kadınlar kahvesi

:))))
mesela?:)))))))

mümkün canım:)
bu sitede bir nik var çok ilginç:) çokta hoşuma gitti...
idrakyollarıiltihabı

dikkat idrar değil idrak:))))
çok orjinal yani.

he onu gördüm evet kendimmi yapmam lazım mune yemi söleyecem mune ye söyle o yapıyo de nolurr ben üşenirim ya

Arkadaşlar hepimize iyi geceler, Allah rahatlık versin. Benim sağ kulağım ve boğazım korkunç ağrıyor, ateşim çıkmaya başladı gibi, gidip uyuyım bari.. Size iyi muhabbetler.

bır elden bıle kalınıyor dımı

Evlenelim artik hayatta bi atraksiyon bi heyecan olsun vallahi ama sırf heyecanın doruğunu yasamak için gelinlikle dugunumden kaçıp taksim sokaklarında kosusturabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben çocukken kardeşim birgün ekmek arası yapmış yiyor, canım çok çekti bir ısırıyım dedim, tamam abla dedi uzattı çocuk.
sonra ben bir ısırdım ama kardeşim bir feryatla bağırdı:)
çocuğun parmağınıda ısırmışım:))))))))))
hala unutmam bunu....

ama çocuklar da ekmegı en basından tutuyorlar hep

pis boğaz............
hemde nasıl yaa böyle bi yere gidince ben bişi yemiyecem diyen tiplere çok özenirim herkes sipariş verir ya sıra o özel yemeyen kişiye gelince havalı havalı ben bişi yemiyecem der yaaa ben asla öle biri olamadım sipariş verilirken beklemeye bile sabredemem kocamla sevgiliyken ayrılık konuşması yapmak içi buluştuğumuzda yemiyim dedim sonra baktım söylemişim yiyorum bile
bır elden bıle kalınıyor dımı

kim o elden kalan ya bizmi yanlış biliyoruz niye uğraştım okadar ozaman

:)))))
seviglin varmı? burcu ne?
bu bir çelişkimi:)))))
ayy soru sormaktan utanır oldum iyimi?:))))

........ pes yaaaa
bak ben o yemeyecegım dıyenlerdenım ..........
Tatilden sıkılınca boyle oluyor kafamda deli sorularr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…