kadınlar kahvesi

Aslında o gelsin bizde yesin diyebilirim ama gelmez bi kaşık suda boğar beni. Ama evde Tekken ben yemek gönderdiğim de yemesini biliyor benle konusmasada
öyle ınsana hayatta ıyılık yaramaz. eşine verırısın o yemek götürür.
burnu havadan ınmemıs bellı

30 yaşında. Sunuda söyliyim bilmeyenler için. Eşime suçlanan, eşimle aramıza girmeye çalışan bir yosma yüzünden benle kavga etti simdide ramazandan sonra o yosmayla nisanlaniyorlar.

Ben bütün Sulale ye o kızı Anlattım eşim e yazdıklarını gösterdim o yüzden benden nefret ediyor. Bende ikisinden

30 yaşında. Sunuda söyliyim bilmeyenler için. Eşime suçlanan, eşimle aramıza girmeye çalışan bir yosma yüzünden benle kavga etti simdide ramazandan sonra o yosmayla nisanlaniyorlar.
ee tamam işte
o yosma yapsın hızmetını :d bence sen yemek bıle göturme. ne kadar kötü olursan
o kadar ıyı olursun

Kaynanam çok iyi biri korkuyorum benden rica edecek arasira uğra diye...

bildiğim için bu kadar sert diyorum ya. başka hatun mu kalmamış bırak gitsin ya. sizin huzurunuzu bozdular o kadar. sen niye düşünüyosun açsa gider yapar kirliyse gider yıkar. eşşek kadar adam anası değilsin babsı değilsin

Biliyorum gelmez iyisini ben diyim isterse gelsin yesin istemezse canı sağolsun basının çaresine baksın. Bende kurtulurum

ohaa!! eee eşinin kardesıyle arası bozulmadı peki? nısanlandıklarına göre kaynın sıze ınanmamıs

Biz söyledik inanmadi. Bütün suçu bana attı ben kıza iftira atıyormusum. Esimde bi iki defa dedi ona baktı anlamıyor karismadi

Biz söyledik inanmadi. Bütün suçu bana attı ben kıza iftira atıyormusum. Esimde bi iki defa dedi ona baktı anlamıyor karismadi
bırak ne bok yerse yesın. yemek bıle yapma. böyle ınsanlara kımsenın hatrı ıcın katlanılmaz. böylelerıne verılecek en ıyı ders
onları görmezden gelmektır. yemek bıle gönderme

he bır de şu var, ee siz de fotoları ona gösterseydınız
yapmadınız mı?

Son düzenleme:
bırak ne bok yerse yesın. yemek bıle yapma. böyle ınsanlara kımsenın hatrı ıcın katlanılmaz. böylelerıne verılecek en ıyı ders
onları görmezden gelmektır. yemek bıle gönderme

Zaten gormezden geliyorum yolda karsilassak ikimizde başımızı çeviriyoruz. Bayramladmiyoruz, Selamlasmiyoruz iki yabancı gibiyiz

Gösterdim. Beni bile uçan kuştan kıskanan adam, bu onun gıyım tarzı ne var bunda abimi arkadaş görmüş göndermiş diyor.mesajlari gösterince kız şaka yapmış diyor

Gösterdim. Beni bile uçan kuştan kıskanan adam, bu onun gıyım tarzı ne var bunda abimi arkadaş görmüş göndermiş diyor.mesajlari gösterince kız şaka yapmış diyor
pes. bunlar evlenırse sizin işiniz çok zor valla
kaynananı da doldurur kız

Ulan dedim beni yoldan geçen adamdan kiskaniyordun karın olacak kızımı kiskanmiyorsun hemde abinden düpedüz hoslandi diyorum hemde evli olduğunu bile bile harekete geçti, ne geniş adamdinda haberim yokmuş dedim sustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…