- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
jade, lolis'i tanıyorum sadeceKızlar daimi girip mi çıkıyorsunuz buraya sadece ben mi atladım öyle direk.. tanışıyomusunuz yaniii
iyi etmıssınAynen yaaama bırakınca herkes kaçtı Ayıptır söylemesi tersim biraz pistir
yok..eskı nıkın var mı?Beni tanıyanınız var mı, hayır ona göre davranılsın isterim, saygıda kusur görmek istememyaneeeeee
ezberlemıssındır artık
Kızlar daimi girip mi çıkıyorsunuz buraya sadece ben mi atladım öyle direk.. tanışıyomusunuz yaniii
Boğa. Yükselenimde boğa.
Tuttu gerçekten.
Ama benim önceki fallarımda, yani annemin arkadaşlarının baktığı fallarda da hep F çıkıyordu.
sıkılmadan ızlenen türk sinemalarıdır heralde bır tek :)Yok 1 kez izledim tam olarak, kapalı tv.. sıkar 2. bile..
Evet ya okulda bizim kızlar da öyle, bazen formumda olmuyorum birşey göremiyorum bu sefer laf ediyorlardı kusura bakma ama sende birşey bilmiyorsun falan diye daha önce anlattiklarimin hepsi çıkarken iyiydi bi kez bakamayinca kotu oluyorsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok..eskı nıkın var mı?
Sör'le 2,5 yıla yakındır süren seviyeli bir ilişkimiz var.
heee.. yok senle ben daha once hıc atısmadıkyok ondan demedim, forumda hani arasıra bi karşılaşmışızdır yorumlarda diye..
oturan boğasın sen ozaman desene:)))))))
şakaydı yanlış anlama, tam bir boğasın demekki sen:) hımmm.... benim eşimde boğa, boğaları çok severim azimlidirler....
açıkçası inatlarınıda severim....
İste bu fehminin kaderinde olduğuna işaret bence, kopamazsiniz siz, düğününe cagirmazsan kuserim
................
heee.. yok senle ben daha once hıc atısmadıkonu bılıyom
Ben atışmam genelde pek, bi iki denemem olur gibi oldu nickimle dalga geçtiler(sen sus kurbağa gibilerden), ağzımın payını alıp oturdum yanii.
istedıgın zaman gel canım :) kıme denk gelırsen onla konusursunBurdan topladığımız iyi oldu ya hep boyle muhabbetin dibine vururuz artik
Burdan topladığımız iyi oldu ya hep boyle muhabbetin dibine vururuz artik
gerçektede hemşiremisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?