çok ilginç ğeldi
ama sizde pek normal değilsiniz bence
çünkü tanımadığınız bi adamla tatil hemr-de rüya ğibi mutlaka cinsellikte yaşanmıştır bnece birbirinizi kullanmış
sınız çok acı çok ikinizde hakettiğinizi yaşıyorsunuz
öncelikle bunu bizlerle paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum canım.buna benzer bir olay çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti.çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun.üzerinden zaman geçse dahi lütfen açma telefonunu ve sana ulaşmasına izin verme terbiyesizin.
herkes istediğini yaşar. isterse otel odalarında cinselliği de yaşar sevgili konu sahibi arkadasımız KİME NE ? nerden çıkarıosunuz normal olmadiğin... ilginç ilginç yorumlar okuyorum ya cinlerim tepeme çıkıyo walla ya. size ne herkesin cinsel hayatından ya. neyse.. sevgili konu sahibi arkadasım valla soğuk kanliliğina hayran olmamak mümkün değil.. çoook isterdim msn de kamera açtiğindaki surat ifadesini =))) böyle bi adama bağirip çağirmaya hiç gerek yok ömür boyu yeter ona sizin bi sn lik bakısınız. anlamıstır kimseyle oynamamasi gerektiğini.. kadının aptal olmadiğini bilecek kadar zeki bi adam değilmiş..
yani iyi bisey mi yaptiin kotu bisey mi yaptin yaptigin intikam adina seni tatmin etti mi beyfendi budnan dersini aldi mi sen gerekli derslerini aldin mi bunlarin hepsi tartisilir seyler.
ama emin ol cok crsursun. yani yerini izini belli edip tatil yapip ardindan msnde ve telefonda o isi yurutmeye calismissin.
ne bileyim sakin yanlis anlama senin iyiliginden ya da kotulugunden felan demiyorum. ama basina cok farkli coraplar orebilirdi. nasil guevenebildin ona hayret ediyorum.
biraz enteresan bir olay yani.
umarim bundan sonrasi senin icin daha iyi olur.
ister netten tanışılsın,ister arkadaş ortamında tanışılsın veya ne bileyim başka şekilde tanışılsın.sevgili olarak görüşmeye başlandığında illa ki güven duyuyorsunuz karşıdaki insana.çünkü hoşlantı var,ilgi var.. netten tanıştın diye güvenmemeliydin diye düşünmüyorum böyle evlenen insanlar da var.ben erkek arkadaşımı arkadaş vasıtasıyla tanıdım da ne oldu?ilk başlarda benim için ölen bir sürü vaadlerde bulunan insan bikaç ay geçince ilgisiz davranmaya başladı.sebebini de çok açık bir şekilde belirtmiş başkalarına;ciddi bir ilişki düşünmüyormuş.. :) durumumuzun hiç bir farkı yok tatlım.umarım karşımıza bizlere gerçekten değer veren adam gibi adamlar çıkar :teselli:
Sadece durumumun örnek olması için yazdım bunları.. bir şeylerden şüphelenerek yada kendi kendimizi yiyerek sonuca varamıyoruz.. böyle bir durumda kalıp ta cesaret toplayamayan arkadaşlar, kaybedecek neyiniz var?
Ders almamıştır o, çok insancıl, iyiniyetli biridir, hümanisttir, yardımseverdir, duyarlıdır, ancak insanca vedalaşırsanız onda kalıcı bir etki bırakabilirdiniz. benden yaşamda biriktirdiğim, hep korudugum onur degerimden bir parca calmış ve korkumu almış tek kişi ile ben de rastlaştım. aşk, sevgi, v.s anlayışı yalnızca peygamberlere ve Allah rızasına yöneliktir. bayanların isteyince zekası da yüksekse nasıl şeytana özgü vasıflarla erkeklerden öç alabilecegini bilir. bir bayanda aklı iyi yönde kullanmak ve ahlak öncelikleridir. şeytana özgü vasıflarla öç alan kadınlar onu asla yaralamaz. bu dünya için yaşamıyor, sonrası için yaşıyor, maddeye önem vermez, kadını materyal olarak görmez, kaliteli, iyi, kıymetli kadını kolay ayırt eder. onur önem verdiği degerlerin başında gelir. bu yaşamı değil, şu cennette hurileri tercih edenlerden yani kısacası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?