Kadının vedası sessiz olur !

sizin vedanız nasıldı ?

• sessiz?

OY: 18 85,7%
  • kavga ederek?

OY: 3 14,3%

• Ankete Katılan
    21
kimse dört dörtlük değil ama ilişkime çok sahip çıktım hiç bir yanlış yapmadım .. iki senenin sonunda seni seviyorum ama kendimle aşamadığım seyler var ailemde bende seni seviyorum ama ama ama...... bende sakın beni arama sorma çunku bıktım dedim ... bu ama ile biten cümlelerde samimiyetsizlik ve isteksizlik hissediyorum.

kimse dört dörtlük değil ama ilişkime çok sahip çıktım hiç bir yanlış yapmadım .. iki senenin sonunda seni seviyorum ama kendimle aşamadığım seyler var ailemde bende seni seviyorum ama ama ama...... bende sakın beni arama sorma çunku bıktım dedim ... bu ama ile biten cümlelerde samimiyetsizlik ve isteksizlik hissediyorum.

Sessiz işaretledim ama , şarkıdaki gibi kapıyı çarpar giderim

Sessiz de veda ettiğim oldu ama hep geri döndüm. En sonunda kavgayla ayrıldık.Artık neler söyledimse beş hafta geçti ne bir mesaj ne bir arama. Kötü mü oldu hayır.Erkekler hakediyo bazen nezaketi haketmiyor bazıları

Kavgalı gürültü ayrılıklar genellikle bitmez.. nedense.

duruma göre degiişir heralde
ama ben varsam kesin kavga gürültüde olur
sessiz kalmayı pek sevmem

Askta sessiz, evlilikte davulla zurnayla ortalığı yıka yıka ayrılınr...

Konusarak cözülecek bir sey kalmamıssa, yalanın içinde ise, karsısındaki duvar ise susar. Üstüne gördügü seyler de tuzu biberi olur.
Sureklı bsylerı cozmek ıcın sadece benım cabalamam cok yorduu.. sureklı onun ıstedıklerı olucakmıs. ya dugunume kaldı 7 ay nabıcam bılmıyorum ( benı anlamayan bırıyle nasıl mutlu olucam bılmıyorm..

sevgilim hep sessizliğimden korkar
kız bağır hatta küfret yeterki susma der
yazık susunca gideceğim sanıyor herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…