Kadının Fendi...

konuyu okuyan misafirin o olduğunu düşünüyorum..
buraya üye olduğumu biliyordu...

çok ilginç ğeldi
ama sizde pek normal değilsiniz bence

çünkü tanımadığınız bi adamla tatil hemr-de rüya ğibi mutlaka cinsellikte yaşanmıştır bnece birbirinizi kullanmış
sınız çok acı çok ikinizde hakettiğinizi yaşıyorsunuz

aynı otelin farklı odalarında bir tatilde cinselliği yaşayacak zemin bulamadım.. dolayısıyla kimse kimseyi kullanmadı. cinselliği yaşasaydım emin ol kullanmak için değil istediğim için yaşardım..

sizin tutumunuz da ilginç geldi bana.. ama düşüncesinize saygı duyarım...

yalnız saygı duyamayacağım bir şey yazmışsınız NORMAL olmadığımı gösteren sonuca nasıl vardığınız.. isterseniz heyet raporu sunayım NORMAL olduğuma dair..

Son düzenleme:
öncelikle bunu bizlerle paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum canım.buna benzer bir olay çok yakın bi arkadaşımın başına gelmişti.çok geçmiş olsun ucuz kurtulmuşsun.üzerinden zaman geçse dahi lütfen açma telefonunu ve sana ulaşmasına izin verme terbiyesizin.

herkes istediğini yaşar. isterse otel odalarında cinselliği de yaşar sevgili konu sahibi arkadasımız KıME NE ? nerden çıkarıosunuz normal olmadiğin... ilginç ilginç yorumlar okuyorum ya cinlerim tepeme çıkıyo walla ya. size ne herkesin cinsel hayatından ya . neyse.. sevgili konu sahibi arkadasım valla soğuk kanliliğina hayran olmamak mümkün değil.. çoook isterdim msn de kamera açtiğindaki surat ifadesini =))) böyle bi adama bağirip çağirmaya hiç gerek yok ömür boyu yeter ona sizin bi sn lik bakısınız. anlamıstır kimseyle oynamamasi gerektiğini.. kadının aptal olmadiğini bilecek kadar zeki bi adam değilmiş..

kesinlikle çok üzücü.. ama ben çabuk atlattım.. biraz daha devam edecektim oyunuma.. ama kimseyi avutacak değilim.. açmayacağımı anladı sanırım artık.. sadece mesaj atıyor..

dur dur sakin ol.. o da onun görüşü..
normalde de soğuk kanlı bi insanım.. kolay telaş yapmam.. benim de şimdi tek pişmanlığım o suratın bir fotoğrafını alamamak oldu.. ama çok iyi hatırlayacağım bir ifade.. kaykılmış oturuyordu birden toparlandı,ekrana yaklaştı, benim olduğumdan emin oldu, göz kırpıp kapadım msn i..
bir de ben ona başında söyledim, beni bazen şeytanın dürttüğünü ve kesinlikle boşa dürtmediğini, bir şey yakaladığım anda sonuna kadar gideceğimi.. daha canına ot tıkayacaktım ama bu bile ona yeter artık...

yani iyi bisey mi yaptiin kotu bisey mi yaptin yaptigin intikam adina seni tatmin etti mi beyfendi budnan dersini aldi mi sen gerekli derslerini aldin mi bunlarin hepsi tartisilir seyler.
ama emin ol cok crsursun. yani yerini izini belli edip tatil yapip ardindan msnde ve telefonda o isi yurutmeye calismissin.
ne bileyim sakin yanlis anlama senin iyiliginden ya da kotulugunden felan demiyorum. ama basina cok farkli coraplar orebilirdi. nasil guevenebildin ona hayret ediyorum.
biraz enteresan bir olay yani.
umarim bundan sonrasi senin icin daha iyi olur.

başında yazdığım gibi, çorap örebilecek bir konumda adam değil.. bulunduğu il de çok iyi tanınan biri.. iş ve siyaset olarak.. kesinlikle böyle birşey yapamazdı.. ve güvenebileceğim nadir adamlardandı, bana zarar verse kendide zarar görürdü..

ben gereken dersi kendi adıma fazlasıyla aldım. elimde tuz var diyene salatalıkla koşmayacağım..

teşekkür ederim ilgin için..a.s.

ister netten tanışılsın,ister arkadaş ortamında tanışılsın veya ne bileyim başka şekilde tanışılsın.sevgili olarak görüşmeye başlandığında illa ki güven duyuyorsunuz karşıdaki insana.çünkü hoşlantı var,ilgi var.. netten tanıştın diye güvenmemeliydin diye düşünmüyorum böyle evlenen insanlar da var.ben erkek arkadaşımı arkadaş vasıtasıyla tanıdım da ne oldu?ilk başlarda benim için ölen bir sürü vaadlerde bulunan insan bikaç ay geçince ilgisiz davranmaya başladı.sebebini de çok açık bir şekilde belirtmiş başkalarına;ciddi bir ilişki düşünmüyormuş.. :) durumumuzun hiç bir farkı yok tatlım.umarım karşımıza bizlere gerçekten değer veren adam gibi adamlar çıkar :teselli:

inşallah.. allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...vereliniortak

geçmiş olsun. sonuna kadar geçmiş olsun.
adamdan intikam aldınız diye tebrik etmişler sizi fakat, sizin canınız o kadar yandıktan sonra o intikam bi işe yaramıyo bana kalırsa. kandırılma duygusunu, yıkılma duygusunu çok iyi bilirim, yaşadıklarım sizinkinden farklı olsa da. en azından beyfendinin küçük beyninde ufak bir sinyal yakıp yaptığının yanlış olduğunu düşündürttüyseniz size en büyük fayda budur. (ve tüm memleket kızlarına)

şu laf çok hoşuma gitti.

Sadece durumumun örnek olması için yazdım bunları.. bir şeylerden şüphelenerek yada kendi kendimizi yiyerek sonuca varamıyoruz.. böyle bir durumda kalıp ta cesaret toplayamayan arkadaşlar, kaybedecek neyiniz var?

zaten kaybedilen kaybediliyor değil mi? kafayı kuma gömünce hiçbişey olmamış mı oluyor, hayır.

bu arada, size söyleyeyim bu adam evli.
ben de konyalıyım. konyada 30unu zor geçer bir erkek.
ve bu doyumsuzluk ancak evli bir erkeğe aittir benim gözlemlerime göre.
ve memleketimde böyle soysuzlardan çok var ne yazık ki, üzülerek söylüyorum.
artık kendi arkadaşlarıma dahi tembih ediyorum konyanın erkeğini gördünüzmü arkanıza bakmadan uzaklaşın diye.
hemşolar alınmasın, ama bizimki kadar rezil erkek yoktur şu zamanda şu coğrafyada.

evli değilse de, kurtulduğuna şükret.

ve o zat gerçekten şu an okuyosa burayı, lafım var ona. bi konyalı olarak siz soysuzların hepsinden hak isticem diğer tarafta.

Bence bu olayda canı acıyan sensin canım, öyle bi adamın senin yaptığın şeylerden sonra ne yaptım ben diyeceğini, canı yanacağını hiç sanmam. Ayrıca bu tarz ev arkadaşlığı teklifleri yapan adamları sapık buluyorum, hiç sağlıklı değil. Sana başka zararlar da verebilirdi, verilmiş sadakan varmış.

Yasadıklarınıza çok üzüldüm öncelikle.

Size özel mesaj atamıyorum, mesaj zımbırtımın dolması gerekmiş. lakin sanırım ben bu bahsi geçen adamı tanıyorum ve yazıştığı kişilerden biri de benim. Çok fazla sitenin kurallarını bilmiyorum. Bana özel mesaj yazarsanız çok sevinirim. Sanırım siz yazınca, ben de size cevap yazabileceğim.

geçmiş olsun güzelim ya hayırlsı böyleymiş rabbim kurtarmış demekki daha başındayken allahım daha sadakatli ve daha iyileriyle karşılaştırsınn inş.

önecelikle seni tebrik ederim cesaretin için.
çoğu kadının yapamayacağı bi şeyi yapıp süper bi ders vermişsin
buna benzer bi durum benim çok yakın bi arkadaşımın da başına gelmişti
biz konyada okuduk ve o kişi de konyada yaşıyordu
o olduğuna ihtimal vermiyorum aslında
ama yazdıklarını okuyunca o kişi ve arkadaşım geldi aklıma
arkadaşım baya bi süre toparlanamamıştı
umarım sen öyle olmazsın..

Ders almamıştır o, çok insancıl, iyiniyetli biridir, hümanisttir, yardımseverdir, duyarlıdır, ancak insanca vedalaşırsanız onda kalıcı bir etki bırakabilirdiniz. benden yaşamda biriktirdiğim, hep korudugum onur degerimden bir parca calmış ve korkumu almış tek kişi ile ben de rastlaştım. aşk, sevgi, v.s anlayışı yalnızca peygamberlere ve Allah rızasına yöneliktir. bayanların isteyince zekası da yüksekse nasıl şeytana özgü vasıflarla erkeklerden öç alabilecegini bilir. bir bayanda aklı iyi yönde kullanmak ve ahlak öncelikleridir. şeytana özgü vasıflarla öç alan kadınlar onu asla yaralamaz. bu dünya için yaşamıyor, sonrası için yaşıyor, maddeye önem vermez, kadını materyal olarak görmez, kaliteli, iyi, kıymetli kadını kolay ayırt eder. onur önem verdiği degerlerin başında gelir. bu yaşamı değil, şu cennette hurileri tercih edenlerden yani kısacası...

bu yolla o cennetteki hurilere ulaşılamayacağını da gayet iyi bilmesi gerekir bu zatın.mirmirmirmir
bu iğrençliği Allah rızası için yaptığını söyleyen birisi ancak münafıktır.

bi solukta okudum inanın.bence ne kadar için acımış olsada ruhi olarak rahatsındır.tebrik etmek istiyorum seni. hakkında hayırlısı olsun canım.

merakla okudumm.ama inanki o arkadaşınızın son camda sizi gördügündeki yüz ifadesi herşeye degermiş biliormusun..
boşver öle insanlar sevmezler sadece yanında bi el isterler.
hakında haıyrlısı olsunn...
senle knşmak varken o seni engellio ve diger msn için çevrimiçi oluo nekdr üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…