Sen beni azarladin
alınganlıgın uzerınde demek kiAz önce Bağırdin bana
aaa carrie yok muydun yoksa ben mi denk gelemedim yorumlarına. konularına üslubuna hastayım
Yoktum uzun bi süre sinavlarim vardida. Teşekkürler canım :* :)
denklik almaya çalışıyordun halledebildin mi
başka kimse yok mu gidecek? kayınvalıde sana mı guvenerek gıdıyor sence?Kayinvalide ramazanda şehirdisinda olacak. Kayın evde tek. Ben onla konuşmuyorum. Evde aç susuz ve kirli kalacak, evide pok götürecek ama ben gitmek istemiyorum oraya. Ne yemek ne temizlik yapmayı düşünmüyorum. Ne düşünüyorsunuz ?
başka kimse yok mu gidecek? kayınvalıde sana mı guvenerek gıdıyor sence?
Evet. Sınavlara giriyorum. Güzel geçiyor onunla alakali anlatılacak çok şey var.o başka bölüme kalsın.
Kayinvalide ramazanda şehirdisinda olacak. Kayın evde tek. Ben onla konuşmuyorum. Evde aç susuz ve kirli kalacak, evide pok götürecek ama ben gitmek istemiyorum oraya. Ne yemek ne temizlik yapmayı düşünmüyorum. Ne düşünüyorsunuz ?
aran iyi değilse gitme bence. çocuk degıl ya sonucta. hem annesı onun gıyım kuşamını ona göre yıkayıp ütülemıstır.Kimse yok. Kaynana kızı doğum yapıyor diye gidiyor
hadi bakalım bekliyoruz yeni konularını. inşallah hemen halledersin
ya kaynına zaten kıldın boşver. küçük çocuk mu kendine bakabilir sana nedne güvensinler ki kocan değil bişeyin değil sorumluluğun yok
aran iyi değilse gitme bence. çocuk degıl ya sonucta. hem annesı onun gıyım kuşamını ona göre yıkayıp ütülemıstır.
o derece yanıNe iyisi kanlı picakliyiz konuşmuyoruz 1 senedir. Selamlasmiyoruz bile
o derece yanıbence de gıtme. zorla degıl ya azıcık ınsan olaydı da bu hale gelmeyeydınız
şöyle yapabılırsın ama; kendınızde yemek yaptıgın zamanKaynanam in hatri için bi ara gideyimde yemeğini yapayım çamaşırını makinaya atayım diyordum ama aklıma kavramı gelince buz kesiliyorum
Kilki ne kıl, hala konuşmuyoruz onla. Hiç gitmesem ayıp olmaz dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?