Kadının Fendi...

vay bee harikasın bi kere bende nişanlıydım buna benzer bi olay yaşadım nişanlıydım ozaman nişanlım başka bi şehirde okuyodu tamda o gün yanıma geliyodu 0otobüsteydi.

herşey tesadüfen oldu bi msnmi açsana bi mail gelecekti dedi tmm dedim açtım mailerine baktım sonra orda bi mail gördüm Allah Allah dedim bu ne ki dedim girdim sonra herzaman bir şifresi vardır bi deniyim dedim ilk denememdede açıldı her mailine bu şifreyi kullanır gelen maillere baktım

bide ne görüyüm eski sevgilisiyle resimleri onuşmaları hepsini kaydetmiş orda öyle duruyo şoka girdim kafayı bozmak üzeretim ne yapacağımı bilmiyorum bide hepsini tarihleriyle kaydetmiş tarihe bakıyorum mesela 2.11.05 tmm dedim bitti sonra bütün yazıştıklarını okuyorum sonra bi baktım birinin adı 2.31.05 bi çogunun adı böyle sonunda anladımki önce ayı sonra günü yazıyomuş yoksa ölecektim varya kalp krizinden çnkü önceki gibi olunca bizim çıktığımız tarihe geliyodu bi kaçıama tabi hemen oh tmm demedim sıra geldi bunları niye daha silmemiş meselesine

onuda gelince ağzının payını verdim neymiş bu adresi taa çıkarken almış sonrada ayrılınca bidaha hiç kullanmamış unutmuş gitmiş bide dedim sen sapıkmısın niye yazıştıklarını kaydediyodun dedim amacın neydi dedim ne amacım olacak ozamanlar çok görüşemiyoduk bende konuştuklarımız kaydeder hep okurdum öyle kendi kendime seviyomuşya ozamanlar.... tabi hemen affetmedim iyice burnundan getirdim sonrada hepsini sildi gözümün önünde genede çektirmiştim ama ....... :):):)

uzun ama akıcı bir dille yazmışsınız
ve okurken hiç sıkılmadım
çokda güzel yapmışsınız
anlarmı bilmem ama yaşadığı rezillik paha biçilemezz akannehir

bu mesajı anlamadım.bu konudaki aynı kişiden bahsediliyorsa bence bu adam hiç iyiniyetli değil.sizin dediğiniz özelliklerde biri olsaydı kimsenin onuruyla gururuyla oynamaz.kimseye acı çektirmezdi:hulya:

Harikasınn bravo ayakta alkışlıyorum çok hoşuma gitti açıkcası cesaretinden dolayı tebrik ederim

Allah doğru yola sevk etsin inşallah onu.. evet canım 2 gün çok feci yandı.. ama sonrasında onunla oynamak bana iyi geldi.. şimdiyse ruhen gerçekten çok rahatım..

bi hocamız seytana en yakın kadınlardır derdi yani gercekten seytana pabucunu ters giydiririz biz

annem de öyle der hep.. birde senin eline düşen yandı der.

kurtuldum sağlıcakla.. o kendine yansın..

geçmiş olsun güzelim ya hayırlsı böyleymiş rabbim kurtarmış demekki daha başındayken allahım daha sadakatli ve daha iyileriyle karşılaştırsınn inş.

amin. cümlemizi.:Saruboceq:

ben gayet iyiyim.. kendimi daha önceden hazırladığım için...

belki de kendimi rahatlatmak içindi yaptıklarım bilmiyorum.. ama içim çok rahat, ben olduğum gibiydim ona karşı...

bu yolla o cennetteki hurilere ulaşılamayacağını da gayet iyi bilmesi gerekir bu zatın.mirmirmirmir
bu iğrençliği Allah rızası için yaptığını söyleyen birisi ancak münafıktır.

katılıyorum..

bi solukta okudum inanın.bence ne kadar için acımış olsada ruhi olarak rahatsındır.tebrik etmek istiyorum seni. hakkında hayırlısı olsun canım.

amin canım.. çok sağol..

yeni msn almak bedava,
msn de ev arkadaşlığını değerlendirmek bedava,
kamerayı açtığınızda o halini görmek paha biçilemez :)
amin canım, hepimizin hakkında inşallah..

kadınlar, hakkaten şeytanla bi barışıklığımız var değil mi? :)

çook iyi olmuş ohh=)))nekadar doyumsuz bu erkek milleti ya daha beter olsun!!

hepsini aynı kefeye koymayalım canım.. ama bu tarz olanları da allaha havale edelim..

uzun ama akıcı bir dille yazmışsınız
ve okurken hiç sıkılmadım
çokda güzel yapmışsınız
anlarmı bilmem ama yaşadığı rezillik paha biçilemezz akannehir

bugün olmasa da bir zaman sonra anlayacaktır.. ama bu anlayışı bir dahaki ilişkisinde daha temkinli olmaktan öteye gitmeyecektir...

Hayran kaldim sana kaydirigubbakcemile5

vereliniortak

bu mesajı anlamadım.bu konudaki aynı kişiden bahsediliyorsa bence bu adam hiç iyiniyetli değil.sizin dediğiniz özelliklerde biri olsaydı kimsenin onuruyla gururuyla oynamaz.kimseye acı çektirmezdi:hulya:

kötü birşey demiyor bence..

Harikasınn bravo ayakta alkışlıyorum çok hoşuma gitti açıkcası cesaretinden dolayı tebrik ederim

teşekkür ederim arkadaşım..

Valla bende tebrik edemeden geçemiycem vereliniortak bende tamamen aynı olmasada benzeri bi olay yaşadım ve bende canımın yanacağını göze alarak senin gibi gerçeklerle yüzleşmiştim....

İyiki yapmışsın hayatımda en nefret ettiğim şey aptal yerine konmaktır oda seni aptal yerine koymaya çalışmış ama sonundada kimin aptal olduğunu anlamıştır sengözlerimebaksanab

Birde bi arkadaşımız o adam evli yazmış evli olsa nasıl ev arkadaşı edinecekki fisfisfis

Ben hiç üzülmüyorum, beni iyi tanır zaten, evli adamla ilişkide olmayacagımı gayet iyi bilir, beni ben bilmeden bir sevgilisi, bir eşi var iken bunun içine çektiyse yine benim onur degerimden çalmıştır, yargıdan muaf tutuyorum, çekip vursaydı daha iyiydi beni, hiç korkmam ben. Ömür boyu vicdan azabını ceker.

kalpten çok inançlı biri oldugumu da bilir. Sapkınlık yapmış arkadaslar, kadınlara saldırmış işte. Çapkınlık genlerinde var adeta..

benimle ugrasabilir, öç aldıgınız zaman bence bu onu yaralamaz, aynı kişi değilse bile, bu tip adamlar ahiret için yasarlar.

evli midir bilmiyorum, ama konuştugum tüm anlar benim kalbime, ruhuma, aklıma, işkence gibiydi,

şu an bataga sapacagı, ahlak degerinden gidecegi kesin, büyük sıkıntısı var, varsa ya esiyle ilgili ya da başka pisliklerin içinde.

bunu açıklamam çok zor, bu onun için ızdırap, ya da bataga battı. bu da onun için ızdırap, rahat olunuz.

Adı nedir bu sahısın, yine özel mesaj atamıyorum, bu seferde 50 mesaj olması gerek diyor.

bunun ahlaki değerleri yüksekti canım ya.. öyle bataklık iş çevirecek biri değil...
ama özel mesajla onun hakkında birkaç bilgi verebilirim

o arkadas hatasını anlamıs ee terkedilmekte koymus en iyisini yapmıssın

sunu unutma terkettin sular hep senindir canımm ona iyi ders olmus fellik fellik arar seni şimdii

çok ii yapmışsın ellerine sağlık..Bu erkekler böle yerlere bulaşınca bi daha elini ayağını çekemio zati..Böle şeyleri heves edip umutlananda ders alır inşş..

Sanıyorum ki bahsettiğimiz aynı kişi değildi. Benim yazıştığım kişi ile aramda bir ilişki sözkonusu değildi. Ben de gerekeni yaptım. Size özel mesaj yazamıyorum. Esenlikler dilerim...

haklamışsın şerefsizi tebriklerrr!!!vereliniortak
bi de suratına tükürseydinn kapatırkenn!!
bi de namaz kılacamm diyomuşş pislikk ötesii!!:mymeka:
umarım kimsenin canını yakmaz bu ona biraz ders olur!!!

doğru diyosunuz onu düşünemedim. ama dediğim gibi, bu kadar doyumsuzluk ancak evli birine ait olabilir gibime geliyo hala. abdest namaz olayı içler acısı zaten. zamanında merakım olup ben de chate takılırdım hiç unutmam, konyalı nikli bi adam vardı, cuma günleri nikini konyalı-cumayagitti yapardı. ne gülerdim ya. chattekilere cuma namazının havasını atan birisi.. cumaya gittiysen neden pcyi chatte bırakıyosun ne mantığı varki bunun. ama dedim ya istisnası hariç bu zamanda konya erkeği işe yaramaz. bakın konyadakileri demiyorum, kanında konyalılık olanları diyorum. bu uzun bir hikaye ama bu adamlar kadar pohpohlanarak yetiştirilen erkek yoktur. ve her yaptıkları kötülüğü, bir şekilde dine ve başkalarının iyiliklerine yapıyormuş gibi gösterirler. bu gözlemim hiç şaşmadı. ve kendim de yaşadım. ne dindar geçinenler peheyy.. annemle hep deriz, biz bunların yanında dinden soğumadık ya kimse soğumaz diye. işin kötüsü dindarların hepsini böyle riyakar sanıyor bu tiplerle karşılaşanlar. bi önceki mesajımda da dedim, hepsinden diğer tarafta hak isticem bi konyalı olarak.

sende haklısın asıl evli barklı boyu kadar çocuğu olanlardan korkmak lazım onlar gençlerden daha azgın oluyo vallaha :tomato: din konusuna gelince bunada katılıyorum burda başka bi topikte daha yazmıştım bir akrabamda bi hafta kalmak zorunda kaldım kadın yaşlı biraz torunuyla benim kısakollu giymemize bile kızıyodu 5 vakit namazında niyazındaydı ben onu melek gibi görüyodum sürekli bana dua ediyodu sınavlarım için neyse orda kalırken bana çok dua etmişti sınavlarım için ordayken bikaç yalanını gördüm en sonda izmire döndüğümde arkamdan ahlaksız dediğini duydum ki aramızda hiçbir gerginlik olmamıştı yüze gülüp arkadan dedikodu yapıyolar yalan söylüyolar sonrada bana kısakollu giyme diyo cahil gerikafalı diyip geçtim Allah görüyo kimin daha müslüman olduğunu bide gözümüzle gördüğümüz halde inkar ediyo yaptıklarını ömür törpüsü resmen bana uzak Allaha yakın olsun :umursamaz:

ahhhhhhhhhhh
tatlım korku filmi izler gibi okudum sonunu..
aferin sana desene sen ondan erkeksin..pislik şeytan suratlı adammm
seni alnından şakadanak öpüyorum şekerim ayyyy aynı benim tarzımmm
son golleri atmayı çokk severim..
seni hakikatli bir şekilde yürekten tebrik ediyorum şekerim
çok akıllı güçlü ve zeki bir kadınsın...ona , kendisini kullanılmış atılmış bir paçavra gibi hissettirdin..ama asla telini açma köpeklere dönsün ama açmaa sakın
bu adamdan fayda gelmez artık..dersini aldı deme bitti bu olay..
namaz kılıyormuş bide onun tam suratının orta yerine TÜKÜRÜYORUM..
helallllllllllllllllllllllllllllll sana

o arkadas hatasını anlamıs ee terkedilmekte koymus en iyisini yapmıssın

sunu unutma terkettin sular hep senindir canımm ona iyi ders olmus fellik fellik arar seni şimdii

ama ünlü bir felsefeci de ne demiş? aynı suda 2 kere yıkanılmaz.. arıyor arıyor açmıyorum, mesaj atıyor bazen okuyup bazen okumadan siliyorum.. ve o biliyor ki ben telefonlarına cevap vermiyorsam mesajlarını da okumam.. :umursamaz:

çok ii yapmışsın ellerine sağlık..Bu erkekler böle yerlere bulaşınca bi daha elini ayağını çekemio zati..Böle şeyleri heves edip umutlananda ders alır inşş..

Allah (ben de dahil) kimseyi şaşırtmasın inşallah...

Sanıyorum ki bahsettiğimiz aynı kişi değildi. Benim yazıştığım kişi ile aramda bir ilişki sözkonusu değildi. Ben de gerekeni yaptım. Size özel mesaj yazamıyorum. Esenlikler dilerim...

teşekkür ederim..

vereliniortak:lepi:

aman canım yaa, bugün bi arkadaş konyalı birinden yediği darbeyi anlattı da.. boşver hak mak isteme sen, orda da ayağına dolanırlar neme lazım...

kendisini çok rezil hissettiğinden eminim ama ondaki geçici bir his olacaktır.. çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir, sadece daha temkinli davranarak..

hepsini okudum süper taktik
ii olmuş ona
görmüş anyayı konyayı

anyasını bilmiyorum canım ama konyayı tam olarak öğrettim ona...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…