Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde bunları yapıp blöf yapıp bitiriyor gitmeyi sen seçtin diye üstüme atıyor baktı benden ses seda yok konusalım diye yalvarıyorAman ozaman kendi bilir. Adama bak ooh ne ala.. seviyosa sizin icin taviz verir. Ben dedigim dedik biryim tamam ama.. esim de oyle,ikimiz de sozumuz dinlensin otorite bi ben olayim dyen kisiliklerdeyiz biraz. Ama insan karsisindakini seviyorsa biyerlerden taviz veriyor. Erkek arkadasiniz cok fazla usteliyorsa,sizi yenmek istiyosa,evet ayrilmaktan bahsedin.. Hic orali olmuyorsa,olmaz bu is. Pesinizden kosup tamam tekrsr konusalm falan diyorsa,ve siz de onu sevdiginizi dusunuyorsaniiiiz bi oturup karara varirsiniz..
İnşallah en doğru karar sorunlarıyla birlikte sepetlemek oldu üstümden yük kalktı hep vicdanıma oynadı ama artık yettiAhah tam benim kafamdansin. Merak etme karsina karakterine hayran kalan biri mutlaka cikar. Seni sen gibi kabul etmeyen biriyle evlenme zaten.
Evet özeti bu. Hiç sevgi göremediği annesinden sevgi dilenmeye devam etsinBitmesi iyi olmuş. Belli ana kuzusu. Ondan hayır gelmez.
Hakkında hayırlısı olsun. Sen kendi ayakları üzerinde durabilmek istiyosun o anasının dizinde oturmak.
İnşallah en doğru karar sorunlarıyla birlikte sepetlemek oldu üstümden yük kalktı hep vicdanıma oynadı ama artık yetti
İnşallah karşıma öyle biri çıkar teşekkür ederim
Olur cnm başka arzun deseydin tabi kadını ezemeyince başka çare si kalmamış.dik duran kendini ezdirmeyrn kadinlar erkekler e ağır geliyor terket gitsin böyle erkeklere kul olan kadınlar da çok fazla.Merhaba öncelikle iyi geceler
Marttan beri biriyle görüşüyorum benimle niyeti ciddi bende öyle
Ama sorunlar bitmedi gitti
Ben yapı olarak sert ve dik bir insanım. Yani öyle naz işve cilve bilmem
A diyorsam A derim caymam
Ama hayatımdaki kişi benim tam tersim
Duygusal sevgi sözcükleri ağızından düşmeyen bir tip
Zamanla benimle yarış içine girdi. Ben ne kadar net olduysam taviz vermediysem bu onda nasıl desem ego meselesine döndü hep bir kıyas yarış içinde benimle
Bugündür benimle kavga ediyor
O ve ailesi başka şehirde ben başka şehirdeyim
Benimde baska ilde çalışma durumum var yani istesem o ili de seçebilirim ama kadro olur mu olmaz mı belli değil
Ben anamı babamı bırakamam benim bütün düzenim burda bilmem ne bir sürü tantana
Bana en bastan beridir senin gittiğin yere gelirim diyodu ordan tayin aldırırız diyodu. Bende olaki olmadı aldıramadım dedim o zaman nolcak bi yolunu buluruz dedi yani bunun garantisi yok ki gidemeyedebilirim
Ama o illa dönme derdinde o şehire
Bugün söyledikleri ben çok dikmişim gönlünden düşmüşüm böyle yaparak bi ton laf
Az öncede kadının yeri kocasının yanıdır benim yerim beyimin yanıdır diyosan geliyosan gel gelmiyosan bitsin dedi
Ben tamamen bitirmek istiyorum artık
Olmuyoda zorluyo gibiyiz
Kopamıyoruz ama anlaşamıyoruz
Benimle yarış içine girmesinin sebebi ne bilmiyorum ama bu bizi çok yıprattı
Seviyodum onu o buna da hiç inanmadı
Kendimi çok mutsuz hissediyorum
Hafızamdan silip önüme bakıcam ve adını hiç anmıcam
Herşeye evet kocamdır diyemeyeceğim için bitti...
Evet bana senin kardeşlerin var sen gidebilirsin diyordu sanki benden yüz tane var ben tek değilim diye değersizim sanki. Korkağın teki. Başta söylediğini sonda değiştiren dönek.Ben şuanda yaşadığım şehirde eşimin işi dolayısıyla yaşıyorum, yoksa durmak istemiyorum burda.. Ama burdayım, devlet işi, mecburuz.
Benim gibi örneklerde evet, yerim eşimin yanı, diyebilirim ama sizinki farklı.
Dayatma var, anasının dizinin dibinden ayrılmayan bir erkek(!) ama başka bir kadına sen anneni babanı şehrini terkedeceksin diyebiliyor, ne hakla?
Şartlar nerede iyiyse, nerde daha iyi olacaksanız orda olmalısınız oysaki.
Boşverin en iyisi, resti de çekmiş zaten, otursun annesi ile, başkasının başını yakacak ama olsun bakalım, siz yol verin
Bozulmasın inşallah mutluluklar dilerimBenim cikti yaKayinvalidem kayinpederim falan wolfrog dedigim dedik biri. Hem biraz soguk mu ne demisler. Esim de ben boyle oldugu icin seviyorum onu zaten demis. Bana da hep der sen cok zor birisin ama mantiklisin bu halin hosuma gidiyor diye. Karakterli erkekler icin karakterli kadinlar bulunmaz nimettir
![]()
Bilmem kaç kişiye sormuş onu haklı bulmuşlar kadının erkeğe gelirmişOlur cnm başka arzun deseydin tabi kadını ezemeyince başka çare si kalmamış.dik duran kendini ezdirmeyrn kadinlar erkekler e ağır geliyor terket gitsin böyle erkeklere kul olan kadınlar da çok fazla.
Kişiliksiz ve koca manyağı kadinlar kafayı kocasıyla yiyen kendi düşüncesi olmayan bir talip bulsun kendine.koyun gibi gudecegi biribulur meraketme.
Kaç kurtar kendini bu adam yarın oburum seni evden dışarı da çıkarmaz bosveerr
Evet özeti bu. Hiç sevgi göremediği annesinden sevgi dilenmeye devam etsin
Sevginin olduğu yerde ego olmazki kaybetmekten korkmak olur. Ben fikirleeimi asla dayatmaya çalışmadım bak benim fikrim bu dedim eğer görüşlerim seni rahatsız ediyorsa anlaşamayacaksak bitsin zaman geçince daha zor olacak dedim. Yok mok dedi sen mutlu ol ben herşsye varım beklemeyede gelmeyede razıyım ben buyum dedim değişirsin değişirsin dedi gülerek ben çok ciddi olunca şaka yaptım dedi ama aklında beni değiştirme düşüncesiyle çıktı yolaAnalari bi anda kiymetli oluyo ..birden en fedakar cefakar ana oluveriyolar.
Ama bi yerde demisler,seni sen gibi kabul edenini bul diye..Dogru..tamam bi ego yarisina girebilirsinz ,birbirnize kabul ettrmeye calistiginiz bi cok sey olabilir ama, sen kendini kotu hissediceksen olmaz ki bu is. Insanin.onune set cekilirse rahat hareket mi edebilir.. ilk.basta normal bunlar gibi bi.yorum yapmistm ama.. yok,sevse hic de oyle davranmaz. Ayrilmakla iyi etmissinz bence de.
Yok ben kafamda bitirdim düşündükçe iğrenmeye başladım bir insana ikinci üçüncü şansı verince yalama oluyomuş anladımay vallahi okurken şiştim sen nasıl dayandın. verilmiş sadakan varmış. iyi ki gözün açılmış. işin mi yok ya adam çoban olmak istiyorsa gitsin olsun tutan yok. aman geri adım atma duygusallaşma. tam bir ömür törpüsü. zihniyet olarak o kadar farklısınız ki.
Ben ona o kadar iyi niyetle ve merhametle yaklaştımki inanın. Suistimal eden oydu. O ağladı diye kıyamadım üzüldüm gel yapma dedim takıntıların güvensizliğin bizi bitirecek dedim inanmadı. 2 saat yazmadım diye telefonuma mesajlar attı sevgini hissedemiyorum kendinden şüphe ettiriyosun güvenmiyorum falan filan. Bu ilişkiye ihanet eden o oldu. Hayat kadınına giden ayrı olduğumuzda baskasıysa görüşen de o. Ve bana öne sürdüğü şey ben gönlünü boş bırakmışım :) ailesi bırakmıs orda burda büyümüs doğruyu yanlısı bilmemiş dedim destek olmaya güveni sadakatı öğretmeye çalıştım ama o beni ezmeye çalıştı. Anlatacak çok şey varda ben iğreniyorum artık ondan. Bir adam hayatındaki kadın dimdik duruyor kendi ezdirmiyor diye mutlu olur onu sindirmeye çalışmazki.Üslubunuzdan bu sahisa pek de deger vermediginiz goruluyor. O da size vermiyor demek ki. Uyumlu bir cift degilsiniz bu sohbetler sadece bahane olmus. Ama sunu belirtmeliyim ki dik kafaliyim dik biriyim sert biriyim meziyet olan ozellikler degil. Kadin veya erkek uyumsuzluktan baska bisey getirmez.
BencedeAmaaann beyinin yanıymışşş pehh böyle erkekler analarıyla otursun evlenmesinler