Kadinlar anlar mi?

nazar etmeyın ne olur yapa yapa sizinde olur :halay::halay::dondurma:
Ben 2_3 hafta temiz10 gun adet oluyorum..
Ayda bir de bi iki defa olmustur biraz ben dramatize etmisim ortalama ayda(17 gunde) 3 4 o da iste kustugum ettigim için az. bu ay astik ama iste icimde bir yerlerde acabalar kaldi ben hic baslatmadim.. Sizin esiniz sizi genelde gordugunde etkileniyor mu surekli sizi yataga atma pesinde mi? Ben boyle olmadigi icin sorun yaptim acikcasi

Erkekler gözümde kadin düşkünü akli fikri surekli orda olan varliklar olarak kaldigi icin evlenince de boyle olur gibi bir beklentiye girdim...
Bazen şöyle oluyor. Artık evlendik ne zaman istersek o zaman olur diyerek erteleme de oluyor. Bu arada hamile misin? Kusma falan demissin. Ben de pek istek olmazdı mesela.

Esinizle olan cinsel iliskinizi once hangi taraf baslatiyor genel olarak ve israrci olunuyor mu? Sıklığı ortalama olarak nedir. .
Bir kadin gercekten istenildigini hisseder degil mi?
Esim istedigini söyler ama baslatmaya calissa bile ben laf etmeyim diye gibi gelir. Hic bi tekli vermesem lafini etmessm baslatmaya da niyeti olmaz.
Gercekten istenildiginizde esiniz yakanizdan dusmez degil mi israrci olur..
Mutlu olamiyorum boslukta kaldim. Istenildigimi dusunmuyorum.
Anca baslaticaz ki istesin..
Çoğunlukla eşim başlatıyor ama hayır demem

Bazen şöyle oluyor. Artık evlendik ne zaman istersek o zaman olur diyerek erteleme de oluyor. Bu arada hamile misin? Kusma falan demissin. Ben de pek istek olmazdı mesela.
Ben kusma mi dedim hatirlamiyorum. Hamile degilim kalamadim hala gerci isime geliyor kalmamak ama hayirlisi olsun...

Ben kusma mi dedim hatirlamiyorum. Hamile degilim kalamadim hala gerci isime geliyor kalmamak ama hayirlisi olsun...
Ayda bir de bi iki defa olmustur biraz ben dramatize etmisim ortalama ayda(17 gunde) 3 4 o da iste kustugum ettigim için az.
Hımmmm küstüğüm için demek istemişsin.

Ben 2_3 hafta temiz10 gun adet oluyorum..
Ayda bir de bi iki defa olmustur biraz ben dramatize etmisim ortalama ayda(17 gunde) 3 4 o da iste kustugum ettigim için az. bu ay astik ama iste icimde bir yerlerde acabalar kaldi ben hic baslatmadim.. Sizin esiniz sizi genelde gordugunde etkileniyor mu surekli sizi yataga atma pesinde mi? Ben boyle olmadigi icin sorun yaptim acikcasi

ilk yıllarda eşimde çok istekli değildi ama borcumuz çoktu moralımız çok kötüydü ,
yani ikimizde evlendiğimize pişmandık , 3-4 sene sonra rayına oturdu herşey , bende biraz kudurugum açıkçası ,
hani derler yaa mutfakta aşçı, salonda hanımefendi , .....:KK68::-):KK36: boyle dolanıyorum evde ,

ama başlatan ben olmam onuda dipnot düşeyim ,

ilk yıllarda eşimde çok istekli değildi ama borcumuz çoktu moralımız çok kötüydü ,
yani ikimizde evlendiğimize pişmandık , 3-4 sene sonra rayına oturdu herşey , bende biraz kudurugum açıkçası ,
hani derler yaa mutfakta aşçı, salonda hanımefendi , .....:KK68::-):KK36: boyle dolanıyorum evde ,

ama başlatan ben olmam onuda dipnot düşeyim ,
Evet bizim de isler bozuldu evlendigimizde haftasonu gecesi gunduzu olmadi.. Vsvs ben de baslatmam ama o yanima gelince hep istemiyorsun diyip durdum izin vermedim eger beni bi kere bos biraktiysa surekli bunu soyler oldum engel oldum.. Gerci konustuk ikna etti falan bakalim hayirlisi olsun
Sağolun bilgiler için

Back
X