kadınlar kahvesi

marilyn manson dınlıyordum
bır baktım kedi yanımda belırdı korktum yahu
ilk defa ıcerı geldı hep kapı acık olurdu ve adım atmazdı
marılyn den sınyal mı gıttı ona acaba
tırstım parcayı kapattım

Allah senin de iyiliğini versin

inşallah bırakmam ben okumayı,kolye yapımı dışında ne yapıyorsun bakalım? hayat nasıl gidiyor?

Allah senin de iyiliğini versin

inşallah bırakmam ben okumayı,kolye yapımı dışında ne yapıyorsun bakalım? hayat nasıl gidiyor?
bu aralar iş yok laptopumu almaya az kaldı kolye işiyle almıs olmaya kalkınca
cebımden cıkmıyormus gıbı hıssedıyorum
sankı malzemeler benım cebımden cıkmıyor
hayat, her zamankı gıbı

bu aralar iş yok laptopumu almaya az kaldı kolye işiyle almıs olmaya kalkınca
cebımden cıkmıyormus gıbı hıssedıyorum
sankı malzemeler benım cebımden cıkmıyor
hayat, her zamankı gıbı

işler kesat ha olsun düzelir yine vay be azmettin başarıyorsun laptopu almayı.tebrik ediyorum.
hayatını bilmiyorum gerçi ama neyse benim de her şey aynı :)

işler kesat ha olsun düzelir yine vay be azmettin başarıyorsun laptopu almayı.tebrik ediyorum.
hayatını bilmiyorum gerçi ama neyse benim de her şey aynı :)

saol, cebımden ödemek istemıyordum canım,ötekı gıdınce fena koydu . dişlerimi yaptırdım ve paralar oraya gıttı
o yuzden bende bır yetenegımı daha konusturayım dedım ve kolye işine fena sardım
eskıleri çok kötü yapıyormusum yahu

Dişler derken canım,komple birkaç tane mi? benim 2 eksik dişim var da
bak şimdi eskileri dedin duyguları depreştirdin :)) duruyorlar hala benimkiler,ama çok takamadım.

Dişler derken canım,komple birkaç tane mi? benim 2 eksik dişim var da
bak şimdi eskileri dedin duyguları depreştirdin :)) duruyorlar hala benimkiler,ama çok takamadım.
zırkonyum yaptırdım
16 tanesını. yoksa çoktan laptop almıstım

orada çok genıs bır kıtleye oynadım valla eskıler derken kötü derken, aslında ıyıler yahu. nette çoğu kişi öyle yapıyor :d ama ben takıntılı bırı oldugum ıcın, şuankıler daha guzel gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…