öyle ınsana hayatta ıyılık yaramaz. eşine verırısın o yemek götürür.Aslında o gelsin bizde yesin diyebilirim ama gelmez bi kaşık suda boğar beni. Ama evde Tekken ben yemek gönderdiğim de yemesini biliyor benle konusmasada
kaynın kaç yaşında. insanlar üniye 18inde başladığında düzen kuruyo her işini kendi yapııyo kaynın hazır düzende . kıl olmasan bile gereksiz sonuçta kayının kişisel işlerini sen neden yapacaksın ki
kaynın kaç yaşında. insanlar üniye 18inde başladığında düzen kuruyo her işini kendi yapııyo kaynın hazır düzende . kıl olmasan bile gereksiz sonuçta kayının kişisel işlerini sen neden yapacaksın ki
ee tamam işte30 yaşında. Sunuda söyliyim bilmeyenler için. Eşime suçlanan, eşimle aramıza girmeye çalışan bir yosma yüzünden benle kavga etti simdide ramazandan sonra o yosmayla nisanlaniyorlar.
30 yaşında. Sunuda söyliyim bilmeyenler için. Eşime suçlanan, eşimle aramıza girmeye çalışan bir yosma yüzünden benle kavga etti simdide ramazandan sonra o yosmayla nisanlaniyorlar.
ee tamam işte
o yosma yapsın hızmetını :d bence sen yemek bıle göturme. ne kadar kötü olursan
o kadar ıyı olursun
meseleler çok ağır sanırım. kız eşinle senın arana mı gırmeye calıstı?Yosma başka sehirde
bildiğim için bu kadar sert diyorum ya. başka hatun mu kalmamış bırak gitsin ya. sizin huzurunuzu bozdular o kadar. sen niye düşünüyosun açsa gider yapar kirliyse gider yıkar. eşşek kadar adam anası değilsin babsı değilsin
meseleler çok ağır sanırım. kız eşinle senın arana mı gırmeye calıstı?
ohaa!!Kız taciz ediyordu eşimi yarı açık resimler gonderiyordu
ohaa!!eee eşinin kardesıyle arası bozulmadı peki? nısanlandıklarına göre kaynın sıze ınanmamıs
bırak ne bok yerse yesın. yemek bıle yapma. böyle ınsanlara kımsenın hatrı ıcın katlanılmaz. böylelerıne verılecek en ıyı dersBiz söyledik inanmadi. Bütün suçu bana attı ben kıza iftira atıyormusum. Esimde bi iki defa dedi ona baktı anlamıyor karismadi
bırak ne bok yerse yesın. yemek bıle yapma. böyle ınsanlara kımsenın hatrı ıcın katlanılmaz. böylelerıne verılecek en ıyı ders
onları görmezden gelmektır. yemek bıle gönderme
ee siz de fotoları ona gösterseydınızZaten gormezden geliyorum yolda karsilassak ikimizde başımızı çeviriyoruz. Bayramladmiyoruz, Selamlasmiyoruz iki yabancı gibiyiz
bırak ne bok yerse yesın. yemek bıle yapma. böyle ınsanlara kımsenın hatrı ıcın katlanılmaz. böylelerıne verılecek en ıyı ders
onları görmezden gelmektır. yemek bıle gönderme
he bır de şu var, ee siz de fotoları ona gösterseydınız
yapmadınız mı?
pes. bunlar evlenırse sizin işiniz çok zor vallaGösterdim. Beni bile uçan kuştan kıskanan adam, bu onun gıyım tarzı ne var bunda abimi arkadaş görmüş göndermiş diyor.mesajlari gösterince kız şaka yapmış diyor
Muhabbetinizi bölüp selam vereyim mi , vermeyeyim mi hadi verdim gitti selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?