- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
evet kımse kalmadı.....
afiyet olsun :)saclarından sürükleye sürükleye getirelim iftardan sonra ben kaçtım
afiyet olsun :)............
birden yüklendın ya normaldırtesekkür ederim
ay karnım ağrıdı birden çok mu yedim ki :/
vayyy amma çılgın bır gelınmıs derdımiçeyim demi :))
fikir alıyım senden gelin çiçeğiEki Görüntüle 1171823 ve gelin ayakkabısıEki Görüntüle 1171824 böyle olan bi gelin görsen ne düşünürsün :)
içeyim demi :))
fikir alıyım senden gelin çiçeğiEki Görüntüle 1171823 ve gelin ayakkabısıEki Görüntüle 1171824 böyle olan bi gelin görsen ne düşünürsün :)
vayyy amma çılgın bır gelınmıs derdımbence süper bılındıklerın dısına cıkmak guzel bence
boşversene kımın ne düşündüğüdemi yaçok isyorum ya çiçek benzer yapılır da o ayakkabının aynısından bulabilecekmiyim bilmiyorum :44:
diğer taraf manyağa bak der kesin
sen araya gırmesen olmazbana sorulmamış ama ben de beğendim
boşversene kımın ne düşündüğü
kımın umurunda
merhaba, hayırlı ramazanlar :)o biliyor mu yıldönümünüz oldugunu?Mrb kizlar oncelikle herkesin ramazani mubarek olsun.bayadir uyeyim kk ya ama giremiyordum.bugun bi giris yapim dedim.Kizlar benim bugun evlilik yil donumum 2.yili bitirdik.sizlerden de bnm gibi ramazan ayina denk gelen varmi.. ve ben suan forumda geziyorum esimi oruc vurdu simdi uyukluyo 😠ona kizamiyorum cunku cikip bisiler yapacak hali yok kocisimin.fakat bi yandan da buruk icim.oooyyy oy napsam ki....
hayırlısı olsun canımgelinliği de son 1 ay alıcam kısmet olursa
Mrb kizlar oncelikle herkesin ramazani mubarek olsun.bayadir uyeyim kk ya ama giremiyordum.bugun bi giris yapim dedim.Kizlar benim bugun evlilik yil donumum 2.yili bitirdik.sizlerden de bnm gibi ramazan ayina denk gelen varmi.. ve ben suan forumda geziyorum esimi oruc vurdu simdi uyukluyo 😠ona kizamiyorum cunku cikip bisiler yapacak hali yok kocisimin.fakat bi yandan da buruk icim.oooyyy oy napsam ki....
merhaba, hayırlı ramazanlar :)o biliyor mu yıldönümünüz oldugunu?
hayırlısı olsun canım
eşin uyukluyomus madem sende evde biseyler yapsana ufak tefek, sonra da bi müzik açıp yanına sokulsan
olmaz, doğru söyluyorsunbensiz olur mu hiç
burada pek kendımı tanıtmamaminn
sen nerede yaşıyordun niye kedini tanıtmadın bana, beni beğenmiyor musun
bak bak akıllara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?