- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
eltisi olacak............
Ürkek Ceylan modunda şu an. Bende kadırgaliyim bu dizide. Ama benle başbaşa cadı kesiliyordu eskiden. Gercek yuzunu bi ben biliyorum.Şimdi cesaret edemiyor bana yanasmaya
evet, zaten karıkatürü gösmesse esprıyı yanlıs anlar ve o kadar gulmezAynen gösterdikten sonra yapmak en mantıklı olanı.Yoksa öbür türlü ye beni kazım yi beni kazımmmm olayına bürüncek olay
niye öyle düşünüyorsun ki? bu form da bır cok kişi senı sevıyor
sen karıkatürü göster ona, rahatca yaparsın esprını
evet, zaten karıkatürü gösmesse esprıyı yanlıs anlar ve o kadar gulmez
diğerleri sevıyormus işte. demek ki sorun onlarda. insanlara yalaka degılsen sevmezler senı, önlerınde secdeye varıcanEşimin 2 kardeşi var ikiside nefret ediyor benden. Diğerleri bayılıyor bana. Bakma bu sopar piyasaya çıkana kadar kaynım seviyordu beni. Görüncem hiç bi zaman sevmedi
hem öyle olur, hem gülmezGöstermeden diyormuşum, takır takır mesajlar ardarda geliyormuş düz duvara tırmanan adam misali hahahahahah
hem öyle olur, hem gülmez
bana her söyledıgınde guluyorum, çünkü esprıyı bılıyorumHep gülsün ya =) e napıyorsun bakayım..
Bende arkadaşımı bekliyorum gelemedi bir türlü
bana her söyledıgınde guluyorum, çünkü esprıyı bılıyorumçok komık karıkatur gercekten ben kendıme kahve yapıcama ama üşeniyorum
sıcak mıGüzel olmaz mı ya ağzıma dolandı dün geceden beri , evde konuşurken dahi diyesim geliyorda zor tutuyorum kendimi
Bu sıcakta ne kahvesi be
görümcenı doldurmussas öyle tıptır kesın. tattlı dıllı melektır herkese iştegercek yuzunu sen bılıyorsun çünkü; onlara dedıgım gıbı oynuyor
işin zor yaa senın. bunlar evlenınce nasıl kayınvalıdene gıdıp gelıcen?
Cari , genelde bu tür kişilerin hep bir savunucusu vardır. Sen haklı olsan da sana inanmak istemezler ..
O yüzden hiç umursamamak, sen kendi hayatına bak, sonra sana gelir ay sen şöyle dedin böyle yaptın diye öter dururlar..
mumkun oldugunca uzak dur bence. böylelerıne bişid ersın, bın katar anlatır oynalarlar rollerını bır deGitmeycemki. Ousta gitmicek. Kaynana ona sebep gelmemezlik yapma onların evi değil benim evim diyor ama ben onun o kartlasmis yüzünü görmek istemiyorum
diğerleri sevıyormus işte. demek ki sorun onlarda. insanlara yalaka degılsen sevmezler senı, önlerınde secdeye varıcan
kaynın da dakıka da satmıs heee. merak etmesın kaynın evlenınce anasıyla bırbırını yedıklerını anlayacak kızın ne oldugunu
Umursamiyorum ama Kaynanam umursuyor üzülüyor evde tek kalacak 1 ay diye, hiç rica etmese ne güzel olur
merak etme bazı şeytanlar meleklerı bıle yolundan cıkarırKaynanam Didisen biri değildir o kız yer onu, zaten geçici beraber duracak lar kız kaynanayla oturmak istemiyor 2 dk da kaynımi ikna etti yoksa kaynım eskiden anami istemeyen kariyi napacam diyordu
mumkun oldugunca uzak dur bence. böylelerıne bişid ersın, bın katar anlatır oynalarlar rollerını bır de
Salla be güzelim .. Sana mı rica etti ?
hele bi nişanlansınAslında benim çeneme dayanamaz, ben 2 dakkada onu yerin dibine sokarim. Allahtan bekliyorum karşıma çıksın 1 laf etsin, 1 laf göndersin ama nerdeee ee sus pus oturuyor.
IMA edecek biliyorum. Düğünede gitmicem dedim diyorki 3 alem ne der, Bişey den suphelenirler büyüklük yap git diyor düğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?