Kadınlar forumu olupta, melekler forumu da değil ki burası. Burda her kesimden kadın var ve haliyle konuşma tarzları da farklı.
Anlatabilmişimdir inşallah.
bazı yerlerde haklısın ama dün bir bayan vardı arkadaşları tatile gidecekmiş birbiribirlerini götürcekler felan diyoodu hemde bayramda tatil yapacaklar bende baktım bir kaç konu açmış çouda bayramda tatile nereye gitsem dedktiflik değilde yani ben sşahsen gercekten kızdım evli iki aile tatile gidio bu densizin ettiği lafa zihjniyette bak ee sende gidiosun hem bayramda tatile banlanmasaydım daha cok şey söylerdim deSevgili kk uyeleri.
Bdv ye yaziyorsak hepimizin bir derdi var haksiz miyim?
Herkes yasadigi kadarini bilir.
Benim derdim bana gore buyuktur sana gore onemsiz yada tam tersi ayni sekilde.
Bir konu actigimda eski konular hemen ama ozaman soyleydi bu zaman boyleydi. Herkes dedektif:) birsey anlatiyorum hemen yok benim evliligimde senin sorunundan yok en azindan. Eee banane? Insanlari yazdiklarindan vurmayalim.
Burada cogu kisi realde anlatmak istemedigi seyleri yaziyor. Yasayanlardan fikir almak icin. Kimse kimseyi tanimiyor. Tatli tatli yardimci olmak varken neden eski konular hatirlatiliyor. Yada agrasif yorumlar yapiliyor. Herkese degil sozum yanlis anlamayin. Ama burasi kadinlarin gucu icin guzel bir site. Dayanisma icin. Kimse kimseyi kirmasin. Ben tahammul edemedim bugun patladim kendi konumda. Keske yapmasaydim ama gercektende tutamadim kendimi. Herkese iyi forumlar.
%80 mevzusunu söyleyen benim. Konu kapanmadan yazayım. Farklı bi kafayla konu açtın heralde sen. Senin de konularını biliyorum diye yazan ilk sen olmana ragmen niye burda böyle magduru oynuyosun?Bugun bir konu actim ve gercektende cok hassastim. Hergun birbirini tutmuyor. Imla hatalarini duzeltmeler mi, seks manyagi durumuna mi dusmedim. Yok biri dedi benim evliligimde seninki gibi %80 cinsel problem yok. Cok yanlis bunlar. Daha da konu acmam zaten.
Büyük harf bağırmak anlamına geliyor meselaÇÜNKÜ BUNLAR HEP KISKANÇLIKTAN, FESATLIKTAN OLUYOR!
KADIN KADININ KURDUDUR DA , ONDAN..
%80 mevzusunu söyleyen benim. Konu kapanmadan yazayım. Farklı bi kafayla konu açtın heralde sen. Senin de konularını biliyorum diye yazan ilk sen olmana ragmen niye burda böyle magduru oynuyosun?
Birazdan banlanıcaksın konu silmek ve üyeler hakkında konu açmak yasakBugun bir konu actim ve gercektende cok hassastim. Hergun birbirini tutmuyor. Imla hatalarini duzeltmeler mi, seks manyagi durumuna mi dusmedim. Yok biri dedi benim evliligimde seninki gibi %80 cinsel problem yok. Cok yanlis bunlar. Daha da konu acmam zaten.
Gitti bile :)Birazdan banlanıcaksın konu silmek ve üyeler hakkında konu açmak yasak
Bence dön ve ilk iki yorumumu tekrar oku sonra da alıntılayıp kendi verdiğin cevabı. Kimin seninle ne derdi olabilir niye satasalım ki sana? Onaylanmadıgını görüp delirdin saldırdın insanlara olayın özü bu. Eski konularını sen yazmışsın kocam alkol alıyo aldıgı parayı içkiye yatırıyo faturayı yatırmadı iş yerindeki kızla samimiydi bilmem ne diye. Bi önceki konunda ilk sayfalarda bunları yazan sensın başkası değilneyin kafası buHanfendi once siz satastiniz bana. Eski konularimi siz yazdiniz. Ben magduru oynamiyorum.ben size sizin dilinizle cevap verdim sadeceorada da yazmistim. Sizlestim kusura bakmayin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?