kadınlar kahvesi

oooo, orası daha feci. karsındakı şeytan olunca herkesı kandırır. ne kavgalar cıkarır o kız
hiç yemek falan da gönderme
bu benım fıkrım tabii.

Kız çingene bu arada roman asilli. Çazgir kârının teki ama şimdi meleği oynuyor

Son düzenleme:
Kız çingene bu arada roman asilli
romanlar iyi olurlar aslında. ama tabii bu ınsanın karakterıyle ılgılı bır durum. daha nişanlanmadan bırbırınıze gırmıssınız
evlenınce neler olur allah bılır.

iyiyi oynayıp kötü olanlardan allah hepımızı korusun
en şeytanı onlardır. en tehlıkelı ınsan tipi

Son düzenleme:
romanlar iyi olurlar aslında. ama tabii bu ınsanın karakterıyle ılgılı bır durum. daha nişanlanmadan bırbırınıze gırmıssınız
evlenınce neler olur allah bılır.

Ramazanda istemeye gidiyorlar. Ramazandan sonra nisan nisanda sonra Yıldırım nikahı. Kız düğün istemiyor apartopar evlilik istiyor.

Görüncemle de kavga ettim yine o kız yüzünden, doldurmuş onu, oda allahtan bekliyordu ezelden beri sevmiyordu beni

Son düzenleme:
Görüncemle de kavga ettim yine o kız yüzünden, doldurmuş onu, oda allahtan bekliyordu ezelden beri sevmiyordu beni
ben sana söyleyeyım, ileride kaynananla o kız yuzunden aran bozulur senın.
kız şöyle bir tip mi; ayyy canım, guzelım,,, dürüstüm, senın iyiliğin için,,, ( ortamlarda en çok sevılmek ısteyen tiptir) her gördüğüyle kırk yıllık dost gıbı konusur ve herkesın arkasından atar.

Ulan beni kimse sevmiyor var bende bi pokluk
niye öyle düşünüyorsun ki? bu form da bır cok kişi senı sevıyor
Ben akşam olsada sör yine bize karikatür show yapsa diye bekliyorum kaç saattir haberin var mı Unutur muyum
Benimki ne de diyeceğim şaka arasında ama korkuyorum
sen karıkatürü göster ona, rahatca yaparsın esprını

Bahsettiğiniz kız carinin nesi ? görümcesi falan mı ?

Ürkek Ceylan modunda şu an. Bende kadırgaliyim bu dizide. Ama benle başbaşa cadı kesiliyordu eskiden. Gercek yuzunu bi ben biliyorum.Şimdi cesaret edemiyor bana yanasmaya

Ürkek Ceylan modunda şu an. Bende kadırgaliyim bu dizide. Ama benle başbaşa cadı kesiliyordu eskiden. Gercek yuzunu bi ben biliyorum.Şimdi cesaret edemiyor bana yanasmaya
görümcenı doldurmussas öyle tıptır kesın. tattlı dıllı melektır herkese işte gercek yuzunu sen bılıyorsun çünkü; onlara dedıgım gıbı oynuyor
işin zor yaa senın. bunlar evlenınce nasıl kayınvalıdene gıdıp gelıcen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…