balinalı olan baya güzel, ama karar efuli senin tabiki tatlım:))))
balina yenirmi dinen??:)
bende en sonuncuyu okuyodum tam güzel evet :) teşekkürler bi gün bu nickle sana mesaj atarım ahahaha
benım kuzenımde tek tavugu yıyor ve yanına pilav, salata da var
ben yarım tavugu zor yıyorum ve yanında bısı yersem yarım bıle yıyemem
çimdik atanları hıc sevmemahh ahh rahmetli beniim bilinç altımı çok çökertti ya o o ve onun çimdikli lafları
....... bılmem, ton balıgı neyden yapılıyordu kı
..............
maşallahtavuklar şimdi neki zaten bıldırcın kadar eskinin tavukları olacakdıki off of 7 kişilik aileyi doyururdu bende bi taneyi cırt die kanadı ayırır yerim ama şu var ben sık sık yer az az yiyenlerdenim öle sık yerimki uc uca bağlarım işte böledk da bir
....... bılmem, ton balıgı neyden yapılıyordu kı
..............
ben duymustum da unuttumadı üstünde ton balığından yapılıyo öle etli bi balık derisi ince bişi kemiksiz yani az kılçıklı büyük bi balık :)))bende merak etmişdim zamanındada
şimdi baktımda orkinosmuş galiba, balina değil:)
ama yenirdir galiba balina, balık nihayetinde heralde:))))
çimdik atanları hıc sevmem
bende sevmiyodumki zaten oda beni sevmiyodu sanırım burda çimdiklerdi iki adım öteye gider gene yapardımyapacağımı sanırım kadının psikojisini bozuyodum otoritesini sarsıyodum
yaa efulı balına yemek ıstıyor ıste
balina yeniyo ama memeli bişi yani öle çokda yenen bişi deil ama ben şahsen bulsam denerim tereyağında
efuli at şimdi mesaj mune sıtede
maşallah
az yıyıp sık yıyon ama, bogaz her daım motor modunda
balina yeniyo ama memeli bişi yani öle çokda yenen bişi deil ama ben şahsen bulsam denerim tereyağında
özel mesaj atcan..inşallah harfler fazla gelmezrden atcam ayy dur nicki yaz tekrar bana nasıl ulaşacam ben burda avatarın üstüne tıklıyıp mesaj atıyom
efuli sen hangi şehirdesin?
efuliden şöyle bir ses geliyordur ozaman
tırrrrrr tır tır tır tır tır tırrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?