Kadının fendi

nerdeyim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
2.652
1.139
133
Ankara
ailesine düşkün , zırt pırt oraya gitmenizi isteyen , kv nin dolduruşuna çabuk gelen , ailesi yüzünden siZi üzen eşiniz olup da , bu olumsuzlukları bi şekilde yok edebileninin oldu mu ? Kadının fendi kocasını ve kaynanasını yendi örneklerini paylaşalım mı ? Yenemeyenlere de yol gösterme olsun

Bence insanlar bir kazık yemeden tanıyamıyorlar karşısındaki insanı.
Ailesi ona zarar verirse farkeder kötü olduklarını.
Yok eğer iyilikleri dokunuyorsa zaten aileyle soğukluk asla olmuyor.

Bastan lafli olacaksin nisanliyken gostereceksin kendini.. Hem gulerek hemde lafini sokuşturacaksin.... Bu tatilde koydeyken, esim eve gec gelince, yemeni kucuk bir tepsiye hazirlayip önune koydum.. Yemeni bitirip oyle ce kaltik, bende o arada iki kiz cocugumla ugrasiyordum.. Birde köyun işi hic bitmez, hep bir koşturmaca olur.. Yorgundum ve eşime dedimki sofrani bir zahmet kaldirirmisin dedim.. Ordan k.v namaza kalkmisti.. Hemen k,v den niye ogluma soyluyorsun dedi. Bende dedimki sunnet peygamberimizde yardim edermis dedim.. Esim tepsisini kaldirdiktan sonra, ne oldu kirildimi kolun dedim ...

Ben kv yenemedım benım yerıme eşim yeniyor sağolsun
Yenebilen varsa bende taktik alayım

tavrını koy canım direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…