• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadinlar evlilik teklifi edebilir ama ben??

Gizlikus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
4
0
1
32
Merhaba. Yeni uyeyim ayagimin tozuyla ilk konumu aciyorum. Benim internetten takip ettigim biri var daha once bir kerenin disinda karsilasmisligim yok. Kendisi yazar, instagramda hatri sayilir bir takipci sayisi var. Adam tam benim istedigim gibi biri, yani hayal bile edemedigim bir es modeli. Simdi ben buna internet araciligiyla evlilik teklif etsem sacmalamis mi olurum?

Merhaba. Yeni uyeyim ayagimin tozuyla ilk konumu aciyorum. Benim internetten takip ettigim biri var daha once bir kerenin disinda karsilasmisligim yok. Kendisi yazar, instagramda hatri sayilir bir takipci sayisi var. Adam tam benim istedigim gibi biri, yani hayal bile edemedigim bir es modeli. Simdi ben buna internet araciligiyla evlilik teklif etsem sacmalamis mi olurum?

neden direk evlilik teklifi ? tabiki epey saçma olur.

takipçisi fazla olması,güzel sözler yazması ideal eş sıfatı vermezki.Direkt olarak evlilik teklifi yapsan seninle dalga geçer sadece.Gel seni tanıyayım bile demez.

takipçisi fazla olması,güzel sözler yazması ideal eş sıfatı vermezki.Direkt olarak evlilik teklifi yapsan seninle dalga geçer sadece.Gel seni tanıyayım bile demez.
Bana gore yazar olmasi ve takipcisinin fazla olmasi degil onu ideal es sinifina sokan..

Su siralar fazla hayal dunyasinda geziyorum. Yani neden olmaz? İnternet uzerinden oldugu icin mi?
İnterneti geçtim de, mesela benim yarın sokağa çıkıp yolda yürüyüşünü beğendiğim birini durdurup evlilik teklifi etmem neden saçma olursa bu da o yüzden saçma olur. Hiç tanışmadığımız için.

Es kriterinizi değiştirmelisiniz. Adamin cevap vermesini gectim de sadece yazdıklarıyla tanıdığınız bir adamla evlilik hayali bana absürt geldi .

İnterneti geçtim de, mesela benim yarın sokağa çıkıp yolda yürüyüşünü beğendiğim birini durdurup evlilik teklifi etmem neden saçma olursa bu da o yüzden saçma olur. Hiç tanışmadığımız için.
Anladim.

Yaşınız kaç
Baya baya 16 17 yaşındaki çocuğun düşüncesi bunlar

Back
X