Kadinlar Cok Mu Konusuyor?

gxuxlzeyno

ÜÇ GÜLÜM...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
1.974
0
116
Ankara
Bir arastırmaya göre kadınlar günde 25 BİN erkekler 10 BİN kelime konusuyorlarmıs.... Üstelik erkekler konusacakları 10 BİN Kelimeyi eve gelmeden işte tüketiyorlarmıs. Kadınlarsa 5 BİN kelimeyi konusup geri kalan 20 BİN kelimeyi esleri eve gelince konusuyorlarmış...:roflol::roflol::roflol:

doğrudur valla.. koca gün evde kendi kendimize mi konuşcaz tabii ki kocamı bekliyorum 20 bin kelimem için. 5 binini annemle telefonda konuşuyom zatiii :roflol: :roflol: :roflol:

Hımm..
Benim moduma göre değişiyor valla..
Bazen 55bin kelime bile oluyor.sırnaşık şey
Bazen de taş çatlasa 5 kelime çıkar valla..:dilcikar:
Eşime bu şekilde az konuşarak işkence yapmak çok zevkli:dance:

doğrudur valla.. koca gün evde kendi kendimize mi konuşcaz tabii ki kocamı bekliyorum 20 bin kelimem için. 5 binini annemle telefonda konuşuyom zatiii :roflol: :roflol: :roflol:

esi şikayetci olmayan var mı acaba lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
anneler ve esler olmasa dilimiz paslanacak

Kadınlar daha üretken desek nasıl olur?:dilcikar:
Erkekler konuşmayı bilmiyor bence,bayanların bu konuda sözcük hazineleri daha zengin diye düşünüyorum..
Eeee kapasite farkı diyelim!
jeyyar

evet kadınlar çok konuşuyo ya. sadece eşlerine deil arkadaş ortamında da çok konuşuyolar. beni çok sıkar birinin çok konuşması. kırmamak için kalkamamda öyle bayılacak seviyeye gelene kadar dinlerim:1shok:. önemli bi şeyse ayrı.
yok yok çok konuşan kadınları sevmiyorum ben ya:dilcikar:

bence çok doğru.aynen bizde öyle oluyor eşimle.o bitirip geliyo kelimelerini ama bende birsürü kelime var nasıl harcicam onları tabiiki kulagının dibinde dırdır yaparakk

kizlar ben yurt disinda yasiyorum.:a015:simdi anneme telefon acsam ooo dunyanin parasi arada tabiki aciyorumda hergun acamiyorumyerimsenibenee evdede tum gun tek basimayim .konusucak kimsede yok bi oglusum var buiraz onla konusuyorum.anlayacaginiz tum gunde nerdeyse esim eve gelene kadar volkan gibiyim.şutarafagittiadam eve giriyo ben bismillah bi basliyorum yatana kadar anlayacaginiz sanirim biz bayanlar biraz fazla konusuyoruz.bu arada esim beni bu konuda uyarirsaKötü Kazenis daha vahim adam korkusundan hic susman diye dinlerken uyuya kaliyolülülülülülüay ne yapiyim kimsem yok ondan baskayerimseniben

valla bazen çok konuşur öldürürüm bazen de hiç konuşmam bezdiririm kararı siz verin artık çok mu az mı konuştuğumu bende bilmiyorum :bbo:

ay ben bayılırım konuşmaya:sm_cool:Konuşmazsam nefes almıyor gibi hissederim kendimi :roflol: Ama yok eğer ağzımdan kelimeler zorla çıkıyorsa o gün yaklaşmayın yanıma çünkü her an kafanıza bir şey yiyebilirsiniz..:roflol::roflol:

ben cok ve bos konusan insanlari sevmem

konusmayi bende severim tabiki

bir erkek icin zaten kadinlar cok konusuyormus

bende diyorumki konusturmayin kadinlari

Konusucaz elbet canim Allah bu ceneyi niye vermis, konusalim diye demiiiinaniknanik:1rolleyes:
Ayricana ben kendimden bileyom bayanlar bos konusmaz:dilcikar:

Hadi bakalım hodri meydan kızlar, benim eşimden daha çok konuşan varsa beri gelsin. Ben bile yetişemiyorum yaaaaaa :roflol::roflol::roflol:

kızlar bende sızdenım nısanlımın basını etını yıyorumsımdıden bana dıyokı nısanlım mılletın karıları balayından sonra baslarmıs dırdıra benmkı sımdı basladı dıyor:sm_cool:ismimi bülbülüm taktı:dancekadar yanı konusmadan duramıyorum ya bırı benı durdursun akşam tede bı baslıyorum oda hep dınler zavallım ama kötu yanıda moralım bozuk olsun sustukça susarım bu seferde konussana dıye kavga ederız okadar alısmıskı benım askım konusmama:asigim:

nişanlıyken o çok konuşurdu, ben az konuşurdum. şimdi tam tersi oldu. ben konuşmakla kalmıyorum sadece, sen neden konuşmuyorsun diye şikayetçiyim sürekli. :roflol:ben konuşuyorum oda konuşsun istiyorum. aslında konuşkan birisi ama evde bazen pek konuşmuyor. yorgun olduğu içinmiş.

eşimde bende fazla konuşmayı sevmeyiz...bazen öyle anlar geliyor ki bir bakışla herşeyi birbirimize anlatıyoruz...:)))

ben muhasebeciyim akşama kadar ofiste tek kelime etmeden çalışıyorum.
akşam eve gidince aynı makinalı tüfek gibi konuşuyorum naniknanik

eşim satışla ilgileniyor akşama kadar çok konuşuyor akşam olunca çok sessiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…