Kadınlar birbirine bunu neden yapıyor

Herkesin her dediğini,yapılan her saygısızlığı bu kadar kafaya takiyorsaniz elliyi görmeden kalpten gidersiniz.
Böyle zamanlarda
" İttirsin gitsin,ben sanki bayılıyorum ona" demeyi alışkanlık haline getirin. İnanın çok mutlu olursunuz. Size saygısızlık yapılmasına da izin vermyin. Siz bir bardak yıkarken kendi seylerini veriyorsa yıkamadan bırakın, 'herkes kendi bulasigini yikasin' deyin. iş işten gectikten sonra 'keske bana hoşt dediğinde isirsaydim' diyen köpek karikatürü gibi gece gece kendinizi doldurup uyku kalitenizi düşürmeye degmeZ

çok saldırgan bir tavriniz var ama yinede söyleyeyim aslinda bana garip gelen kısmı daha benimle hic vakit gecirmeden beni 1 gündür tanıyorken bana karsı saygısızca bir tavır sergilemesiydi "hic tanimadiginiz kadınlarla neden savas baslatmaya calisiyorsunuz neden ustunluk kurmaya calisiyorsunuz neden daga gecme pesindesiniz de insan gibi anlasmaya hic yanasmiyorsunuz bazi kadinlar" kadın dayanısması kız kardeşlik hemcinsini kollama yardımcı olma gibi bir durum neden tüm kadınların içinde yok.Neden saldiriyorlar ego savasina guzellik yarisina ceviriyorlar tum hadiseyi.Ama çok uzun yazmadan da kendimi anlatabilirim diye dusunup bazi kisimlari yazmadigimi yorumlar gelince farkedip ekleme yaptim siz neden rahatsiz oldunuz bu kadar.siz cevap verin bunlara çok isterim.neden daha barışçıl bir iletişimi tercih etmiyor sunuz?

Saldirgan tutumlara alışkın degilim karsilastigimda dumur geliyor.ilk etapta tepki vermek gerek haklisiniz.

İş arkadaşınızın o anki davranışı bence de daha evvel sütten ağzının yanmasından kaynaklı gibi geldi. Ama tabii ki ben olsam yanımdaki kişiyi düşünerek hareket ederdim, öyle şeylere girişmezdim. Tabii herkes biz değil, belki rahat tavırlıdır çok ince düşünmüyordur, boşluğuna denk gelivermiştir. Sizin bunu açık açık sormanız zaten yapılabilecek en doğru şey olmuş ve herkesin hemen dile getirebileceği bir şey değil. Maalesef elinizden başka bir şey gelmez bu konuda. Ama bardak mevzusuna, sosyal medyaya falan gelecek olursak, tıpkı açık açık sorduğunuz zamanki tavrınız gibi net olmalısınız. Kendi bardağınızı yıkayıp geçseydiniz o da orada kalsaydı. Sosyal medyadan isteğini de kabul etmeyebilirdiniz, sorarsa ben ailemle paylaşıyorum yalnızca deyin geçin. Bazı kadınlar hep böyledir, bu ne ilk ne de son. Belki dışarıda tanışsan anlaşacağın insanlar çoğu, ama iş/okul gibi rekabetin olabileceği yerlerde çok değişiyorlar. Bunu takmamak ve mod düşürmemek lazım, zaten bir kadının diğeriyle eksi yönde uğraşması bile onu fazla önemsediğini gösteriyor.

ya daha once bireysel satis kotasi olan bi fransiz markasinda calismistim ordaki is arkadaslarimda cok yirtici insanlardi onlari bi nebze anlayabilirim rekabet var ama bu kadınla biz rakip falan degildik durduk yere bi hallere soktu kendini yemin ederim anlayamadim neden oldugunu oyle suslu puslu boylu poslu iddiali egolu kiskanilacak bir tip degilim tombalak yuvarlak sıradan insanlara iyi davranmaya calisan kendi halinde bir tipim inanin neyime kuruldu anlamadim ya.

Konunuzda çok haklısınız ve maalesef bazı insanlar böyle ,nedendir niçindir bilmiyorum ama durduk yere nefret ediyor bir baska insandan bize ise uzak durup canları cehenneme demek düşüyor .

Bu tarz insanlar için tüm dişiler rakip, dünyada tek kadın kendileri kalsa havalara uçarlar sanırım :) ortamda başka bir kadının varlığına tahammül edemiyorlar. Siz de çok gömmeyin kendinizi, insanın dikkat çekmesi için uydurulmuş kalıplara gerek yok bence. mütevazi bir kadın da dikkat çekici olabilir hele ki herkesin aynılaştığı bir dünyada.

Bir yoneticim bana aslında çoğu kişiye kafayı takmıştı ama bana uyguladığı mobbing çok çok fazla idi ve senelerce çektim diyebilirim başkasi benim yerimde olsa bunu herkes bilir çoktan istifa ederdi ,çoğu kere çok üzülüp göz yaşı döktüm "ben bu kadına ne yaptım,ne derdi var benimle " ve çok saygılı işini düzgün yapan biriyim ama normal değildi hani yaşıt vs de değildik annemle aynı yaşta benim yaşımda iki kizida vardı üstelik. En sonunda işten atıldı bir sürü insanın ahını o kadar çok almıştı ki hiç unutmuyorum çok kalabalık bir kurumdayız , apar topar aldılar kıyafetini çantasını bile çıkıp alamadan çalıştığı esnada atıldı... Kadını seneler sonra 2 gün önce gördüm ve karşı karşıya yanyana geçtik ,yanımda bebeğimle suratına bile bakmadım halbuki senelerce birlikte çalışmıştık,çünkü o bunu hak edecek düzeyde kötü bir insandı ,bir sürü insanın ahını sahte evrakla tutanaklarla işten ayrılmasına neden olan biriydi . Ha ben o zamanlar derdim acaba eski kocasının eşi ,bana mı benziyo da bu kadın benden bu denli nefret ediyo bu kadar derin düşünür üzülürdüm. Neyse ki ilahi adalet var

Ayyyyyyyyyyy o kimdir yaaaaaaaaa hareketlere bak sanki siz ona çok bayılıyorsunuz hatta duvarınıza onun fotolarını astınız gece gizli gizli ağlıyorsunuz dimi. Böyle insanlar çok garibime gidiyo o hareketi yaptığı an siz de iğrenir bi surat ifadesiyle kendi koltuğunuzu bi tık geri çekebilirdiniz ben öyle yapardım. İyi olmuş sorduğunuz çok sinirlendim

Konuyla çok alakasi yok ama ben seri katil belgesellerini falan cok severim izlerim hep ya bi insan bunu durduk yere niye yapar diye caniliklerinin sebebini anlamaya calisirim ayni seyleri boyle kadinlarla karsilasinca da hissediyorum hayretler icerisinde kaliyorum resmen.iste bu sebepten bir seri katil size saldirirken neden yapiyo ben ne yaptim ki ona diye dusunmektense kendimizi savunmamiz lazim ben bunu anladim durduk yere kimseye saldirmayacagim ama bana saldirani da anasindan dogduguna pisman edecegim. savunmasiz gorunenlerinde tehlikeli olabilecegini tum saldirganlara ogretene kadar zalimlere zulmetmek farzdir.

Aslında haklısınız ortak yönleri aynı , samuray kılıcı ile can alan katil gibi . Ancak işte bunu üstünüze yapamıyorsunuz diretsenizde anlattığinız kişi sizinle aynı konumda imiş bu tabi daha iyi . Kendinizi savunsanızda ki ben öyle yapıyordum ama üzülüyordum bazıları nedensizce gıcık olduğu kişileri bu şekilde yıpratmaya çalışıyor örneğin siz tanımıyorsunuz hiç konusmuslugunuz bile yok ama sizden gerçekten nefret ettiğini her halinden anlıyorsunuz bunu da gördük . Çok tuhaf insanlar var gerçekten dünyaya sadece kötü enerji yaymaya gelen

Rahatsız olmadım niye rahatsız olayım, yazdığımda herhangi bir hakaret, sertlik yok. Dikkatli okursanız niyetiniz bu mu yoksa sizin için daha mı önemsiz diye sordum. Siz fazla alıngansınız onu anladım ama bu sayede :)

Evet bende de alınganlık var ama niyet okuma yapmissiniz ve aslinda derdimin baska oldugunu ima etmissiniz kadini hep birlikte lincleyelim gibi bi derdim olsaydi inanin ona uygun bir yazi yazardim ve ekleme yapmak zorunda kalmazdim tek derdim niye didisiyoruz durup dururken zaten birsuru haksizliga esitsizlige ugruyoruz bari biz birbirimize yapmayalim i anlatmak ve neden boyle seyler oluyorun cevabini bulmakti.

Keşke benin ortamına denk gelseydi Onun derdi senle değil kendiyle. Sosyal medyada fln bu tipleri ekleme,seni sevip sevmemesine takilma,sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran ve kafana takma. Kafaya takılacak bir durum yok, her ortam böyle emin ol. Isim yapmış,girilmesi zor şirketler ile çalıştım heryerde arıza tipler var ya da anlasamadigin,kendini paralama

Niyet okuma yapsam sizin derdiniz bu der, keserdim. Niyetiniz bu mu yoksa bu mu diye 2 seçenek sundum çünkü bence bu 2 seçenek dışında farklı bi neden yok. Siz var diyorsunuz, pekala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…