aranızda böyle sorunlar mı var?slm kızlar aranıza yeni katıldım burayı hep okuyordum ama yazacağım hiç aklıma gelmezdi... 1 aylık evliyim gorücü usuluyle evlendim şuana kadar sorun yoktu taki bu sabaha kadar.. eşim dün gece eve geç geldi ben uyumuştum dernek gibi biyere gitcekmiş öyle söylemişti bu sabah kalktığımda erkenden gitmişti ama masanın üzerine bıraktığını görünce şok oldum.. resmini ekledim sizce bu ne demek oluyor bir mesajmı acaba ne yapmalıyım??Eki Görüntüle 1588429
adam yapılacaklar listesi vermiş bayaslm kızlar aranıza yeni katıldım burayı hep okuyordum ama yazacağım hiç aklıma gelmezdi... 1 aylık evliyim gorücü usuluyle evlendim şuana kadar sorun yoktu taki bu sabaha kadar.. eşim dün gece eve geç geldi ben uyumuştum dernek gibi biyere gitcekmiş öyle söylemişti bu sabah kalktığımda erkenden gitmişti ama masanın üzerine bıraktığını görünce şok oldum.. resmini ekledim sizce bu ne demek oluyor bir mesajmı acaba ne yapmalıyım??Eki Görüntüle 1588429
slm kızlar aranıza yeni katıldım burayı hep okuyordum ama yazacağım hiç aklıma gelmezdi... 1 aylık evliyim gorücü usuluyle evlendim şuana kadar sorun yoktu taki bu sabaha kadar.. eşim dün gece eve geç geldi ben uyumuştum dernek gibi biyere gitcekmiş öyle söylemişti bu sabah kalktığımda erkenden gitmişti ama masanın üzerine bıraktığını görünce şok oldum.. resmini ekledim sizce bu ne demek oluyor bir mesajmı acaba ne yapmalıyım??Eki Görüntüle 1588429
Belki kendisi okumuştur sizinde okumanızı istemiştir. Bu maddelerde abartılı bişey yok. Ben bunların yüzde doksanını yapıyorum zaten. Bence mutlu bi evlilik için yapılması da gerekiyor zaten. Hemen herkes atlamasın tabi erkek de karısına bu şekilde naif davranacak tek taraflı olmalı demiyorum elbetteslm kızlar aranıza yeni katıldım burayı hep okuyordum ama yazacağım hiç aklıma gelmezdi... 1 aylık evliyim gorücü usuluyle evlendim şuana kadar sorun yoktu taki bu sabaha kadar.. eşim dün gece eve geç geldi ben uyumuştum dernek gibi biyere gitcekmiş öyle söylemişti bu sabah kalktığımda erkenden gitmişti ama masanın üzerine bıraktığını görünce şok oldum.. resmini ekledim sizce bu ne demek oluyor bir mesajmı acaba ne yapmalıyım??Eki Görüntüle 1588429
Kocan bu kafada bir insansa demek ki senin bu vazifeleri yerine getirmeni bekliyor. Ne diyeyim Allah yardımcın olsun.slm kızlar aranıza yeni katıldım burayı hep okuyordum ama yazacağım hiç aklıma gelmezdi... 1 aylık evliyim gorücü usuluyle evlendim şuana kadar sorun yoktu taki bu sabaha kadar.. eşim dün gece eve geç geldi ben uyumuştum dernek gibi biyere gitcekmiş öyle söylemişti bu sabah kalktığımda erkenden gitmişti ama masanın üzerine bıraktığını görünce şok oldum.. resmini ekledim sizce bu ne demek oluyor bir mesajmı acaba ne yapmalıyım??Eki Görüntüle 1588429
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?