kadınlar kahvesi

eltisi olacak ............

Ürkek Ceylan modunda şu an. Bende kadırgaliyim bu dizide. Ama benle başbaşa cadı kesiliyordu eskiden. Gercek yuzunu bi ben biliyorum.Şimdi cesaret edemiyor bana yanasmaya

Cari , genelde bu tür kişilerin hep bir savunucusu vardır. Sen haklı olsan da sana inanmak istemezler ..
O yüzden hiç umursamamak, sen kendi hayatına bak, sonra sana gelir ay sen şöyle dedin böyle yaptın diye öter dururlar..

niye öyle düşünüyorsun ki? bu form da bır cok kişi senı sevıyor

sen karıkatürü göster ona, rahatca yaparsın esprını

Eşimin 2 kardeşi var ikiside nefret ediyor benden. Diğerleri bayılıyor bana. Bakma bu sopar piyasaya çıkana kadar kaynım seviyordu beni. Görüncem hiç bi zaman sevmedi

Eşimin 2 kardeşi var ikiside nefret ediyor benden. Diğerleri bayılıyor bana. Bakma bu sopar piyasaya çıkana kadar kaynım seviyordu beni. Görüncem hiç bi zaman sevmedi
diğerleri sevıyormus işte. demek ki sorun onlarda. insanlara yalaka degılsen sevmezler senı, önlerınde secdeye varıcan
kaynın da dakıka da satmıs heee. merak etmesın kaynın evlenınce anasıyla bırbırını yedıklerını anlayacak kızın ne oldugunu

bana her söyledıgınde guluyorum, çünkü esprıyı bılıyorum çok komık karıkatur gercekten ben kendıme kahve yapıcama ama üşeniyorum

Güzel olmaz mı ya ağzıma dolandı dün geceden beri , evde konuşurken dahi diyesim geliyorda zor tutuyorum kendimi
Bu sıcakta ne kahvesi be

Gitmeycemki. Ousta gitmicek. Kaynana ona sebep gelmemezlik yapma onların evi değil benim evim diyor ama ben onun o kartlasmis yüzünü görmek istemiyorum

Umursamiyorum ama Kaynanam umursuyor üzülüyor evde tek kalacak 1 ay diye, hiç rica etmese ne güzel olur

Gitmeycemki. Ousta gitmicek. Kaynana ona sebep gelmemezlik yapma onların evi değil benim evim diyor ama ben onun o kartlasmis yüzünü görmek istemiyorum
mumkun oldugunca uzak dur bence. böylelerıne bişid ersın, bın katar anlatır oynalarlar rollerını bır de

Kaynanam Didisen biri değildir o kız yer onu, zaten geçici beraber duracak lar kız kaynanayla oturmak istemiyor 2 dk da kaynımi ikna etti yoksa kaynım eskiden anami istemeyen kariyi napacam diyordu

Kaynanam Didisen biri değildir o kız yer onu, zaten geçici beraber duracak lar kız kaynanayla oturmak istemiyor 2 dk da kaynımi ikna etti yoksa kaynım eskiden anami istemeyen kariyi napacam diyordu
merak etme bazı şeytanlar meleklerı bıle yolundan cıkarır

mumkun oldugunca uzak dur bence. böylelerıne bişid ersın, bın katar anlatır oynalarlar rollerını bır de

Aslında benim çeneme dayanamaz, ben 2 dakkada onu yerin dibine sokarim. Allahtan bekliyorum karşıma çıksın 1 laf etsin, 1 laf göndersin ama nerdeee ee sus pus oturuyor.

IMA edecek biliyorum. Düğünede gitmicem dedim diyorki 3 alem ne der, Bişey den suphelenirler büyüklük yap git diyor düğüne

neyden şüphelenecekler ki sevmiyorsan gitmek zorunda değilsin ki. yalandan yere sırıtıp mutluluklar dilemektense uzaktan mutluluk dileyip yüz yüze gelmemek en iyisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…