Kadinlar hissedermi?

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba kizlar biz kizlar gercekten bazi seyleri dogru hissediyoruz gibime geliyo ama bu konuda dogru hissedebilicek olmak bile beni korkutuyo konu su esimin tarafindan biri var damat ailede 5 yillik falan evliler cocuklari var sorun suki ben bu adamin bana olan bakislarindan hic hoslanmiyorum ne zaman ayni ortamda olsak mutlaka bana bakisink yakaliyorum ilk basta hic kotu bisey dusunmedim ama bu durum cogalmaya basladi cok fazla yakalamaya basladim hani biri sizi izlerde hissedersiniz ya oyle bi duygu acaba yanlismi anliyorum bilmiyorum ama gercekten cok canimi skmaya basladi mecburiyetim olmadigi surece ayni ortamlara girmemeye calisiyorum ama nede olsa aileden illaki goruyorum

:KK14::KK14:
Merhaba kizlar biz kizlar gercekten bazi seyleri dogru hissediyoruz gibime geliyo ama bu konuda dogru hissedebilicek olmak bile beni korkutuyo konu su esimin tarafindan biri var damat ailede 5 yillik falan evliler cocuklari var sorun suki ben bu adamin bana olan bakislarindan hic hoslanmiyorum ne zaman ayni ortamda olsak mutlaka bana bakisink yakaliyorum ilk basta hic kotu bisey dusunmedim ama bu durum cogalmaya basladi cok fazla yakalamaya basladim hani biri sizi izlerde hissedersiniz ya oyle bi duygu acaba yanlismi anliyorum bilmiyorum ama gercekten cok canimi skmaya basladi mecburiyetim olmadigi surece ayni ortamlara girmemeye calisiyorum ama nede olsa aileden illaki goruyorum
Bakınca adı neyse hangi sıfatla hitap ediyorsan bir şey bi var diye toplum içinde sor o kişi geçici bir şok geçirir korku ve endişeyle o Şok'tan kurtulunca hayır der neden ne oldu ki sabahtan beri bakıyorsun bir şey mi diyecektin de bak bakalım bir daha bakar mı o kişi sana sesini çıkarmazsan sen bakıyor mu diye onu kontrol amaçlı baktıkça o da seni yanlış anlayacak öküzün aklına karpuz kabuğu sokmaya gerek yok tavrını koy yoksa sonun kötü görünüyor ister dinle ister dinleme sesini çıkarmazsan zararını görmene ramak kalmış :KK14:

Ben kadınların böyle şeyleri hissettiğini düşünüyorum. Kendi adıma düşündüğüm zaman bu zamana kadar hissettiklerimde hiç yanılmadım böyle konularda.

kadınlar her şeyi hisseder.
inanır ya da inanmak istemez o ayrı.
bir daha bakışını yakaladığında ters ters bakıp, hayırdır birşey mi diyecektin? diye sorgula pat diye.
eğer sesini çıkarmazsan senin de farkedip bundan heyecan duyduğunu falan düşünebilir bu terbiyesiz.

Bencede hayırdır ne diycektin bişey varsa söyle de ne bilim baktında...

Sessiz kalman onun yanlis dusunmesine neden olabilir. O da bundan cesaret alip bir sonraki adimi neyse onu atabilir. Tavrinizi bir sekilde belli edin ya da bakislarini yakaladiginizda hayirdir bir sey mi var demelisiniz bence. Sessiz kalmak cogu zaman evet olarak anlasilir cunku.

Kesinlikle kadınlar hisseder kendimden biliyorum. Arti bi sekilde rahatsız olduğunu belli et yoksa bakışlarını yakalayayim diye yanlış anlayacak seni.

O kişiyi yok say aynı ortamlarda zamanla anlayacaktır rahatsız olduğunu

Back
X