira istemiyorsunuz peki diye.. bedavaya kimsenin kimseye bir şey vermediğini söyledim.. bekledi biraz.. bende bi an şüpheye düştüm acaba anladı mı benim olduğumu diye.. dedi ki mutfakta, ütü de, yemekte, temizlikte yardımcı olursan kira istemem .. Diyelim ki yardımcı olmuyorum o zaman ne olacak? Dedim. İstersen önce kameralarımızı açalım birbirimizi görelim elektrik alırsak birbirimizden bir de yüz yüze görüşürüz bu konuyu öyle hallederiz dedi.. tamam ama şimdi yurttayım ve yatma saati, birazdan son uyarı yapılır dedim.. ertesi gün görüşmek üzere anlaştık ve çıktık..

Ertesi gün oldu,tekrar konuşmaya başladık.. fakat sevgilimle konuştuğumu daha sonra konuşmamız gerektiğini söyleyip müsaade istedim.. bu arada kendi adresim de açık.. birden çevrimiçi oldu.. eve yeni !!! geldiğini yazdı.. kameralarımızı açıp görüntülü konuşma yapalım dedik bu sefer başarılı olduk.. yine konuştuk gülüştük hırka ve atkısını gösterdim, hiçbir şeyden haberim yokmuş gibi konuştum çünkü daha fazla acıtmak istiyordum canını.. konuşmadan sonra çevrimdışı yapıp bekledim ve arkadaşlık sitesinden yeni bir profil yarattım.. oradan da bir şeyler almak istiyordum çünkü.. derken diğer adrese yazmaya başladı.. sevgiline ne kadar değer veriyorsun öyle, eğer sevgilin kıskanacaksa beni eve çıkma düşüncesini unut sen yazdı.. ben de kıskanmayacağını bana güvendiğini yazdım.. ve sordum senin sevgilin falan yok mu diye.. ve beklemeye başladım kalbim küt küt atıyo ne cevap verecek diye.. ve beklenen cevap geldi.. aslına bakarsan hoşlandığım bir kız arkadaşım var ama farklı şehirlerdeyiz….madem onu çağırsana mutfak işlerine dedim.. o benim sadece sevgilim dedi.. (bana beni övdü baya) ee dedim sevgilinse yapsın işte.. daha ne istiyorsun.. Aslına bakarsan gel desem gelir ama henüz onunla birlikte yaşamayı düşünmüyorum.. dedi.. çok garip dedim hoşlandığın bir kız arkadaşın var, ama beraber yaşamayı düşünmüyorsun.. çağırsaydın onu bi baksaydın aynı evde yaşanabiliyor mu diye, ondan sonra ev arkadaşı arama telaşına girseydin dedim.. haklısın belki ama sıkılırsam ne olacak dedi.. bilemiyorum dedim sevgilimle konuşuyorum daha sonra konuşalım dedim.. sonrada çevrimdışı oldu…
1 hafta kadar açmadım yeni aldığım msn i..

Gelelim bu güne.. kk da dolaşıyorum ama şeytan bi yerden dürtüyo.. göndereyim diyorum, gitmiyo.. önce msn deki profilini görüntüledim. 23 dakika önce görüntü resmini değiştirmiş. Sonra malum arkadaşlık sitesine baktım orada çevrimiçi.. yeni aldığım msn i açtım, o da çevrimiçi oldu..

Yazışmayı aynen buraya aktarıyorum

-Karar verdinmi benimle görüşmeye
_Evet, verdim
-Peki ne zaman, nerde?
_İstersen hemen kamera açabiliriz,
-Açalım o halde.

(önce onun kamerasını gönderdim, kabul etti ve sonra kendiminkini gönderdim. Kamerası açıldı ardından benimki)

Suratındaki ifadeyi görmenizi inanın çok isterdim..

Şimdi telefonla arıyor sürekli ve her defasında meşgule atıyorum.. Mesajları da açmıyorum şimdi, okumuyorum…

Sadece durumumun örnek olması için yazdım bunları.. bir şeylerden şüphelenerek yada kendi kendimizi yiyerek sonuca varamıyoruz.. böyle bir durumda kalıp ta cesaret toplayamayan arkadaşlar, kaybedecek neyiniz var?

uzun olduğu için parçalara bölerek ekledim.. umarım sıkılmazsınız...

evet uzun oldu biraz fazlaca...

aslında illaki yorum yapılsın demiyorum.. belki birilerine örnek teşkil eder diye yazdım..

future ..yazdıklarından çıkarılacak birsürü anafikir var..
Ama en önemlisi Arkadaşlık sitelerinin fos olduğu..

canım peki ne düşünüyosun ne diyeceksin aradığında bence bitmeli
ne kadar sevgilim var desede biriyle aynı evde kalma düşüncesi var
vede sanırım seni msnde engelliyo
seviyosa neden bunları yapıyo bana mantıklı gelmedi
emin ol ebnde çok isterdim o anki yüz ifadesini görmeyi...

uzun yazmışsınız ama gayet akıcıydı,

yani soğukkanlılığınız güzel ama daha çok yakmadı mı bu olay canınızı?

yani en az 1 aylık süreçten söz ediyorsunuz,
1 ay boyunca birkaç yerde rol yaparak konuşuyorsunuz,
sevgilinizin sizi aldatma çabalarını izliyorsunuz,
daha fazla can yakmaz mı bu?

ilk andan bitirseydiniz daha az acılı olmaz mıydı sizin için?
yani kendinizi ne kadar az yıpratırsanız o kadar iyi değil mi değmeyecek biri için?
intikam almak için bile olsa bir gram daha fazla üzülmenize değmez bence.

future ..yazdıklarından çıkarılacak birsürü anafikir var..
Ama en önemlisi Arkadaşlık sitelerinin fos olduğu..

fos muş kesinlikle...
ben önümdeki maçlara bakıyorum...

bittiği için açmıyorum zaten telefonu.. ve birkaç aramadan sonra anlayıp kesecektir aramalarını.. engellediğini biliyorum..

surat ifadesini anlatmaya çalışayım.. kaykılmış oturuyoken birden toparlandı ekrana iyice yaklaştı.. benim olduğumdan emin oldu.. sonrada kapattım msn i..

ilk birkaç gün çok yaktı canımı... ama sonrasında ortada yalandan yaşadığım şeyleri düşününce çok ta üzülmedim.. aksine onun doyumsuz biri olduğunu anladığımda onunla oynamak daha çok hoşuma gitti... intikam almış değilim...
hakkettiğini yaşattım ona..

evet çok yakmıştır canını keşke yaşamasaymışsın ama olmuş
herşeyden çıkarılacak bi ders vardır
bana kalırsa aç telefonunu ve nasıl bi terbiyesizlik yaptığını anlat
seni anlıyorum hele o msn engellemesini ben yıkılmıştım o anda ama sen güçlüymüşsün demekki
Allah yardımsın olsun

Ben bir tane bile sonu iyi biten örnek görmedim şu internet aşkının sonunda...
Kızlar insan yeri geliyor 20 senelik kpcasını tanıyamadığından yakınıyor, nasıl oluyor da sanaldaki insanlara güvenebiliyorsunuz?
Sanalda arkadaşlık kuranların-özellikle erkeklerin çoğu dalgasına takılıyordur. Herkes aynıdır onların gözünde.
Bunlar benim düşüncelerim tabiki kimse üzerine alınmasın.
Ben pek inanmıyorum ama sonu mutlu biten sanal aşklar da vardır belki.:sm_confused:
future sana da geçmiş olsun canım.

şimdi açarsam o telefonu onun işini kolaylaştırmış olurum.. erkek mutlaka inkar edecek..
amin canım.. hepimizin yardımcısı olsun...

süpersin tek solukta okudum arama artk

aramıyorum zaten... o arıyo açmıyorum.. yolladığı mesajları bile okumadım henüz..

bende payımı almış oldum sanal alemden.. çevremde sonu mutlu bitenleri görmesem belki bende inanmazdım ama örnekleri var çevremde..
çok sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…