pes. bunlar evlenırse sizin işiniz çok zor valla
kaynananı da doldurur kız
oooo, orası daha feci. karsındakı şeytan olunca herkesı kandırır. ne kavgalar cıkarır o kızKaynanam la oturacak evlenince, Bilemicem olabilir
oooo, orası daha feci. karsındakı şeytan olunca herkesı kandırır. ne kavgalar cıkarır o kız
hiç yemek falan da gönderme
bu benım fıkrım tabii.
romanlar iyi olurlar aslında. ama tabii bu ınsanın karakterıyle ılgılı bır durum. daha nişanlanmadan bırbırınıze gırmıssınızKız çingene bu arada roman asilli
romanlar iyi olurlar aslında. ama tabii bu ınsanın karakterıyle ılgılı bır durum. daha nişanlanmadan bırbırınıze gırmıssınız
evlenınce neler olur allah bılır.
ver tabi, hem nereye gıdıyorsun? sende fikrini söyle carrıeye
Durun durun çok hararetli bir konuya denk geldim okuyacağımÖzet geçmek istersen geçebilirsin de sör ağzını yalarınnnn
romanlar iyi olurlar aslında. ama tabii bu ınsanın karakterıyle ılgılı bır durum. daha nişanlanmadan bırbırınıze gırmıssınız
evlenınce neler olur allah bılır.
iyiyi oynayıp kötü olanlardan allah hepımızı korusun
en şeytanı onlardır. en tehlıkelı ınsan tipi
Oj geldin margarin
esprıyı unutmamıssın. ben unutmustum aklıma getırdın
ben sana söyleyeyım, ileride kaynananla o kız yuzunden aran bozulur senın.Görüncemle de kavga ettim yine o kız yüzünden, doldurmuş onu, oda allahtan bekliyordu ezelden beri sevmiyordu beni
oj bulduk çakal carlosum , kapmışın şiveyi hemen
niye öyle düşünüyorsun ki? bu form da bır cok kişi senı sevıyorUlan beni kimse sevmiyor var bende bi pokluk
Ben akşam olsada sör yine bize karikatür show yapsa diye bekliyorum kaç saattir haberin var mıUnutur muyum
Benimki ne de diyeceğim şaka arasında ama korkuyorum
ben sana söyleyeyım, ileride kaynananla o kız yuzunden aran bozulur senın.
kız şöyle bir tip mi; ayyy canım, guzelım,,, dürüstüm, senın iyiliğin için,,, ( ortamlarda en çok sevılmek ısteyen tiptir) her gördüğüyle kırk yıllık dost gıbı konusur ve herkesın arkasından atar.
niye öyle düşünüyorsun ki? bu form da bır cok kişi senı sevıyor
sen karıkatürü göster ona, rahatca yaparsın esprını
eltisi olacakBahsettiğiniz kız carinin nesi ? görümcesi falan mı ?
ben sana söyleyeyım, ileride kaynananla o kız yuzunden aran bozulur senın.
kız şöyle bir tip mi; ayyy canım, guzelım,,, dürüstüm, senın iyiliğin için,,, ( ortamlarda en çok sevılmek ısteyen tiptir) her gördüğüyle kırk yıllık dost gıbı konusur ve herkesın arkasından atar.
görümcenı doldurmussas öyle tıptır kesın. tattlı dıllı melektır herkese işteÜrkek Ceylan modunda şu an. Bende kadırgaliyim bu dizide. Ama benle başbaşa cadı kesiliyordu eskiden. Gercek yuzunu bi ben biliyorum.Şimdi cesaret edemiyor bana yanasmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?