Ya şu eski konulara neden bu kadar takılıyor eski konusu varsa bakarım konu sahibi önceden ne düşünüyormuş o önemli çünkü dün kocamdan nefret ediyorum beni dövdü yazıp bugün kocişimle tatile gidicem nereyi önerirsiniz konuları da beni benden alıyor
Sevgili kk uyeleri.
Bdv ye yaziyorsak hepimizin bir derdi var haksiz miyim?
Herkes yasadigi kadarini bilir.
Benim derdim bana gore buyuktur sana gore onemsiz yada tam tersi ayni sekilde.
Bir konu actigimda eski konular hemen ama ozaman soyleydi bu zaman boyleydi. Herkes dedektif:) birsey anlatiyorum hemen yok benim evliligimde senin sorunundan yok en azindan. Eee banane? Insanlari yazdiklarindan vurmayalim.
Burada cogu kisi realde anlatmak istemedigi seyleri yaziyor. Yasayanlardan fikir almak icin. Kimse kimseyi tanimiyor. Tatli tatli yardimci olmak varken neden eski konular hatirlatiliyor. Yada agrasif yorumlar yapiliyor. Herkese degil sozum yanlis anlamayin. Ama burasi kadinlarin gucu icin guzel bir site. Dayanisma icin. Kimse kimseyi kirmasin. Ben tahammul edemedim bugun patladim kendi konumda. Keske yapmasaydim ama gercektende tutamadim kendimi. Herkese iyi forumlar.
Senin gibi düşünüyorum aynen. Bazı insanlar ağlayarak yazıyor bazıları sinir ile. Sen orda ağlarken imla hatası yapmışsın falan demezler mi birde. Şaka gibi gerçekten.tamam düzgün yazalım tabi ki de... Neyse işte. Aynen özellikle eski konulara girip araştırma yapanlar var. Kimisi direkt terslemek için bile yazabiliyor.Ben bir kere konu açtım bana biri dedi ki demek ki bunları hak etmişsin. Sonra bir kaç gün geçti o kişi öyle bir konu açmıştı ki asla asla asla yaşamak istemem. Şeytan dürttü sende yaz demek ki hak ettin de yaşadın diye. Ama ben daha sağlam karakterli olduğum için üzüldüm yazdım ona. Allah işte...
Bu da moda oldu ,işinize gelmeyen yorumlar olunca savunmaya geciyorsunuz ya da başka bir konu açıp durumu elestiriyorsunuz
Buraya kimse silah zoruyla konu açmıyor ,açan insanlarda herşeyi göze alarak açıyor saygısızlık yapılmadığı sürece isteyen istediğini yazar saygısızlık yapılmışsa KiB butonu var kullanın lütfen ..
Eski konulara bakılıyor çünkü,bazı üyeler tutarsız gerçekten ee dün ak diyor bugün kara diyor mesela bir konuda aldatildim öyle oldu böyle oldu diyip başka bir yerde kocisini öven insanlar yok mu?ben çok denk geliyorum
Bazilari ne olursa olsun haklısın dememizi bekliyor
Ya şu eski konulara neden bu kadar takılıyor eski konusu varsa bakarım konu sahibi önceden ne düşünüyormuş o önemli çünkü dün kocamdan nefret ediyorum beni dövdü yazıp bugün kocişimle tatile gidicem nereyi önerirsiniz konuları da beni benden alıyor
o değilde akşam kocasına kızıp sabah iş arkadaşına masa altından frikik verip sonra burda kıskanıyorlar o yüzden diye bağırıp, kadın kadınının kurdudur deme gafletinde bulunuyorlar birde
Kendi adıma her zaman dönüp de eski konuya bakmam üşeniyorum valla :) Çok ilginç bir şey olmalı dönüp okumam için. Sadece aklımda kalan ilginç gelen bir üye varsa bir önceki konuya dokundurabilirim.
Buraya konu açılıyorsa bu da benim hakkım diye düşünüyorum.
Sinirliyken yorum yapmamak lazim sanirim.ben ona cok dikkat ediyorum.
Ama hakkini yemeyelim cok guzel kalpli insanlar var.her zaman istediklerimizi duyamayiz zıt gorüslerde olabilir tabi.
o değilde akşam kocasına kızıp sabah iş arkadaşına masa altından frikik verip sonra burda kıskanıyorlar o yüzden diye bağırıp, kadın kadınının kurdudur deme gafletinde bulunuyorlar birde
Burda bir konu vardi hatirlar misiniz kadin gece kazayla altini islatmis.plan yapmis kocasinin ustune bir bardak su dokmus o islatti imajini vermek icin.kocasida aniden uyanmis ne yapiyorsun sen demis
çok ilginc bir konuydu.simdi bu kadinin tarafinda olupta ona hak vermek imkansiz.nasil hak veririz.