- 8 Ekim 2017
- 273
- 383
- 103
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.
Ne kadar takılmışsın olaya ne kadar abartmışsın. Kadın kimseyi incitmeye falan çalışmamış utanmasan boynuna yapışacaksın beni sev diye. Bir relax olun, günlük hayat özellikle de iş hayatı böyle bişey değil.2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.
buyutulcek bi durum olmadiginin farkindayim bogazina falanda yapismadim kizmadim hakaret etmedim insanca sebebini sordum.bende onu nufusuma gecirmek istemiyordum ama nezaketsizlik yapmadim.Ne kadar takılmışsın olaya ne kadar abartmışsın. Kadın kimseyi incitmeye falan çalışmamış utanmasan boynuna yapışacaksın beni sev diye. Bir relax olun, günlük hayat özellikle de iş hayatı böyle bişey değil.
Herkes iş arkadaşıyla samimi olmak yakın olmak ya da arkadaş olmak istemel zorunda değil ki. İş arkadaşı iş arkadaşıdır.
soyadimi sordu bulmus eklemis soyledi mecburen ayip olur diye kabul etmek zorunda kaldim.- KAMU SPOTU -
İs arkadasi sosyal medyadan uzak tutulmadir.
- KAMU SPOTU BİTTİ -
O eğitimde sadece ikiniz mi varsınız, iki kişilik bir eğitim mi o? Değilse niye üzerinize alındınız bu kadar?2 gündür bi isyerine egitime gidiyodum orda egitmen birlikte egitim alanlar ise basladiklarinda en yakin arkadas oluyolar dedi hakkinda cok az sey bildigim hakkimda cok az sey bilen bir kadin bunu duydugunda bana gostermedigini sanarak allah korusun anlamina gelen kulagi tutup tahtaya vurma hareketini yapti.Egitmende bende gorduk ama gormemezlikten geldik.aksam aklima takildi yine uyuyamadim desem yeridir neden ya neden diye kendimi yedim.sabahta gidip dun neden oyle yaptigini sordum.öylemi yaptim yapmamisimdir dedi.dedim gorduk sen beni ne kadar taniyosun ki yada ben sana ne yaptim ki boyle yaptin dedim.Aklima baska bisey gelmistir o sirada hem ben senle arkadas olmak istemesem instagramdan niye ekliyim falan dedii.Bende is arkadasi ne kadar yakin olabilir ki zaten isyerinde hickimseyle sıkı fıkı olunmayacagini herkes bir ama cok uzuldum istemeden farketmeden birsey yaptim sandim sana dedim.yok yok falan dedi zirvaladi bisiler.Ben bunun sebebini ögrenmek istiyorum neden bazi kadinlar birbirlerini incitmek küçük dusurmek icin yer ariyorlar.ne gerek var boyle seylere.
mahcup oldugunu dusunmuyorum garip hareketlerine devam etti sonrasinda bi kahve yapta icelimler kendi bardagimi yikarken getirip onume kendi bulasiklari i koymalar ben calisirken dikkatimi dagitmak icin anlamsiz anlamsiz gulmeler falan.düzelmez o kadin ama böyle insanlarla cok karsilasiyorum.sebepsiz yere neden boyle seyler yapiyolar anlayamiyorum.Ben egitimden sonra is basi yapmak istemedigimi soyledim.o kaldi orda.umarim birdaha karsilasmayiz.Gidip sormakla. Çok iyi etmişsiniz mahcup olmuştur umarım. O kişiyle mesafenizi koruyun. Hatta herkesle koruyun. İş yerinden yakın arkadaş olmaz
zor oluyor ama deniyorum. uzun suredir calismiyordum.unutmusum ortamlari ondan heralde.Bundan bir 10 sene geçtiğinde değil bunu evde kafa yorup uyumamak işyerinizin kapısından çıktığınız an bile işi işte bırakıyorsunuz. İşteki her şeyi iş yerinde bırakmak da asıl deneyim işte. Pişerek öğreniyorsunuz.
soyadimi sordu bulmus eklemis soyledi mecburen ayip olur diye kabul etmek zorunda kaldim.
2 kisilik bir egitim sadece biz vardik bagzi arkadaslar eskiden yasadigi bir olay icin yapmistir demis ama daha sonrasindaki tavirlari da tuhafti bana yönelik oldugundan eminim hareketinO eğitimde sadece ikiniz mi varsınız, iki kişilik bir eğitim mi o? Değilse niye üzerinize alındınız bu kadar?
iste ayni masada oturuyoduk ekledim kabul et dedi diyemedim bisey egitmene de sizi bulamadim dedi oda kullanmiyorum dedi adimi soyadimi sileyim en iyisi instadan bulamasin kimse.Neden ayip olsun ki? Asil tanimadigi kisiyi ekleyen ayip ediyor.
biz de herkese bayilmiyoruz cevremizde ama kaba olmadan mesafemizi koyuyoruz yani bence normal olan bu. arkadas olmak istememesini anliyorum ama o yaptigi hareketi ben de hic anlayamadim ve bana yapilsa da kirilirdim. hani o hareket sanki bela benden uzak olsun der gibi bir sey. bilemedim.Ne kadar takılmışsın olaya ne kadar abartmışsın. Kadın kimseyi incitmeye falan çalışmamış utanmasan boynuna yapışacaksın beni sev diye. Bir relax olun, günlük hayat özellikle de iş hayatı böyle bişey değil.
Herkes iş arkadaşıyla samimi olmak yakın olmak ya da arkadaş olmak istemel zorunda değil ki. İş arkadaşı iş arkadaşıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?