Kadınlar birbirine bunu neden yapıyor

merak ettim sadece neden olduguna anlam veremedim aklima geldi sabahi sabah etmedim yani aglayarak falanBen asla birine boyle birsey yapmam ayip olur diye ona bunu yaptiracak ne yapmis olabilirim diye dusundum.benle arkadas olmayi istememesine degil yaptigi hareketin gereksizligine ve nezaketten saygidan uzak olmasina takildim diyelim.size yapilsa sizde kizardiniz eminim.

Hareketin ona yapıldığından nasıl eminiz ki? Benim mesela ilk işyerim geliyodu aklıma iş değiştirirken , aman iş arkadaşı benden uzak olsun travmasındaydım. Velev ki hareket ona yapıldı, bu da böyle bir tipmiş der geçerim geceleri uyumamak falan çok abartılı geliyo bana. Anam değil babam değil ne düşünürse düşünsün.

gece uyumamak abartili ama ben de bozulurdum yalan yok yani gidip sormazdim ama bunun tribi kime ya der bi daha muhatap olmazdim herhalde.

sabahlara kadar kendimi perisan etmedim tabiki bu kadinin yaptigi densizlikten oturu uykuya dalmakta zaten zorlanirim uyumadan once baya bir doner dururum o aksamin dusunme konusu da bu kadin oldu

Ben de bozulurdum illa ki, sonra sorduğunuzda da bir sebep belirtmemiş. Anlam veremedim. Ya iş arkadaşlarından çok çekti zamanında arkadaş olmak istemiyor ya da sizin konuşmanız, tavırlarınız ya da dış görünüşünüzden bir şeyden hoşlanmadı.

kadinlarin bazilari böyle gereksiz üstünlük çabasina giriyorlar 33 yaşinda tespitte bulunabilecek kadar yaşamış bir feminist olarak tek temennim bunlarin son bulmasi

Çünkü kendilerini beğenmişler. Başka sebebe gerek yok, herkesi kendiniz gibi bilmeyin. Gidip bunu neden yaptığını sormanız ona iyi bir ders olmuştur, bir daha böyle göze görünür yerlerde şımarıklık yapmaz belki ama bence çok da takılmayın, o sadece karaktersizliğini göstermiş. İyi de olmuş ne mal olduğunu bilerek hareket etme şansınız olmuş. Arkadaş olmak istemesem neden instagrama ekleyeyim ne ya, sanki pasaportla takibe alıyor insanları söyleyecek şey bulamamış

O kadın için işten mi vazgeçtiniz

İstediğini almış zaten, sizi ortadan kaldırmış. İnşallah karşılaşmazsınız ne diyelim

iste ayni masada oturuyoduk ekledim kabul et dedi diyemedim bisey egitmene de sizi bulamadim dedi oda kullanmiyorum dedi adimi soyadimi sileyim en iyisi instadan bulamasin kimse.
Kusura bakma ailem ve yakın arkadaşlarım dışında kimseyi eklemiyorum dersiniz bir daha böyle bir şey olduğunda. Kim ne düşünürse düşünsün

nasıl yani siz kendi bardağınızı yıkarken kendisininkinide siz yıkayın diye önünüze mi koydu yanlış mı anladım

O bardağı alır ….
Ben de onu daha çok kudurturdum

Keşke o hareketi gördüğünüz anda "aynen" deseydiniz. Siz de ona çok bayılmadığınızı belirtmiş aynı zamanda da hareketi gördüğünüzü belli etmiş olurdunuz. Bahsettiğiniz iş ortamında çok saldırgan tipler olabiliyor, üni zamanımda ben de buna benzer birkaç yerde çalışmıştım. Sanki işini elinden alacaksınız gibi tavırlara giriyorlar, ne ara düşmanlık gütmeye başladılar anlamıyor bile insan.

Samimi bi fikrimi beyan etmek istiyorum.

Siz soruyu böyle böyle oldu, elini böyle yaptı ben de uyuyamadım diye açtınız.

Sonrasında kadın belki sizle ilgili yapmadı o hareketi diye yorumlar geldi. Bi anda sorunuzu güncelleyip "aslında önüme bardak da koydu yıkayayım diye" yazmışsınız.

Kadını kötülememizi mi istiyorsunuz, niyetiniz bu mu?
Değilse birinin sizin önüne bulaşığını koyması, Allah korusun diyerek kulağını çekmesinden daha mı önemsiz ki ilk başta bunu anlatmadınız.

Garip geliyor bana üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…