kadınlar kahvesi

Kayinvalide ramazanda şehirdisinda olacak. Kayın evde tek. Ben onla konuşmuyorum. Evde aç susuz ve kirli kalacak, evide pok götürecek ama ben gitmek istemiyorum oraya. Ne yemek ne temizlik yapmayı düşünmüyorum. Ne düşünüyorsunuz ?

başka kimse yok mu gidecek? kayınvalıde sana mı guvenerek gıdıyor sence?

Evet. Sınavlara giriyorum. Güzel geçiyor onunla alakali anlatılacak çok şey var.o başka bölüme kalsın.

hadi bakalım bekliyoruz yeni konularını. inşallah hemen halledersin

ya kaynına zaten kıldın boşver. küçük çocuk mu kendine bakabilir sana nedne güvensinler ki kocan değil bişeyin değil sorumluluğun yok

Kilki ne kıl, hala konuşmuyoruz onla. Hiç gitmesem ayıp olmaz dimi.

o derece yanı bence de gıtme. zorla degıl ya azıcık ınsan olaydı da bu hale gelmeyeydınız

Kaynanam in hatri için bi ara gideyimde yemeğini yapayım çamaşırını makinaya atayım diyordum ama aklıma kavramı gelince buz kesiliyorum

Kaynanam in hatri için bi ara gideyimde yemeğini yapayım çamaşırını makinaya atayım diyordum ama aklıma kavramı gelince buz kesiliyorum
şöyle yapabılırsın ama; kendınızde yemek yaptıgın zaman
eşine ver götürsün ara sıra. ama ıstemıyorsan asla gıtme

Kilki ne kıl, hala konuşmuyoruz onla. Hiç gitmesem ayıp olmaz dimi.

kaynın kaç yaşında. insanlar üniye 18inde başladığında düzen kuruyo her işini kendi yapııyo kaynın hazır düzende . kıl olmasan bile gereksiz sonuçta kayının kişisel işlerini sen neden yapacaksın ki

Aslında o gelsin bizde yesin diyebilirim ama gelmez bi kaşık suda boğar beni. Ama evde Tekken ben yemek gönderdiğim de yemesini biliyor benle konusmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…