:))))
mesela?:)))))))
mümkün canım:)
bu sitede bir nik var çok ilginç:) çokta hoşuma gitti...
idrakyollarıiltihabı
dikkat idrar değil idrak:))))
çok orjinal yani.
he onu gördüm evet kendimmi yapmam lazım mune yemi söleyecem mune ye söyle o yapıyo de nolurr ben üşenirim ya
bır elden bıle kalınıyor dımı
yok kız ne kendın yapcanhe onu gördüm evet kendimmi yapmam lazım mune yemi söleyecem mune ye söyle o yapıyo de nolurr ben üşenirim ya
klasık yengec senaryoları ısteEvlenelim artik hayatta bi atraksiyon bi heyecan olsun vallahiama sırf heyecanın doruğunu yasamak için gelinlikle dugunumden kaçıp taksim sokaklarında kosusturabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
huzurlu gecelerArkadaşlar hepimize iyi geceler, Allah rahatlık versin. Benim sağ kulağım ve boğazım korkunç ağrıyor, ateşim çıkmaya başladı gibi, gidip uyuyım bari.. Size iyi muhabbetler.
ben çocukken kardeşim birgün ekmek arası yapmış yiyor, canım çok çekti bir ısırıyım dedim, tamam abla dedi uzattı çocuk.
sonra ben bir ısırdım ama kardeşim bir feryatla bağırdı:)
çocuğun parmağınıda ısırmışım:))))))))))
hala unutmam bunu....
öyle herkes kendı yapsaydı ohhoooobende bilmiyomki canım:)
ama sör biliyor:)
söylesene sörcüm bize:)
hemde nasıl yaa böyle bi yere gidince ben bişi yemiyecem diyen tiplere çok özenirim herkes sipariş verir ya sıra o özel yemeyen kişiye gelince havalı havalı ben bişi yemiyecem der yaaa ben asla öle biri olamadım sipariş verilirken beklemeye bile sabredemem kocamla sevgiliyken ayrılık konuşması yapmak içi buluştuğumuzda yemiyim dedim sonra baktım söylemişim yiyorum bilepis boğaz............
bır elden bıle kalınıyor dımı
klasık yengec senaryoları ıste
Evlenelim artik hayatta bi atraksiyon bi heyecan olsun vallahiama sırf heyecanın doruğunu yasamak için gelinlikle dugunumden kaçıp taksim sokaklarında kosusturabilirim
hemde nasıl yaa böyle bi yere gidince ben bişi yemiyecem diyen tiplere çok özenirim herkes sipariş verir ya sıra o özel yemeyen kişiye gelince havalı havalı ben bişi yemiyecem der yaaa ben asla öle biri olamadım sipariş verilirken beklemeye bile sabredemem kocamla sevgiliyken ayrılık konuşması yapmak içi buluştuğumuzda yemiyim dedim sonra baktım söylemişim yiyorum bile
kim o elden kalan ya bizmi yanlış biliyoruz niye uğraştım okadar ozaman
Tatilden sıkılınca boyle oluyor kafamda deli sorularr
öyle herkes kendı yapsaydı ohhoooo
muneye yazcanızyazın mune hatuna
ama çocuklar da ekmegı en basından tutuyorlar hep
:)))))
seviglin varmı? burcu ne?
bu bir çelişkimi:)))))
ayy soru sormaktan utanır oldum iyimi?:))))
yok kız ne kendın yapcanmuneye yazcan
:)))))
seviglin varmı? burcu ne?
bu bir çelişkimi:)))))
ayy soru sormaktan utanır oldum iyimi?:))))
sen taktın o ismevalahamı ooooov süpertamam ben ne yapiyim ozaman ya çene ishali iyimi daha karizma bişimi olsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?