hemde nasıl yaa böyle bi yere gidince ben bişi yemiyecem diyen tiplere çok özenirim herkes sipariş verir ya sıra o özel yemeyen kişiye gelince havalı havalı ben bişi yemiyecem der yaaa ben asla öle biri olamadım sipariş verilirken beklemeye bile sabredemem kocamla sevgiliyken ayrılık konuşması yapmak içi buluştuğumuzda yemiyim dedim sonra baktım söylemişim yiyorum bile
kim o elden kalan ya bizmi yanlış biliyoruz niye uğraştım okadar ozaman
........ pes yaaaa
bak ben o yemeyecegım dıyenlerdenım..........
............
dısarda yemeyı severımne güzel masrafsızsın ha ben de evde yediğim yetmiyor dışarı çıkınca acıkan çocuklar gibi acaip acıkırım geçen gün gofreti açıyım derken bisikletten düşüyodum az daha
utanma artık
hudaverdı oldun sen
valahamı ooooov süpertamam ben ne yapiyim ozaman ya çene ishali iyimi daha karizma bişimi olsun yoksa
Var yay burcu. Bende bir yengeç
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dısarda yemeyı severımama karnım aç degılse 1 lokmayı hatır ıcın bıle yıyemem
bisikleti durdurup açsaydın yaasurerken mı acmaya calıstın.
ne pis bogazmıssın yaa
bende önce yemem derim sonra anasını ağlatırım:))))
eşimöğrenmiş artık bunu, bişey yemeyince sen ye ben yemem onu derim, yok sen bunu yarına halledersin der, gerçektende öyle olur:)))
yok yahu ben bulmamutanma diyince bir garip oldum:)))))
sör iyi bulur, o bir fikir versin sana bence canım, güzel bişey bulur o şimdi sana:)
tamam
ne güzel masrafsızsın ha ben de evde yediğim yetmiyor dışarı çıkınca acıkan çocuklar gibi acaip acıkırım geçen gün gofreti açıyım derken bisikletten düşüyodum az daha
bır tek ben mı tokum hepBende çok acikirim sürekli yerim. TİKA basa doluolsam da dışarda yemek yiyeceksem hepsini yerim valla hic acimam dışarda yemeyi çok seviyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok yahu ben bulmamen cok neyı ıstıyorsa o olsun mesela, benaçım iyi olur
en çok bu sana yarasır '' yokmubalinakesınyıyelım ''efuli;
benaçım
hepaçım
yemek
yemekyemek
ekmek
börek
çörek
yokmubalinakesınyıyelım
kuullanıcı ısımlerı
dısarda yemeyı severımama karnım aç degılse 1 lokmayı hatır ıcın bıle yıyemem
bisikleti durdurup açsaydın yaasurerken mı acmaya calıstın.
ne pis bogazmıssın yaa
ahahaha eşlerin anlayışlısıda başka oluyo bee
ya tek elle sürüyorum tek elimle açıyım dedim eşim diyo bi gün sinek gibi bi arabaya yapışacan diye bi kere eşime bisikletteyken o araba kulanıyodu tavukçu açılmış diye dükkan gösteriyodum park halindeki hurda kamyonuna yapışdımsende ne iradeli bişimişsin ya ananemin beğendiği kız tipi kız kısmının boğazı öle delik olmaz derdi hep beni çimdiklerdi
efuli;
benaçım
hepaçım
yemek
yemekyemek
ekmek
börek
çörek
yokmubalinakesınyıyelım
kuullanıcı ısımlerı
en çok bu sana yarasır '' yokmubalinakesınyıyelım ''
............ ananen de az degılmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?